bende de bu sabah kahverengiye benzer lekeler gelmeye başladı ama kan yok benim ddoktorum tüp bebek yapalım diyor bundan sonra.3 yılllık evli olma şartı var değil mi sgkdan yararlanmak için
saol canım kaç aşılama yapmak gerekiyor yüzde kaçını ödüyor biliyor musun
siz olsanız ne yapardınız eşimde sperm hareketsizliği ve sayı sorunu var.15 aydan beri deniyoruz.ama daha bir defa hamile kaalamadım.2 aşılamadan geçtim.sayı büyük sorun değil sınırda ama +4 yok +3 %35
benim kocam hiçbir zaman hamile olduğumu bilmeyecek.. bebek doğduğunda o hayatımızda olmayacak.. yoksa bebeğimi elimden alır bana göstermezler..
kontes sanırım eşinle ciddi bir problemin var ama aşılama yaptırdınız bu ay.. demekki taze bir sorun.. inşallah düzelir biran önce
tam bende bilmiyorum .2 tane iğneli aşılama diye biliyorum. ama bende araştırıyorum. ne gerekiyor konusunda hangimiz öğrenirsek birbirimize bilgi verelim.
benim kocam hiçbir zaman hamile olduğumu bilmeyecek.. bebek doğduğunda o hayatımızda olmayacak.. yoksa bebeğimi elimden alır bana göstermezler..
kontes sanırım eşinle ciddi bir problemin var ama aşılama yaptırdınız bu ay.. demekki taze bir sorun.. inşallah düzelir biran önce
AŞILAMA YAPTIRDIM..
O SPERMİ TAHLİL İÇİN VERDİ BEN ONLARI İÇİME KOYDUM..
ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUM.. SEVDİĞİM ADAMDAN...
VE O BİLMİYOR BİLMEYECEK..
BubuŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nefesİm Çıkmıyor.. Heycandan..
Dualarım katlanarak artıyor..
Aren ve meldİ yede Çok dua etmİŞtİm... Of allahım ya duy sesİmİzİ...
tamam canım ben özel bir merkezde olacağım ama 6000 falan tutuyomuş galiba biraz fazla sgkdan yarar lanırsam ne kadara ineer bilmiyorum
tamam canım ben özel bir merkezde olacağım ama 6000 falan tutuyomuş galiba biraz fazla sgkdan yarar lanırsam ne kadara ineer bilmiyorum
canım benim ne olur yine dualarını esirgeme..
SPERM HIZI İÇİN
ARGİNİN
KLOMEN
GİNGOBİL..
EŞİNE VER 3 AY SONRA 5 KATI HIZLANIYOR SAYISI ARTIYOR.. BENİM KIZ ARKADAŞIMIN EŞİNDE HIZI BÖLE SAĞLANDI..
BEBEK İSTEDİĞİMİZ 3 ŞAHISLARIN AŞKIMIZI ÖLDÜRMEDİKLERİ SÜREÇTE BENİM EŞİM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU VE DOKTOR BİZE KLOMEN VE ARGİNİN VERDİ gnc NİN ARGİNİN MAX ÖNERDİ GİNDE 4 TANE ALIYOR SABAH 2 AKŞAM 2..
SABAH KLOMEN AKŞAMDA GİNGOBİL.(GNCNİN)
İLERİ HAREKETLİ EŞİMİN 3 MİLYOINDU SPERMİ BEN 6 AYDIR KULLANDIRIYORUM..
AŞILAMA YAPILDIĞI GÜN BAKILDI...ŞUAN 53 MİLYONUZ..
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
bende özel merkez düşünüyorum. tedavide ortalama 1.200 falan düşüyormuş ilaçaların da sadece %20 sini ödüyorsun.
yorumlariniz ve desteginiz icin tskedrim meldi aren bubus kontes vs............allah sizede destek versin
AŞILAMA YAPTIRDIM..
O SPERMİ TAHLİL İÇİN VERDİ BEN ONLARI İÇİME KOYDUM..
ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUM.. SEVDİĞİM ADAMDAN...
VE O BİLMİYOR BİLMEYECEK..
Canım benim bildiğim kadarıyla aşılama yapan merkezler form veriyorlar eşlere altta imzalar atılıyor falan, gerçi yapılmayacak bişey deil ama.. Annen olmak çok kutsal bir şey burada hepimiz anne olmak için vaktimizi, enerjimizi, paramızı harcıyoruz, ama anne olmak yetmez diye düşünüyorum aile olmak ta çok önemli. Sorunun boyutunu bilmiyorum ama eşini sevdiğini söylüyorsun, bu bile mücadele etmen için çok yeterli bir sebep. Belki sana çok geleneksel gelecek ama yuvayı dişi kuş kurar, sorun her ne ise mutlaka bir çözümü vardır. İnşallah bugün güzel haberi alınca durum çözüme kavuşur
bir fikrim var...
Dileklerimiz için 313 ayetel kürsü okuyalım ben 2 saatte bitiriyorum o kadar zor değil...
Liste yapalım hergün birimiz için okuyalım...
olur valla, ama akşamaları yapabiliriz. Hangimizin duası kabul olur allah bilir. Ben varım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?