Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende izmirdeyim kime gidiyordun sen.yada hangi hastaneye..

Benim aşılama tarihim 12 mayıs.Bugün 12.günümdü.Adet oldum.
Test bile yapamadım ya şöyle ağzımın tadıyla. Ama bugün aldım test bir sonrakinde hergün yapacağım.:))))
Yerleşme kanaması az olurmuş bildiğim kadarıyla.Benim bugüne kadar olmadığı kadar çok oluyor kanamam.
Dediğin gibi yeni bir sayfa daha açıyorum.Bütün kapılar kapanmadıkça moral bozmaya gerek yok.Allah isterse olmazları oldurur.

Son düzenleme:

beni de ekleyin arkadaşlar
hilye81................24 mayıs sonuç bekliyor :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben 17 sinde aşılama oldum ne zaman belli olur hiç belirti yok sadece gögüsler agrı ara sıra bel agrısı

bende 17sinde oldum canım, doktorum 15. günümde kendisini aramamı söyledi. bendede 3. günden beri akıntı var ve 5. günden beride alt karnımda hemen hemen hiç kesilmeyen bir ağrı var, özelliklede geceleri artıyo. onun dışında kontestede olmuş benimde cinsel organımda şişme var 7. günümden itibaren. tabi bunlar gebeliğe işaretmidir bilmiyorum. sadece öyle olmasını umuyorum.

cnm cok sağol.
off hadi haber gelsin artık bubuştan, meraktan çatlıycam delikafadulden

selam kızlar..
bende cuma günü iğnelere başladım..
Başarısız 1 aşılama 1 tüp deneyimim var..
yarın kontrolüm var..
Allah isteyen herkese bizlere de nasip etsin inş..

tülincim slm hatırladınmı beni. hosgeldin seni gördüğüm için cok sevindim.,
hele bugün dahada sevindim.

evetttt kızlar sonucu aldım kocaman bir 0 cıktı sonuç...
allah büyük ne yapalım. kısmet değilmiş. eşimin haberi yok hala. cok güzel doğum günü hediyesi oldu :)))
arkadaşımın yanına geldim birlikte ağladık sakinleştik.
şimdi size yazıyorum.
evet sıradaki aşılamalar gelsin. kızlar ilk yaptırdıgımız asılamalar genelde tutmadı farkındamısınız.
anira ve monalya bu ayki şampiyonlarımız..

dr a gittim sonucu alır almaz.
adet oldunmu dedi hayır dedim 1 hafta daha bekleyelim dedi.
sanki bekleyince ne olacaksa
progestan kullandığım içinde adetim gelmiyor olabilir.
bugünden itibaren kestik bakalım
yarına yada öbür güne olurum heralde.
bu ay ara vericem dr ne desede.
kızlar hepinize cok teşekkür ediyorum.sağolun.
yarın görüşürüz öptm.:1hug:

manolyacım nasılsın??
nasıl gidiyor hamilelik??
keseler göründümü??
bende 1 saat önce aldım sonucu malesef olmadı.
2. ye allah büyük
sen iyi şeyler yazda moralimiz düzelsin.

çok üzüldüm bubuş, çok ümitliydim senden, hep hamileymişsin gibi geliyodu. söylenebilecek çok fazla birşey yok malesef, üzülmemeye çalış canım.

çok üzüldüm bubuş, çok ümitliydim senden, hep hamileymişsin gibi geliyodu. söylenebilecek çok fazla birşey yok malesef, üzülmemeye çalış canım.

üzüldüm tabiki ilkanda müthiş bi başağrısı girdi ilaç içtim azönce
eşime söyleyincede biraz üzülcem sonra geçecek inş.

Kayıp değilim kızlar ama bu ara pek takip edemedim.Benim 2. aşılamamdı ve bu ay Allahım yüzümüzü güldürdü çok şükür.Çarşamba günü doktora gidicem çoğul olabilir demişti doktorum onu öğrenicez ve görebilirsek keseyi görücez inşallah.20 Mayıstan beri ayaklarım yere basmıyo :) Daha kimseye söylemedik eşimin doğum gününde tüm aileye açıklıycaz hayırlısıyla...

maşallah diyelim cnm. allah sağlıkla devamını getirsin inş.
çarşamba haber ver bizede. kaç tane yiğenimiz olacak:)))

benimde eşimin çarşamba günü doğumgünü ama ben sevindiremedim.
cnm bişey sorucam
senin ilk aşılamada ve 2. de yumurta sayınla eşinin yıkama sonrası değerleri nasıldı??
fikir olsun banada merak ettim.

canım arka arkaya aldık negatif sonuçları..bende toparladım kafamı..doktoru aradım ve 1 ay ara verelim dedi.biz koştukça peşinden araya hep zaman giriyo...bekleyin deniliyo..sabır çekmek zorundayız.sen güçlü olursan eşinde güçlü olur.onlar biz yıkılırsak daha kötü oluyolar..bidahaki ay devam edenleri burdan takip ederim..benimki temmuzun ilk haftalarına kaldı..

canım Allah daim etsin..valla çok sabırlısın.ben olsam sülaleyi geç bütün tanıdıklarıma ilk dakikada duyurmuştum:)))))))))))) bebişlerine iyi bak:))

kısmet ise 7 haziran.

hadi bakalım hayırlısı ağır iş yapma.
protein ağırlıklı beslen dr un ilişki önerdimi bilmiyorum ama bence ilişkiye devam edin sonucta asılamada normalle hemen hemen aynı.
belirtilerede cok takılma hepsi ilaçlardan kaynaklanıyor 15 günlük hamileliğin hiçbir belirtisi olmuyor.
kendine iyi bak.

bubuşum çok üzüldüm. eve gelip alelacele yemeği yiyip heyecanla açtım p.c yi. senden çok umutluydum. lütfen kendini üzme.
yalnız kızlar ilk aşılamda şu ana kdar hiç birimiz pozitifi göremedik.
manolya ve aniranın 2. denemelerinde oldu.buda bir umut.
inşaallah bizde aşılmasız kendşmiz kalırız hayatım bellimi olur..

elimizde değil cnm toparlanmak zorundayız.
eşlerimiz daha cok içine atıyor.
ara vermek daha iyi emin ol belki ara verince kendiliğinden gelir.
hem ilaçların etkiside devam ediyor.
benim dr ara verelim demesede ben vericem.
daha beter durumda olanları düşünüp şükredelim.
kendine iyi bak her zaman burdayız bekleriz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…