ben ankarada HRS de çektim 250 ödedim ama aralıkta çektirmiştim aşılamamı da 13 mayısta oldom doktorum yeni film istemedi sadece yumurtalarımı önce takip etti sonra eski filme baktı ..
adettin 3 günü klomen 1 hafta sonra gittim 5 yumurtan var süper gelişmiş.. 2 gün sonra iğneyi vur 36 saat sonra gel dedi..
benim böle oldu bide eski HSG flimim yeterli oldu..
nasıl başıma bir ağrı girdi anlatamam..
bekle bekle işte sonuç günü ya sevinçten ya üzüntüden ağlıyosun.
allah büyük kızlar kısmetimizde varsa o gelir bizi bulur.
manolyacım senin kaçıncı asılamandı.eşinin değerleri nasıldı??:roflol:
inşallah güzel haberler alırsın,aslına bakarsan kafam çok karışık devlet hastaneleride çekiyomuş yada daha uygun fiyata çeken yerlerde illaki vardır ama benim doktor orayı tavsiye etti,tanırsın belki timur gürkana gidiyorum ankarada gürkan kliniğin sahibi istanbuldada alman hastanesinde çalışıyor,haftanın belli günleri burda,muayene ücreti zaten oldukça yüksek e bide eşime ilaçlar verdi onlarda maliyetli benim hormon testlerim,eşimin sperm testleri derken çok maliyetli bir işmiş bu çocuk işi,o yüzden en azından biraz tasarruf ediyim diye düşünüyorum ama iyi biryerde çektirmekte şart galiba,kafam çok karıştı,cvp için sağol
ayrına kontes anllattıklarından çok etkilendim bence fırsat buldukça yaz bu anlattıklarını paylaşacak birileri yoksa hele. Içine atma bu kadar stresle nasıl baş ederisn. Senin için dua edicem ve güzel haberlerini bekliyorum.
Aren sen test yapmadan niye sürekli negatif diyosun anlamadım, bence yanılıyorsun test yapana kadar bu psikolji içinde olmamalısın..olmazsada napıcaz durmak yok yola devamm
bubuş senin hamile olduğunu hiseediyorum.inşaalhlha sen topiğimizin umudu olucaksın. Ama hamile kalınca bizi unutup yazmamazlık etmezsin. Bunu niye diyorum biliyormusun bugün bende progestron da bakıldı, sonuç 1,55 mi 1,70 mi neydi senin çok yüksekti. Bu bana biraz umut oldu. Seninle ilgili.hayırlısıyla görücez bak meldi ssöylemişti dersinn..
Ozgmrt sen en acelecimizsin daha 3. Günden teste başlayıp durduk yere strese girdin. Senin olursa tam süpriz olucak hepimize..
Gulem senden de mutlu hanebrler bekliyorum inşallah hepinize dua ediyorum kızlar..
Iyi geceler ... Yarın görüşürüz..
timur gurkanmı şeytan görsün yüzlerini onun ve aygul hanımın ..
,
ben adet sancısı içinde kıvranarak oraya gittim bilmek istediğim tek şey neden sancım bukadar çok sorusunun cevabıydı yeni evliydim 4 aylık.. Eşimin ailesi üstüme üstüme geliyordu sınav döenmimdi (ozaman yüksek lisans öğrencisiydim) çok kötüydü moralim..
Aygül hanım ( onunla öbür dünyada hesaplaşacam)
beni utrasona yatırdı acı içindeyim zaten hiç ağrıma acımadan resmen utrason çubuğunu içme öyle bir soktu ki ağzımdan çıktı.. Ve içimde çevirdi çevirdi acıyla.. Kıvrandığımı gözümden akan yaşlara bakmadan... ( içimden çok şey yazmak geliyor ama küfüre girer)
sonra bana rahmin ters senin rahmini düz etmeden senin çocuğun asla olmaz.. Hata onun kabaca lafını söyleyeyim.. Hz. Meryem olsan doğuramazsın şimdi git muhasebeye tüp bebek fiyatını öğren gel..
Sadece şurumun açık olduğu anda aşılama olmazmı dedim bu ters rahimle olmaz dedi..sonrada kocanı getir tüp bebek yapalım dedi..
( rahmi düzeltme diye böyle bir ameliyat yok sadece para göz doktorların tuzağı halamın kızı jinekolog başka bir ilde ama )
ben acılarım dindirilmeden asla ağrı kesici bile yapılmadan hastaneden çıktım ..
