bubus bence devam et ama çelişkide kalırsan eğer doktorun görüşüne göre hareket et. İlk aşılamalar olumsuz olunca ben şimdiden kendimi negatife hazırladım bugün 9. günüm adet olana kadar test yaptırmiicam
cnm olumsuza odaklanma tabiki ama hazır olmakda iyi bişey ben ilk şoku hafif atlattım.
sana tavsiyem kafandan atmaya çalış 12. gün sabah idrarınla hassas bi test yap. sonra zaten 14. gün kandan baktırırsın.
allaha havale et o bilir herşeyin iyisini, hayırlısını.
dua et sabret
senin eşinin değerleri nasıldı yıkama işlemi yapıldımı??
kaç yumurtan oluşmustu?
landarch
genelde çatlama iğnesini 18-22 mm arası yaparlar seninkini niye o kadar geç yapmışlar.
bubuş ankarada kime yada nerede yaptırdın aşılamanı.
ben merkez araştırıyorum 2.aşılama yada tüp bebek için özellikle labaratuvarı ve ekibi iyi olan.
isim aşılama sayısı yumurta yıkama sonrası sperm sayısı sonuç
bubuş------------ 1 ------------------ 2 ------------------------167 mil ------------------------- negatif
meldi
gulem
aren
kontess
manolya
sona
landarch..........1......................2..........................10 mil............................sonuç bekliyo
kızlar bende yazayım, benimde ilk aşılamamdı, bende klomen kullandım 5 gün, 12. gün kontrole gittim. sağ tarafta 20 mm'lik 3 tane yumurtam oluşmuştu. 13. gün çatlatma iğnesini yaptırdım. 14. gün çatlatma iğnesinden 27 saat sonra aşılama yapıldı. eşimin değerleri yıkamadan sonra 26 mil ve % 90 hareketliydi.
Benim sorunum 1. si tüplerim normal bi insanın 2 katı uzunluktalar ve kıvrımlılar. 2. side bu aşılama sırasında anlaşıldı, rahim ağzım çok darmış. doktor traşlamak zorunda kaldı. bende gün yaklaştıkça ve 1. aşılamada herkesin negatif sonuç aldığını gördükçe umudumu yitirmeye başladım. hele bubuş senin bir lafın beni çok etkiledi. 15 günlük hamileliğin belirtisi falan olmaz dedin ya. bencede haklısın, biz bence biraz ilaçların etkisi birazda psikolojik olarak her hissettiğimiz şeyi gebelik belirtisi şeklinde yorumluyoruz.
bu sitede birisinin benim gibi tüplerinin uzun ve kıvrımlı olduğunu okumuştum. 1 kere aşılama yaptırmış ve sonra doktor değiştirmiş. yeni doktor mikroenjeksiyon önermiş ve ilk seferinde hamile kalmış. sizce ben ne yapmalıyım. kafam allak bullak ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
bubuşum nasıoldun ben bugün yoğunum sık giremiyorum yazdıklarınızı okuyabildim sadece ben bu ay dinlenicem dr öyle dedi zaten, bence hiç ara vermeden yapınca insan yıpranoır zaten...bu anlamda kendimi çok iyi hissetmiyorum. ben sana dün de yazmıştım. ben bu ay çocukl fikrini düşünmeden eşimle birlikte olmayı düşünüyorummm. becerebilirsem.
isim aşılama sayısı yumurta yıkama sonrası sperm sayısı sonuç
bubuş------------ 1 ------------------ 2 ------------------------167 mil ------------------------- negatif
meldi
gulem
aren
kontess
manolya
sona
landarch
alta ekleyerek ve karşılarını doldurarak devam edelimmi??:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?