Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol cnm önemsediğin için.,
ilkde sans daha az bencede
hayırlısı olsun bakalım.
arada normal olur belki.
moral daha önemli.
yarın görüşelim ayrıntılı öpüyorum hepinizi..

bubuşum bu ay ben kendimi dinleyip çocuk düşünmeden bol bol çalışmayı düşünüyorum. çünkü duyuyorum birçok insan ne zaman çocuk fikrinden uzaklaşmayı başarırısa o ay hamile kalıyormuş çok kişiden duydum bunu.çünkü psikolojide en az fizyoloji kadar önemli. bence sende öyle yapmaya çalış...öbür ay olmazsa gidip paşa paşa tekrar aşılamamızı yaptırıcaz. oluncaya kadar uğraşıcaz. olmazsa yine olmazsa tüp bebek....

manolyacım arada bir girmeye çalış lütfen sen bizim umudumuzsun ,hepimizin zaman zaman birşeyler duymaya ihtiyacımız oluyor
dr gidince bize de haber ver lütfen, yeğenlerimiz tek mi çirftmi ğrenelim.
cnım hayırlısı ile allah tamamına erdirsin

bize belirtilerin nasıldı onları anlatabiliresen seviniriz, bir sonraki aşılamalarda daha bilinçli oluruz böyece..

çok teşekkür ederim. dua edin. bende bütün arkadaşlar için dua ediyorum. herkesin güzel haberlerle çok mutlu olması temennisiyle......:Saruboceq:

canım eve gelir gelmez nete girdim seni merak ettim. üzüldüm. hayırlısı olsun. bu ilk zaten bir daha ki sefere hepimizin inşallah.

selam kızlar..
bende cuma günü iğnelere başladım..
Başarısız 1 aşılama 1 tüp deneyimim var..
yarın kontrolüm var..
Allah isteyen herkese bizlere de nasip etsin inş..

tüliny hoşgeldin. seni dieğr topicten biliyorum. eşimin test sonucunu yorumlamıştın. aşılamamı yaptırıyorsun yoksa tüp bebek mi. ben ilk aşılamamı 5 mayısda yaptırdım tutmadı. şimdi 1 ay bekleyeceğim. biraz tüp bebeğe kayıyor aklım sonra yine 2.aşılamayı deniyeyim diyorum. karışığım yani. düşüneceğim bu süre içinde.

kızlar yaa ilk aşılamada neden kimsenin tutmuyo, çok moralim bozuldu, benimde ilk aşılamam, heralde benimkiside tutmayacak:a015:

sona öyle düşünme belli olmuyor canım. birde aşılamanın normal yoldan şansı biraz fazla o nedenle tutması biraz şans işte. bazılarında çok az sayıda sperm ve hareketlilikle tutuyor bazıalrında daha fazla ve daha hareketli sperm enjekte ediliyor ama yine tutmuyor.

canım hoş geldin.. Bize hikayeni anlatırmısın, neden başarısız oldu, nerde yaptırdın, kaç yaşındasın...

canım bende izmirdeyim kime gidiyordun sen.yada hangi hastaneye..

hoşbuldum canım sağol..
sorunumuz spermler.. bir ara düzeldi aniden düştü..
şimdi toparlanmış biraz tüp bebekten sonra yine aşılama dediler..
prosedürler yaktı canımı hep..
tüp tedavisindeykende tek embriyo transferi yeni çıkmıştı olmadı..
nasip herşey bir yerde ama olumsuzluklarda etkiliyor insanı..
26 yaşındayım.. 7 yıllık evliyim..
ege doğumevine gidiyorum canım..
bir ara gazi hastanesine gittim takip yapılmıştı..
sen nereye gidiyosun..

bubuş hatırladım tabi canım..
keşke güzel haber almış olsaydın şu an seni tebrik ediyor olsaydım ama kısmet..
sağlığın yerinde olsun..
aşılama aslında o kadarda umut verici bir tedavi değil bana göre..
adı tedavi olunca insan ister istemez umut bağlıyor..
üzme kendini sakın hayırlısı canım..

sağol canım hoşbuldum..
hatırlıyorum seni..
aşılama olucak malesef..
yasa sürekli değişiyor yine bana denk geldi..
1 aşılama 1 tüp yaptırdım olmadı..
devletten yararlanıyorsan ikinci aşılamayı da yaptır canım..
sonra tekrar aşılama demesinler..
hakkınızda hayırlısı olsun..

