Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

negatifi görmekten korkuyorsun de mi?? sana bunun devamı var dicem ki öyle bu daha yeni bir başlangıç çünkü bu uzun bir yol kimisi başında başarıya ulaşıyo, kimisi yarıda kimisi içinde sonu yokk. allah hayırlısı versin demekten başka diyecek bir şey yok, çünkü sözün bittiği yer. ama bildiğim kadarı ile senin bazı özel sorunların var bununla ilgili biliyorumm.

slm kızlar bende mayıs ayında aşılama yaptıranlardandım 3. ve son aşılamamdı malesef bu sabah kan testine gittim ama daha kan veremeden adet oldum ne komik kaydirigubbakcemile3 değilmi ama üzülmüyorum daha önümde çok zamanım var 2.5 yıl bekledim çabaladım elimden geleni yaptım en azından şimdi tüp bebek için para biriktirip ona gidicem ozaman kadar hiç üzülmücem ve kafamada takmıcam vakti saati gelince rabbim veriyo o kadar uğraşıyoruz kızlar olmayınca olmuyo demekki hayırlısı böyleymiş kimse kafasına takıpta kendini harap etmesin ben 2.5 yıl taktım kafama ağladım moralimi bozdum çabalarım sonuç vermedi inş sizinkiler veriri umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin benim hala kocamannnnnnnnnn bir umudum var.herkes kendine çok iyi baksın güzel haber vermeyi çok isterdim size ama olmadı artık tüp bebekte denicem ............

canım çok üzüldüm ve pozitifliğinden dolyıda bir o kadar sevindim..evet olmayınca olmuyor. senin problemin ne gülten..

üzüldüm. bu son 2 ay aşılama yaptıranlardan kendim dahil 2 kişi dışında olumlu sonuç görmedim. başka tedaviler deneriz.

Slm kizlar evet aci gercek bu gun basladi lekelenme oldu adet basliyor testlerin sonucu hep negatv ciktigindan icim cok acimadi tavsiye ederim 12 13 Gun gecince Test yapin Ona gore motivasyonunuz dengeleniyor bekleyenlere bol sans diliyorummmm

üzüldüm. bu son 2 ay aşılama yaptıranlardan kendim dahil 2 kişi dışında olumlu sonuç görmedim. başka tedaviler deneriz.

evet aren haklısın, benim bildiğim bir anira var onun dışında hamile çıkmadı şimgi ozgmrt regli olmuş,bir bubuşumuz kaldı, birde kontes diğerlerinini daha sonuca vakti var.

aynı ekip bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

ama görünen bir sebep olmadığında tüp yapmasdan öneriyorlar biliyorsun benim dr ilk görüştüğümüzde 3 defa deneyeceğiz olmazsa tüp demişti. demek ki şansı sayı arttıkaça doğru orantılı artıyor.

slm kizlar evet aci gercek bu gun basladi lekelenme oldu adet basliyor testlerin sonucu hep negatv ciktigindan icim cok acimadi tavsiye ederim 12 13 gun gecince test yapin ona gore motivasyonunuz dengeleniyor bekleyenlere bol sans diliyorummmm

yani yarın sabah...
12. Gün...

Hayır yok..

Yapamam... Adet görünceye kadar 1 noktacık umdumla bekleyeceğim...

31 MAYIS 2 HAZıRAN ADET TARıHıM...

AŞILAMA OLMASAYDIM ADETıMıN GEÇMESıNı BEKLEYECEKTıM...

ıŞTE ADETıMıN GEÇMESıNı BEKLEYECEĞıM...

BubuŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

nefesım Çıkmıyor.. Heycandan..

Dualarım katlanarak artıyor..

Aren ve meldı yede Çok dua etmıŞtım... Of allahım ya duy sesımızı...

ben ilk aşılama fikri ile dr a gittiğimde dr bana demiştiki aşılamayı önermiyorum aşılamada şans %15-20 olmama halinde senin için psikolojik olarak daha kötü olacak. zaten bir kere hamile kalmışsın. bir sorununda yok bir 6 ay daha beklemeni tavsiye ediyorum dedi. bende eşimle aynı şehirde olmadığımızı falan söyledim ısrarla aşılama istedim. o da tamam eşin burada değil diye sana aşılama deneyelim dedi.
sorun yok deniyor olmuyor işte. anlamadım yani.

meldi canım birde 3 aşılamada olmamışsa olma şansı daha da düşüyor diye 3.aşılamadan sonrasına önermiyorlar. her seferinde şans aynıymış.

amin diyelim cnm allah razı olsun
kan verdim geldim bekliyorum
4 ten sonra alıcam sonucu
kimsenin haberi yok 1 kişinin bile.
sadece sizler biliyorsunuz.
karnımın altında yine tek bi noktaya ağrı girdi. hayırdır.
ben kanı verdim cıktım ezan basladı.bitene kadar yalvardım.
kızlarr duanızı esirgemeyin. ne olur. 2,5 yıl oldu artık bizde muradımıza erelim.

yorumlariniz ve desteginiz icin tskedrim meldi aren bubus kontes vs............allah sizede destek versin

bende de bu sabah kahverengiye benzer lekeler gelmeye başladı ama kan yok benim ddoktorum tüp bebek yapalım diyor bundan sonra.3 yılllık evli olma şartı var değil mi sgkdan yararlanmak için

bende de bu sabah kahverengiye benzer lekeler gelmeye başladı ama kan yok benim ddoktorum tüp bebek yapalım diyor bundan sonra.3 yılllık evli olma şartı var değil mi sgkdan yararlanmak için

3 yıllık evli olma şartı kalktı 1 yıl yetiyor.

siz olsanız ne yapardınız eşimde sperm hareketsizliği ve sayı sorunu var.15 aydan beri deniyoruz.ama daha bir defa hamile kaalamadım.2 aşılamadan geçtim.sayı büyük sorun değil sınırda ama +4 yok +3 %35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…