Oraya umut dolu içinde gelişimden tek farkı göz yaşları içnde şoktaydım.. Tv de melek olan bu kadın nasıl şeytanmış yaraarrabim dedim..
Hiçbir konuşma fırsatı verilmemişti kistim varmı demiştim bana olsa ne olacak olamsa ne olacak sen hiçbir zaman anne olamayacaksuın demişti..
Içimi çok acıtı aygül hanım kul hakkım haram zıkkım olsun.. Utanmada tv ye çıkıp kendilerini pazarlıyorlar .. Aşılamaya gidenlere ölü sperm basıp tüp bebeğe geçiyorlar..
Hasta para demek timur bey ve aygül hanım için.. Başka bişeye bakmıyorlar..
Ve ben her onları tv de gördüğümde bu yaşadıkalrım gelir..
Gideceksen istanbulda doktorum programı var sabahları ordaki kadın doğum uzmanına git yada başka birine.. Eğer bunları yaşamak istemezsen.. Yada özellikle dindar kurumları seç allahtan korkan birileri olsun..
Ben ankarada özellikle seçtiğim bir hastane var doktor hanımların kurduğu bir yer..
Başları örtülğ ve hastanede tek bir erkek yok.. Bu beni rahatlatıyor.. Sadece eşime ai,t olan bir yeri doktorda olsa asla erkeğe açamam o an benim ölümüm olur bu benim inancım ama ben dinimizde ki gibi bayan varsa bayana gitmem gerekliliğini biliyorum.. Günahı da var öbür dünyasıda var.. Ebn testeürlü değilim ama dindar bir insanım. Bu benim seçimim ..
Işin özü kendine aşılamayı hakkı ile yapmış ölü spermleri verip aşılama paralarını yediği gibi gözüne bakıp utanmadan tüp bebek demeyecek birini seç..
Sevgiler..
ayrına kontes anllattıklarından çok etkilendim bence fırsat buldukça yaz bu anlattıklarını paylaşacak birileri yoksa hele. içine atma bu kadar stresle nasıl baş ederisn. senin için dua edicem ve güzel haberlerini bekliyorum.
aren sen test yapmadan niye sürekli negatif diyosun anlamadım, bence yanılıyorsun test yapana kadar bu psikolji içinde olmamalısın..olmazsada napıcaz durmak yok yola devamm
bubuş senin hamile olduğunu hiseediyorum.inşaalhlha sen topiğimizin umudu olucaksın. ama hamile kalınca bizi unutup yazmamazlık etmezsin. bunu niye diyorum biliyormusun bugün bende progestron da bakıldı, sonuç 1,55 mi 1,70 mi neydi senin çok yüksekti. bu bana biraz umut oldu. seninle ilgili.hayırlısıyla görücez bak meldi ssöylemişti dersinn..
ozgmrt sen en acelecimizsin daha 3. günden teste başlayıp durduk yere strese girdin. senin olursa tam süpriz olucak hepimize..
gulem senden de mutlu hanebrler bekliyorum inşallah hepinize dua ediyorum kızlar..
iyi geceler ... yarın görüşürüz..
slm meldicim.....ayleye söylemek en dogrusu gözüksede bu zor ama imkansiz olmayan gunlerde
yaninda destek olurlar diye dusunuyorum veeeeeee o mutlu anda nasil hep beraber sevineceginiz ani gözümde canlandiriyorumda ..... hayirlisiyla!!!!!!
meldi söyle bi iyi tarafindan var :O) olumsuz olanlarin icinde yine baslangici sen cekeceksin hayirlisiyla
evet hamile kalipda tecruberini yazmayan arkadaslar benimde dikkatimi cekti tabi simdi hafta hafta gebelik sitelerindedirler kesin :))))))))
kizlar oraya daha zamaniniz olucak insallah...
ha bu arada ben dun yine test yaptim tahmin edin bakim ne cikti ??????
olumsuzzzzzz :)))
göslerimde sislik. asilamadan 4 gun sonra basladi
akinti dun coklasti; asilamadan snr her gun
sol karin altimda batmalar arada oluyor, dun basladi
7 mayistaa asilamam oldu
23 nisan son adet tarihim
bunlari olumlu olumsuz ciksada bende sonuc
yeni giren arkadaslarin meraklarini gidermek icin yaziyorum
Canım benim ikinci aşılamaydi esimin degerleri çok yüksek degildi aslında sınıra yakındı yıkama sonrası 7 mil. Gecen seferki aşılamaya göre daha yüksekti.Kısmet iste...
merhabameldi galiba ikimzinde aşılama dönemleri hemen hemen aynı bende nisan 24te regloldum ve 8 mayısta aşılamam yapıldı ve suanda günümün dolmasını bekliyorum .Allah ım bütün isteyen herkese versin insaallah.kimsenin kucagını boşbırakmasın.