sona hayırlısı olsun..
moralini bozma zamanı gelmişse gelicek bebeğin..
özelde mi yaptırdın izmirdeymişsin sende..

evet canım, benim doktorum yakup erata, uzun zamandır ona gidiyorum, aşılamamıda o yaptı o yüzden. ama bu sefer tutmazsa israel aruha gitmeyi düşünüyorum, hatta 2 hazirana randevumu aldım bile. o bu konuda çok iyiymiş duyduğum kadarıyla. ben 36 yaşındayım, 2 yıldır uğraşıyoruz tık yok. artık kaybedecek zamanım kalmadı. yıllar hızla ilerliyo.

hayırlısı inş olur..
mucizelerde bizler için..
zamanı gelmişse önünde hiçbir engel durmaz..
israel aruh u bende çok duydum ama çok pahalıymış kent hastanesi..
hakkınızda hayırlısı olsun..
inş gerek kalmaz bebeğin gelmiştir.. :Saruboceq:

inşallah canım, hepimiz daha fazla üzülmeden kavuşalım civcivlerimize.

israel aruhu ve tabi kent hastanesini internette araştırdım, fiyatlar diğer yerlerle aynı olarak geçiyor ama yüzyüze görüşmedim tabi. pahalı olabilir ama dediğin gibi. ama sürekli sonuçsuz olacak şeylerede para harcamak istemiyorum, zaten genel olarak pahalı işlemler hep.

Sağol canım tabii öğrenince hemen yazıcam.Belirtilere gelince ben aslında geçen ay aşılama tutmayınca nasılsa bu ay da olmaz artık temmuzda tüp bebek yaptırırız diye konuşuyorduk eşimle ama aşılamanın 1 hafta sonrasında önce belirti göğüslerimde başladı.Uçları karardı ve karalar iyice büyüdü dokunmak bile mümkün değildi.Sonra çok sık idrara çıkmaya başladım.Normalde gece hiç uyanmam 2-3 kez uyanmaya başladım.Akıntımı çok farkedemedim çünkü aşılama sonrası mantar oldum ilaç kullandım.Zaten aşılamadan sonra olabiliyor dedi doktorum.Aşılamanın 10. gününden sonra kasıklarımda şiddetli ağrı ve ani hareketler yaptığımda batma sızlama oluyodu.Yorgun ve halsizdim ama bahar yorgunluğu diye düşünmüştüm.13. gün merak ettim sabah test yaptım ve silik bi çizgi gördüm ama kan testi yapmadan umutlanmak istemedim.16. gün kan test yaptığımda beta hcg 324 çıktı ve şimdi mutluluktan uçuyorum.Hatta hastanede bi hemşire benim için de dua edin demişti geçen hafta öğrendiğimde.Bugün duydum ki o da hamileymiş:)) İnşallah Allahım tüm isteyenlere versin hayırlısıyla...

sağol canım hoşbuldum..
hatırlıyorum seni..
aşılama olucak malesef..
yasa sürekli değişiyor yine bana denk geldi..
1 aşılama 1 tüp yaptırdım olmadı..
devletten yararlanıyorsan ikinci aşılamayı da yaptır canım..
sonra tekrar aşılama demesinler..
hakkınızda hayırlısı olsun..[/QUOTE]

canım anladığım kadarıyla sen prosedür gereği tüp bebek için 2.aşılamayı yaptırdın.inşallah olurda başka şeye gerek kalmaz.
ama benim aşılamam klomenle oldu o da sayılıyor mu. ben sgk dan yararlanmak için 2 iğneli aşılama biliyorum.

günaydın manolyacım
dün sana bi sorum olmustu
asılama sürecinde kaç yumurtan olustu birde eşinin yıkama sonmrası değerleri neydi
her iki aşılamandada.
bana bunları kısaca bi yazarmısın tatlım.
bende şimdi 2. için ne yapacağımı şaşırdım 1 ay ara versemmi direk devam etsemmi diye?

manolyada gitti

günaydınnn kızlarrr.
bugün daha iyiyim.
2. için bu ay dinlensem sonraki aymı başlasam ona karar veremiyorum.
negatif olanlar ne düşünüyosunuz??
meldicim sen bu ay dinlenicen sanırım dimi??

bubus bence devam et ama çelişkide kalırsan eğer doktorun görüşüne göre hareket et. ılk aşılamalar olumsuz olunca ben şimdiden kendimi negatife hazırladım bugün 9. günüm adet olana kadar test yaptırmiicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…