Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonuç bekleyenden yeniden ilk aşılama yapanlara doğru gidelim...

şimdi liste.

1- meldi..
2- kontess
3- bubus

herkes adını ve okudum diye yazsın mülümanın müslümana duası kabul olur..

bende varım gün içinde okurum oturdugum yerden.
şimdi sayısı önemli değil ezberinde olanlar bana birkaçtane okuyabilirmi??

listemiz tam belli olsun..

313.. Kişi saysını böleliriz..daha rahat okunur..

bubuş bende heyecanlandım. o 2 saat geçmek bilmez şimdi. umarım senin sonucun olumlu olur.

bubuş bana pozitif gibi geliyor, 6. hissim kuvvetlidir

inşallah cnm inş.

bubuş bende heyecanlandım. o 2 saat geçmek bilmez şimdi. umarım senin sonucun olumlu olur.

cabuk geciyor biliyormusun acayip yani ilk günler saatler geçmiyodu.
dün kayınvalidem eşime demişki benim falımda cıktı bana müjdeli haber gelecek
dedim falla olsaydı şimdiye kadar coktaan doğurmustum.:)))sositososito

zaten fallarda bekara kısmet, evli olup çocuğu olmayanlara bebek görürler. keşke gerçek olsa.

yorumlariniz ve desteginiz icin tskedrim meldi aren bubus kontes vs............allah sizede destek versin

ne demek cnm bunun için burdayız. her zmaanda birbirimize moral olucaz.
bak ben kan verdim geldim etrafımda bir kişi bile bilmiyor. sadece sizlere yazdım.
düşenin halinden düşen anlar.

bubuş senin neler hissttiğini çok iyi anlıyorumm. şimdi dakikalr geçmiyor, ama sonuçtan sonra bir çırpıda geçecek. seni umutlandırmak istemiyorum ama neden se benim de içimden de hiç negatif bir sonuç geçmiyor. umutla bekliyorum.ve bizi çatlatmadan hemen yaz.

kızlar aramızda görünmeyen ama çok güçlü bir bağ oluştu farkındamısınız,

sonuç bekleyenden yeniden ilk aşılama yapanlara doğru gidelim...

şimdi liste.

1- meldi..
2- kontess
3- bubus
4-AREN

BU DURUMDA 4 KıŞıYıZ AKŞAMA KADAR BEKLESEKMı...

ayy çatlıcam.m bak öğrenir öğrenmez hemen yaz...
kontescim dua okuma işini süper düşündün..hiç bir şey olmaza bile manevi olarak rahatlayıp, motive oluruz..

ortak duamız şu olsun...

Allahım
(okuduğumuz kişi)'nın kalbinden geçen tüm dilekleri ile ona katından sağlıklı hayırlı anne baba sözü dinleyen yusuf yüzlü bir evlat nasip et. Allahım ol de en acele saatlerdeyiz sabrımız yok sen şüphesiz şah damarımızdan daha yakınsın duamız duyup olde yarrabim" amin.
Bu niyetle (....arkadaşımıza ) başlarım ayetel kürsü okumaya..

liste..

1- meldi
2-kontess
3-bubuş
4-aren

ayy çatlıcam.m bak öğrenir öğrenmez hemen yaz...
Kontescim dua okuma işini süper düşündün..hiç bir şey olmaza bile manevi olarak rahatlayıp, motive oluruz..

canım şunu düzenli tamamlarsak olmazı olduran dua diye bilinen 4444 salatu tefriciye okuruz..

BU ARADA BUBUŞ MıDEME KRAMP GıRDı SON 1 SAAT..

AY NıYE BÖLE STRESS YAPTIYSAM SANKı BENıM TAHLıL SONUCUM..
NASIL BıR BAĞ OLUŞTU Kı BÖLE ARAMIZDA ALLAHIM YA...

slm kızlar
geçmişi okuyayım derken kimseye cevap yazamadım..negatif sonuç alan arkadaşlar Allah devamında nasip eder inşallah..bu arada ben sabah kan verdim ve 10 dk.sonra öğreneceğim..bugün aşılamanın 14.günü ve karın ağrılarım aynen devam ediyo..bu akşam,yada geceye adet olurum..hastane illaki 14.gün test yapılacak,adet olsan bile dediği için yaptırdım..değilse sonuç belli....bubuşcum senin için okuyorum içimden sürekli..kendimden umudum yok,belki dualarım senin için kabul olur..korkma..inşallah + tir...

telefonla sonucu öğrenmek için arıyorum ve sürekli meşgul:))

aaaaa gulem çok heyecanlandım senin için. şu an sonuç beklereken yaşanan kal çarpıntısını iyi biliyorum. allah yarıdımcın olsun. bize hayırlı haberler ver inşaallah.

bir kişi artık pozitif olsunn ya allahımm.

ortak duamız şu olsun...

Allahım
(okuduğumuz kişi)'nın kalbinden geçen tüm dilekleri ile ona katından sağlıklı hayırlı anne baba sözü dinleyen yusuf yüzlü bir evlat nasip et. Allahım ol de en acele saatlerdeyiz sabrımız yok sen şüphesiz şah damarımızdan daha yakınsın duamız duyup olde yarrabim" amin.
Bu niyetle (....arkadaşımıza ) başlarım ayetel kürsü okumaya..

liste..

1- meldi
2-kontess
3-bubuş
4-aren
5-landarch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…