Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol canım kaç aşılama yapmak gerekiyor yüzde kaçını ödüyor biliyor musun

tam bende bilmiyorum .2 tane iğneli aşılama diye biliyorum. ama bende araştırıyorum. ne gerekiyor konusunda hangimiz öğrenirsek birbirimize bilgi verelim.

SPERM HIZI İÇİN

ARGİNİN
KLOMEN
GİNGOBİL..
EŞİNE VER 3 AY SONRA 5 KATI HIZLANIYOR SAYISI ARTIYOR.. BENİM KIZ ARKADAŞIMIN EŞİNDE HIZI BÖLE SAĞLANDI..

BEBEK İSTEDİĞİMİZ 3 ŞAHISLARIN AŞKIMIZI ÖLDÜRMEDİKLERİ SÜREÇTE BENİM EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU VE DOKTOR BİZE KLOMEN VE ARGİNİN VERDİ gnc NİN ARGİNİN MAX ÖNERDİ GİNDE 4 TANE ALIYOR SABAH 2 AKŞAM 2..
SABAH KLOMEN AKŞAMDA GİNGOBİL.(GNCNİN)

İLERİ HAREKETLİ EŞİMİN 3 MİLYOINDU SPERMİ BEN 6 AYDIR KULLANDIRIYORUM..

AŞILAMA YAPILDIĞI GÜN BAKILDI...ŞUAN 53 MİLYONUZ..

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

tam bende bilmiyorum .2 tane iğneli aşılama diye biliyorum. ama bende araştırıyorum. ne gerekiyor konusunda hangimiz öğrenirsek birbirimize bilgi verelim.

tamam canım ben özel bir merkezde olacağım ama 6000 falan tutuyomuş galiba biraz fazla sgkdan yarar lanırsam ne kadara ineer bilmiyorum

tamam canım ben özel bir merkezde olacağım ama 6000 falan tutuyomuş galiba biraz fazla sgkdan yarar lanırsam ne kadara ineer bilmiyorum

hayır iyice araştır sperm dondurma dahil 4000 olanlar var...

Araştır iyice..

Ankarada isen şatıroğlu hem iyi hem ucuz.. 3750..idi

bende özel merkez düşünüyorum. tedavide ortalama 1.200 falan düşüyormuş ilaçaların da sadece %20 sini ödüyorsun.

canım çok saol dediklerini uygulayacağım

yorumlariniz ve desteginiz icin tskedrim meldi aren bubus kontes vs............allah sizede destek versin

canım çok üzüldümm. ama hep söylediğimiz gibi umudumuzu yitirmeden devam edicez. biraz kendini topla önce, sonra napıcanı düşünmeye başlıyacaksın..

olur valla, ama akşamaları yapabiliriz. Hangimizin duası kabul olur allah bilir. Ben varım..

liste yapalım..

Sonuç bekleyenden yeniden ilk aşılama yapanlara doğru gidelim...

şimdi liste.

1- meldi..
2- kontess
3-

herkes adını ve okudum diye yazsın müSlümanın müslümana duası kabul olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 2 saat kaldı
deli olucam olumsuzada hazırladım ama o anki hissedeceklerimi düşününce tuhaf oluyorum.
yarabbim yardım et.kızlar desteğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…