cnm panik yapma bilmiyorum ben şimdi hamilemiyim ama benimde 10. günden sonra uçları acımaya basladı.
sabret cnm 7 günün kaldı. benimde yarın 14 cıldırıcam ne yapsam bilemedim.
test yaptırıp sonucuna göre dr lamı görüşsem. 2 gün daha bekleyince ne değişecekki.a.s.
bubuş müslümanın müslümana duası makbuldur dualaşalım seninle oldumu..
dualarımdasın.
bubuşum ben korkudan test yaptıramazdım beklerdim 20. günü falan..
meldiiiiii..
nerdesin ne oldu..
meraktan içim kıpır kıpır..
şuna inan ki ben en az senin kadar üzüldüm..
damdan düşen damdan düşenin halini bilir ya öyle bir şey..
üzülme diyemiyeceğim..
bir haftaya kadar regli olursun dedi....
çok umutlanmıştımm. kızlar umudum sizdee
işteyim ve zor durumdayım gözyaşlarım akmak için hazır bekliyor.. oyüzden çıkıyorum şimdiii. tyine gircem ce akşam detaylı görüşürüz..
benimki de malesef negatif. çok üzgünüm. daha hastalanamdım. kasıkalrım ağrıyor. ben öyle şanssızım kesin kist falan olmuştur eminim.
canımmm aklım sendeydi..
çok üzüldüm..
benimde kesin negatiftir..
keşke senin ve meldinin yanında olup sarılabilseydim..
benimki de malesef negatif. çok üzgünüm. daha hastalanamdım. kasıkalrım ağrıyor. ben öyle şanssızım kesin kist falan olmuştur eminim.
Canım üzüldüm gerçekten ama inan ki şu an en çok ben anlayabilirim sizleri çünkü ben öncesinde o kadar çok üzüntü yaşadım ki ama çok da üzme kendini kararlı ol yola devam de ....
benim geçen sene 3,5 aylık hamileyken sorun nedeni ile gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene kendimiz denedik. ama iş nedeni ile eşimle aynı şehirde değiliz denk gelmemiz zor oluyor. en son dr tekrar 6 ay beklememi söyledi fakat birbirimizden uzak olmamız nedeni ile ben aşılama istedim. ayın 5 inde yaptırdım bekliyorum. çok umutlu değilim.
slm bubus sende ne var ne yok senin asilaman tam hangi gundu ve belirti var mi
ben 7 mayista oldum ilk asilama
4. gunden bu gune göslerim sis ve agriyo
beyaz akintim asilamanin ilk gununden basladi ve hic kesilmedi halen var
sol tarafimda agrilar bir iki dva oldu
11 ci gunden sonra bu gun yaptimgim testle 3 defa yaptim hepsi negativ cikti 23 adet olmam lazim yeni asi yaptiran arkadaslar icin yazdim
merhaba kızlar bende aşılama yapanlardanım 19 mayıs... umutlu olacaksınki olsun pozitif düşüneceksinki olumlu olaylarla karşılaş ve çookk istekli olacaksın ki.... umudunu kırmayacaksın BENİM ALLAHIN İZNİYLE OLACAK BEBİŞİM GELECEK ANNESİNE TUTUNACAK RABBİM ONA HAYAT VERECEK DİYECEKSİN. SEN NEGATİFLİK GÖNDERİRİSEN HÜCRELERİNE NASIL OLUR SÖYLERMİSİN? BİZ TEDBİRİMİZİ ALALIM ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİ RABBİMİN TAKDİRİ.... TEVEKKÜL CANIM.... UMUDUN HEP CANLI KALSIN... UMUDUNLA BİRLİKTE İÇİNDEKİ CANHAYAT BULSUN SEVGİYLE KAL :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?