Bubuşcum senin güzel haberlerini bekliyeceğim..sana dua edicem bende eğer pozitif olursa kendim olmuş gibi sevinicem buna inan. Daha da umutlanıcam..
Ben iyiyim merak etme...tabiki üzgünüm ama ilk deneme olduğu için daha yolum var deyip kendimi teselli ediyorum .sanki daha güçlendim. Değişik bieşry. Yani ah ah vah vah gibi değil..
kontescim benim rahimim de ters ilk muayene olduğumda söylemişti dr yıllar önce. Bende telaşlanmıştım ndir önemli birşey mi diye. O da şey demişti yani hiç bir önemi yok. Kimi insan solak olur kimisi sağ elini kullanır bunu onun gibi bir şey dedi. Yani gebe kalmayla hiç bir alakası yok canım..
Kontescim bak bieşeyi yannlış biliyorsun reglini eski tarihe göre hesaplamı çatlatma iğnesi ne zaman vurulduysan onun üzerine en az bir 15 gün say.
inşallah cnm bende sabrımın son noktasındayım ben bu sabahta test yaptım. tabiki negatif cıktı yine o cubuklardan olsa cıkarmıydı diye kendime sormadan edemiyorum.
kağıdındada beklenen adet gününde sonuc verir yazıyor. ama elimin altındaya dayanamadım. neyse hayırlısı
iyi olmana sevindim cnm. ikimizinde ilk dur bakalım allah bunu sebep kıldı belkide
en azından şöyle düşün asılama hakkında şimdi herşeyi biliyoruz. tecrübelendik 2. ye herşeyi bilerek baslıycaz.
umudun olurum inşallah.
bak manolyanın eşinin sonucu yıkama sonrası 7mil düşün çoğul gebelik olabilir demiş dr.
benim eşimin yıkama sonrası 167 mil işte kader de varsa sayı mayı hikaye allah istesin yeterki ..
senağlama
bubuş senden kesin ümitliydim 100 de 100 hamile diyordum..
senindemi negatif çıktı.. aman tanrım çok üzüldüm..:gitme::gitme::gitme:
size bugün hissettiklerimi yazayım. birkere şçyle bir karar alfım bir dahki tedavimde kesinlikle annnemlere falan birşey söylemicem. şimdi ben zaten üzgünüm birde onlar daha fazla üzülmesinler diye güçlü davramaya çalışıyorum. bu da işimi dahada zorlaştırıyor. eşimle çok yalnız kalmamya çaılştım. çünkü o da beni üzmemek için belli etmemye çalışır ama içina atar. karşılıklı rol yapıyoruz bu insanı daha fazla üzer.
önce gününü bekleyen arkadaşlara söylüyorum bir kere kesinlikle belirtilere falan takmayın bugün anladımki yaşanan bir çok şey psikolojik veya ilaçların etkisi.bunları düşünüp boşuna kimde strese girmesinn. ikncisi çatlatma iğnesi regliyi geciktiriyormuş dr söyledi bana..bir hafta ya kadra regli olursun dedi. ben bunu bilmediğim için 4 gün reglim gecikince son iki gündür bayağı moda girmiştim.sabah kanımı verdim, öğleden sonra sonucumu almaya gititğimde kendimden çok emindim..duygularım karmakarışıktı ne hissetiğimi bilemedim. sonra sonucu görünce daha dr aramadan o da bu sitenin faydası 8,40 değerin düşük olduğunu anladım. gözlerim den yaşlar akmaya başladım. bilerek yalnız gittim sonuç almaya eşime özel bir şekilde söylemeliydim diye düşünmüştüm. dr aradım sonucu söylediğimde onunu daha yorum yapmadan ses tonunudan anladım. hııııı dedi dinlerken üzgün bir ses tonuyla, oz aman işte bütün umutlarım bitt ve hemen kendime gelmeye çalıştım işime döndüm sanki herkes biliyorda bana bakıyor gibi hissettim. sonra allahrtan çok yoüun bir gündü. dünya kadar yetiştirmem gereken iş vardı. eşime arapyı canım negatif sonra konuşuruz dedim. ve kapattım.anladı ve aramadı bana sürekli mesajlar attı moralini bozma bu ilk denemeydi bunu bilerek yola çıktık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?