ben aslında okadar merak etmiyorum..SONUÇ BELİ OLUMSUZ... BEN KORKUYORUM..
sadece içinde 1 noktacık umUt VAR.. DOKTORUMUN BANA VERDİĞİ ama KORKUYORRRUM HEMDE ÇOK..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar bende mayıs ayında aşılama yaptıranlardandım 3. ve son aşılamamdı malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komik kaydirigubbakcemile3 değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............
slm kızlar bende mayıs ayında aşılama yaptıranlardandım 3. ve son aşılamamdı malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komik kaydirigubbakcemile3 değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............
üzüldüm. bu son 2 ay aşılama yaptıranlardan kendim dahil 2 kişi dışında olumlu sonuç görmedim. başka tedaviler deneriz.
slm kizlar evet aci gercek bu gun basladi lekelenme oldu adet basliyor testlerin sonucu hep negatv ciktigindan icim cok acimadi tavsiye ederim 12 13 gun gecince test yapin ona gore motivasyonunuz dengeleniyor bekleyenlere bol sans diliyorummmm
ama görünen bir sebep olmadığında tüp yapmasdan öneriyorlar biliyorsun benim dr ilk görüştüğümüzde 3 defa deneyeceğiz olmazsa tüp demişti. demek ki şansı sayı arttıkaça doğru orantılı artıyor.
BubuŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nefesİm Çıkmıyor.. Heycandan..
Dualarım katlanarak artıyor..
Aren ve meldİ yede Çok dua etmİŞtİm... Of allahım ya duy sesİmİzİ...
Kötü haber,
Ben adet oldum.
Üstelik 3 gün vardı daha.((((
bende de bu sabah kahverengiye benzer lekeler gelmeye başladı ama kan yok benim ddoktorum tüp bebek yapalım diyor bundan sonra.3 yılllık evli olma şartı var değil mi sgkdan yararlanmak için
kötü haber,
ben adet oldum.
üstelik 3 gün vardı daha.((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?