Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulem budün herkesten kötü haber geliyor. sen lütfen öncelikli olarak sağlığına dikkat et, arenin dediği gibi birgün hepimiz mutlu habnerler vericez burada birbirimize.

cnm lütfen üzülme allahın dediği olur. sabır cek cnm. bak duayada baslıyoruz hepimiz için hayırlı olur inşallah.bende 4:30 da kendim gidicem almaya sonucu sonrada dönmiycem işe. size yazmak için net bulmaya calısıcam.

burdayım kızlar...eşim arayıp duruyo,ağlamıyorum dedim,merak etme..........hiç umudum yoktu,ama son dakika heycandan ellerim buz gibi olmuştu.şimdi ısındım:) benim endometriozis ve troid durumumda var..kendimden hiç + sonuç umamadım bu yüzden..yoksa bende isterdim umut etmeyi..tabii sağlık çok başka bişey..ağrısız bi hayat..bende sanırım 2.aşılamaya başlayacağım hemen..doktoru arayıp planı öğreneceğim..hayat devam ediyo..öpüyorum hepinizi..

allah razı olsun cnm
rabbim seninde sağlığına sağlık eklesin. karnınada bir bebekçektiğin bütün acıları unut inş.

bubuş cum..haycanımız seninle devam ediyo..+ bi sonuç verde bugünkü sonuç sayfasını güzel kapatalım..senin pozitif sonucuna sevinelim:) bekliyoruz.dualarla....

:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

bubuş cum..haycanımız seninle devam ediyo..+ bi sonuç verde bugünkü sonuç sayfasını güzel kapatalım..senin pozitif sonucuna sevinelim:) bekliyoruz.dualarla....

lab cıkınca net vardır artık heryerde oluyor girip yazarım hemen size.
olumluysa eş,ime sürpriz hazırlamak için, olumsuzsada ağlamak için eve gidicem.
:1hug:

aramızda oluşan bağ için de diyecek bi söz yok en yakınlarımız bile böyle paylaşmıyor dertlerimizi. maddi manevi hiçbir çıkarımız olmadan bütün samimiyetimizle burdayız.

Kızlaaarrrr listemizzz

meldi ...............4 mayıs- 1 negatif aşılama
anira................aşılama ile hamile
bubuş .............8 mayıs aşılama..bugün mutlu haber bekliyoruz
aren................5 mayıs - 1 negatif aşılama
kontesss.......13 mayıs-heyecanla sonuç bekliyoruz
gulem..............11 mayıs-- 1 negatif aşılama
ozgmrt.............7 mayıs-1 negatif aşılama
fisa 17...............11 mayıs- sonuç bekliyor
vizontele..........17 mayıs ilk aşılama-sonuç bekliyor
manolya 83....5 myıs aşılama---sonucu pozitif diye biliyorum..ama kayıp
batu061-----------8 mayıs - sonuç bekliyor--o da kayıp
namnam.............10 mayıs tüp transfer..sonuç bekliyor-o da yok
landarch.........17 mayıs----sonuç bekliyor

kızlar ismi eksik olan varsa durumunu bildirsin lütfen. Listemiz önemli durumumuzu takip edebiliriz.

Sonuç bekleyenlere bol şans,,,dualarımız siznle...

canım liste işi iyi oldu...ben herkese ayrı ayrı yazamıyorum ama merakla takip ediyorum.benim tarihim 10 mayıstı ama değiştirme,bi önemi yok..

off..

çok rahatsız oldum aniden böbreklerim iflas edecek kadar acıdı gaz sancusıda üstüne eklenincee

alt karnımda sancılanmam var...

kötü oldum ya..

tansiyonumu ölçtüm.. 180/60

ben işten eve gitsem iiiyi olacak..

kucaklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…