Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bubuş müslümanın müslümana duası makbuldur dualaşalım seninle oldumu..
dualarımdasın.

bubuşum ben korkudan test yaptıramazdım beklerdim 20. günü falan..

Son düzenleyen: Moderatör:
bubuş müslümanın müslümana duası makbuldur dualaşalım seninle oldumu..
dualarımdasın.

bubuşum ben korkudan test yaptıramazdım beklerdim 20. günü falan..

ne demek cnm tabikide allah razı olsun..

ayyy 20. günü bekleyemem artık o kadarda değil hem 20 güne kadar adet olmazsan zaten büyük ihtimal hamilesin.

meldiiiii hadi haber ver artık çatlıycammm valla...:teytey:

hcg 8,40

dr dedi bu tarihte en az 25 olmalıydı. bu rakamda muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisi.

şuna inan ki ben en az senin kadar üzüldüm..

damdan düşen damdan düşenin halini bilir ya öyle bir şey..

üzülme diyemiyeceğim..

şuna inan ki ben en az senin kadar üzüldüm..

damdan düşen damdan düşenin halini bilir ya öyle bir şey..

üzülme diyemiyeceğim..

işteyim ve zor durumdayım gözyaşlarım akmak için hazır bekliyor.. oyüzden çıkıyorum şimdiii. tyine gircem ce akşam detaylı görüşürüz..

işteyim ve zor durumdayım gözyaşlarım akmak için hazır bekliyor.. oyüzden çıkıyorum şimdiii. tyine gircem ce akşam detaylı görüşürüz..

ben bu günler hep öyleyim..

canımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

eve git duş al ve namaz kıl allaha dua et ben acı çektiğimde hep böyle yaparım...

öptümmm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimki de malesef negatif. çok üzgünüm. daha hastalanamdım. kasıkalrım ağrıyor. ben öyle şanssızım kesin kist falan olmuştur eminim.

canımmm aklım sendeydi..

çok üzüldüm..

benimde kesin negatiftir..

keşke senin ve meldinin yanında olup sarılabilseydim..

canımmm aklım sendeydi..

çok üzüldüm..

benimde kesin negatiftir..

keşke senin ve meldinin yanında olup sarılabilseydim..

sağol canım. çok kötüyüm. anlamadım. herşey normal deniyor. dr aşılama bile yapmıyordu 6 ay daha bekle diyordu. dr u ikna ettim. eşimi ikna ettim. herşey gayet güzel deniyor sonuç bu malesef. daha eşime söylemedim. şimdi o da çok üzülecek.

meldi, aren
ne olur yıpratmayın kendinizi
üzülün ağlayın içinizi boşaltın ama dengenizi bozacak kadar kahretmeyin.
bende 4 gün sonra ne durumda olucam allah bilir belkide sizler biraz atlatmış olursunuz
bana moral verirsiniz.

canım arkadaşlarım allah yardımcınız olsun. sabır versin rabbim.

öpüyorum sizleri. yeni umutlarla yola devam

benimki de malesef negatif. çok üzgünüm. daha hastalanamdım. kasıkalrım ağrıyor. ben öyle şanssızım kesin kist falan olmuştur eminim.

Canım üzüldüm gerçekten ama inan ki şu an en çok ben anlayabilirim sizleri çünkü ben öncesinde o kadar çok üzüntü yaşadım ki ama çok da üzme kendini kararlı ol yola devam de ....

Canım üzüldüm gerçekten ama inan ki şu an en çok ben anlayabilirim sizleri çünkü ben öncesinde o kadar çok üzüntü yaşadım ki ama çok da üzme kendini kararlı ol yola devam de ....

nasıl başıma bir ağrı girdi anlatamam..
bekle bekle işte sonuç günü ya sevinçten ya üzüntüden ağlıyosun.
allah büyük kızlar kısmetimizde varsa o gelir bizi bulur.
manolyacım senin kaçıncı asılamandı.eşinin değerleri nasıldı??:roflol:

slm kizlair telden takip ettim ama bir turlu yazma firsatim olmadi ...ben bu gun yine test yaptim negativlere doyamadim hergun bi umud diyorum ama inadina olumsuz ve olumsuz cikan arkadaslara sabir diliyorum

slm bubus sende ne var ne yok senin asilaman tam hangi gundu ve belirti var mi

ben 7 mayista oldum ilk asilama

4. gunden bu gune göslerim sis ve agriyo

beyaz akintim asilamanin ilk gununden basladi ve hic kesilmedi halen var

sol tarafimda agrilar bir iki dva oldu

11 ci gunden sonra bu gun yaptimgim testle 3 defa yaptim hepsi negativ cikti 23 adet olmam lazim yeni asi yaptiran arkadaslar icin yazdim

merhaba kızlar bende aşılama yapanlardanım 19 mayıs... umutlu olacaksınki olsun pozitif düşüneceksinki olumlu olaylarla karşılaş ve çookk istekli olacaksın ki.... umudunu kırmayacaksın BENİM ALLAHIN İZNİYLE OLACAK BEBİŞİM GELECEK ANNESİNE TUTUNACAK RABBİM ONA HAYAT VERECEK DİYECEKSİN. SEN NEGATİFLİK GÖNDERİRİSEN HÜCRELERİNE NASIL OLUR SÖYLERMİSİN? BİZ TEDBİRİMİZİ ALALIM ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİ RABBİMİN TAKDİRİ.... TEVEKKÜL CANIM.... UMUDUN HEP CANLI KALSIN... UMUDUNLA BİRLİKTE İÇİNDEKİ CAN HAYAT BULSUN SEVGİYLE KAL :1hug:

slm cnm ne olsun manolya ile sevindik, meldiye arene üzüldük allah hayırlısını versin.
ben 8 mayısta yaptırdım asılamayı.
dr um 24 mayıs dedi test için ama 24 pazara geliyor cumartesi büyük ihtimal yaptırırım.
çünkü pazar kan verince pzt yi beklemek ızdırap hiç olmazsa aynı gün alırız sonucu

benim göğüslerimde hafif büyüme oldu ama içleri şiş değil.göğüs uçlarıma 10. günden beri dokunamıyorum cok acıyor
kasıklarımda karnımın alt kısmında sızlamalar var son 3 gündr arttı iyice.
tuvaletimde sıklaşmaya basladı ama psikolojıkmı hiçbişey konduramıyorumkiii

cnm sen benden 1 gün önce yaptırmıssın yarın sonucun cıkar aslında neden 23 ü bekliyosun.

tşk. canım. ama sonuç malesef negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…