sonucum negatif
bubuş senin neler hissttiğini çok iyi anlıyorumm. şimdi dakikalr geçmiyor, ama sonuçtan sonra bir çırpıda geçecek. seni umutlandırmak istemiyorum ama neden se benim de içimden de hiç negatif bir sonuç geçmiyor. umutla bekliyorum.ve bizi çatlatmadan hemen yaz.
kızlar aramızda görünmeyen ama çok güçlü bir bağ oluştu farkındamısınız,
slm kızlar
geçmişi okuyayım derken kimseye cevap yazamadım..negatif sonuç alan arkadaşlar Allah devamında nasip eder inşallah..bu arada ben sabah kan verdim ve 10 dk.sonra öğreneceğim..bugün aşılamanın 14.günü ve karın ağrılarım aynen devam ediyo..bu akşam,yada geceye adet olurum..hastane illaki 14.gün test yapılacak,adet olsan bile dediği için yaptırdım..değilse sonuç belli....bubuşcum senin için okuyorum içimden sürekli..kendimden umudum yok,belki dualarım senin için kabul olur..korkma..inşallah + tir...
selam bugün..
13 mayıs'ın üstünden 11 gün geçti....
progestan hapını kullanmayı doktoruma sormadan kestim...
zaten 20 adet kullandım kalan 10 taneyi kullanmıyacağım..nedeni ise..
hAmilelik belirtilerine yol açıp ümitlendiren bir ilaç..
aşırı progestan yüklemesi göğüslerden süt gelmesine bile neden oluyor...
göğüslerimin acısına kaşıntısına dayanamıyorum..
bide 2 gündür.. cinsel organım şişti ve kaşınmaya başladı.. o kadar kuruyum ki.. bu günlede bünyem altüst oldıu.. rahmin iç tabakası kalışacak diye her halde bu kuruluk... alt üst oldum...
sancım var ara da sıra ve dün DİCLOMEC içtim..
adet öncesi dönemdeyim iiçmezsem adetimin ağrısından çalışamam..
işte bende 11. gün maceraları bu kadar...
UMARIM GÜN GÜN YAZMAM RAHATSIZLIK VERMİYORDUR....
BU KADAR GÜN GÜN AYRINTILI YAZMAMIN NEDEDNİ HAMİLE KALIR YADA KALMAZSAM...
1- ARKADAŞLAR OKUYUP DEĞERLENDİRME YAPSIN..
2- BEBEĞİM İÇİN SAKLI KALSIN ANNESİNİN ONU NE KADAR BEKLEDİĞİ...
HESAPLAYICI BULDUM VE HESAPLADIM...
[] Hamile kaldığınız muhtemel tarih: 18 mayıs.
beğinizin organ gelişiminde kusurlar oluşması açısından en riskli dönem*: 1 haziran ile 13 temmuz arası
Bebeğinizin organ gelişiminin başladığı tarih: 1 haziran
Bebeğinizin organ gelişiminin büyük kısmının tamamlandığı tarih**: 13 temmuz
Birinci trimesterin bitimi (13 hafta sonu) - Bu tarihten itibaren düşük riskiniz önemli ölçüde azalır: 3 ağustos
İkinci trimesterin bitimi (27. gebelik haftası): 9 kasım
28. gebelik haftası. Bu gebelik haftasından itibaren bebeğin erken doğduğunda yaşama şansı yükselmeye başlar.***: 16 kasım
Bebeğinizin tam 40. gebelik haftasında doğum tarihi****: 8 şubat
Miyadında doğum yapacağınız tarihler: 25 ocak ile 22 şubat arası
bubuş cum..haycanımız seninle devam ediyo..+ bi sonuç verde bugünkü sonuç sayfasını güzel kapatalım..senin pozitif sonucuna sevinelim:) bekliyoruz.dualarla....
selam bende 13 mayısta yaptırdım aşılamamı. bu gün kabızdım az ıkındım ve pembe bir kanamam oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?