Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm olumsuza odaklanma tabiki ama hazır olmakda iyi bişey ben ilk şoku hafif atlattım.
sana tavsiyem kafandan atmaya çalış 12. gün sabah idrarınla hassas bi test yap. sonra zaten 14. gün kandan baktırırsın.
allaha havale et o bilir herşeyin iyisini, hayırlısını.
dua et sabret
senin eşinin değerleri nasıldı yıkama işlemi yapıldımı??
kaç yumurtan oluşmustu?

ay kime soru sorsam cıkıyor aaaa:))))
küstükmü hayırdır :))))

neyse kızlar sizden ricam herkes kaç yumurtası oluştuğunu eşinin yıkama sonrası değerlerini yazabilirmi??
bi genelleme yapalım 1. ve 2. aşılama değerlerini karşılaştırmış oluruz hem.

canım kusura bakma hemen cevap veremedim, canım yıkama sonrası 10 milyondu değer, bende de sağda 2 tane 27 mm lik yumurtalar görünce doktor hemen aşılama ya karar verdi sol tarafa bakmadı bile bunlar yeterli dedi. o günün akşamı çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saat sonrada aşılama

isim aşılama sayısı yumurta yıkama sonrası sperm sayısı sonuç
bubuş------------ 1 ------------------ 2 ------------------------167 mil ------------------------- negatif
meldi
gulem
aren
kontess
manolya
sona
landarch

alta ekleyerek ve karşılarını doldurarak devam edelimmi?? :1hug:

aşılama sonrası progestan yüzünde birçok kişi göğüs hassasiyeti karın ağrısı ve gazdan şikayetçi anladığım kadarıyla. bu etkilerin yanı sıra yoğun cinsel istek yaşayan varmı acaba? belki çok özel olacak ama şu hormonların alt üst etti bünyemzi belki bir yan etkidir diye düşünüorm

bubuş canım
benim 12.gün sağda 21,5 solda da 20,3 mm vardı. o gece çatlama iğnesi vuruldum.36 saat sonrada yani 14.gün öğlene gibi aşılamam oldu. yıkama sonrası 44milyondu. ben kararsızım aşılamamı tekrar yoksa direk tüp bebek mi onun için bu ay randevu almıştım ama iptal ettim. düşüneceğim. birde kendimi iyi hissetmiyorum.

landarch
genelde çatlama iğnesini 18-22 mm arası yaparlar seninkini niye o kadar geç yapmışlar.

bubuş ankarada kime yada nerede yaptırdın aşılamanı.
ben merkez araştırıyorum 2.aşılama yada tüp bebek için özellikle labaratuvarı ve ekibi iyi olan.

landarch
genelde çatlama iğnesini 18-22 mm arası yaparlar seninkini niye o kadar geç yapmışlar.[/QUOTE]

canım forumu takip ettikçe açıkçası bende aynı şeyi düşündüm ama benim yumurta takibim çok enterasandı adetin 5. günü klomene başladım 5 x2 kullandım ve 14. gün kontrole çağırdı büyümüş folikül göremiyorum dedi 17. gün bidaha gel dedi. bu sefer işte sağdaki 2 kocaman yumurtaları gördü hatta dalga geçti bunlar süpermen olmuşlar boşa gitmesinler baari aşılama yapalım dedi. Biraz spontan gelişti planlı bir aşılama değildi, doktorum az konuşan yaşlı tonton bir adam ve ona çok güveniorm bakalm hayırlısı

landarch
genelde çatlama iğnesini 18-22 mm arası yaparlar seninkini niye o kadar geç yapmışlar.

canım forumu takip ettikçe açıkçası bende aynı şeyi düşündüm ama benim yumurta takibim çok enterasandı adetin 5. günü klomene başladım 5 x2 kullandım ve 14. gün kontrole çağırdı büyümüş folikül göremiyorum dedi 17. gün bidaha gel dedi. bu sefer işte sağdaki 2 kocaman yumurtaları gördü hatta dalga geçti bunlar süpermen olmuşlar boşa gitmesinler baari aşılama yapalım dedi. Biraz spontan gelişti planlı bir aşılama değildi, doktorum az konuşan yaşlı tonton bir adam ve ona çok güveniorm bakalm hayırlısı[/QUOTE]

anladım canım.
bende öyle 5.günü klomene başladım. 12.gün çatlama iğnesi 14.gün aşılama.

bubuş ankarada kime yada nerede yaptırdın aşılamanı.
ben merkez araştırıyorum 2.aşılama yada tüp bebek için özellikle labaratuvarı ve ekibi iyi olan.

cnm ben doç dr. fadıl kara nın özel muayenehanesine gidiyorum.
hemen yan binasındada lab var tetkikleride örda yaptırıyoruz sperm yıkama işlemi falan.
kendisi zübeyde hanım doğum evinin başhekim yrd idi şimdi hastaneler tasındı sami ulus çocuk hastanesiyle birleşti. oranın kadın doğum klinik şefi
cok pozitif, birisi her zaman tel açabiliyorum .
birde ben herşeyi araştırıp öğrendiğim için cok iyi iletişimimiz beni geçtin falan diye şaka yapıyor hatta. bakalım dr lar bize sebep allah ne verirse o oluyor.
bence aşılama imkanını sonuna kadar değerlendir. hemen tüp bebeğe geçme.

kızlar bende yazayım, benimde ilk aşılamamdı, bende klomen kullandım 5 gün, 12. gün kontrole gittim. sağ tarafta 20 mm'lik 3 tane yumurtam oluşmuştu. 13. gün çatlatma iğnesini yaptırdım. 14. gün çatlatma iğnesinden 27 saat sonra aşılama yapıldı. eşimin değerleri yıkamadan sonra 26 mil ve % 90 hareketliydi.

Benim sorunum 1. si tüplerim normal bi insanın 2 katı uzunluktalar ve kıvrımlılar. 2. side bu aşılama sırasında anlaşıldı, rahim ağzım çok darmış. doktor traşlamak zorunda kaldı. bende gün yaklaştıkça ve 1. aşılamada herkesin negatif sonuç aldığını gördükçe umudumu yitirmeye başladım. hele bubuş senin bir lafın beni çok etkiledi. 15 günlük hamileliğin belirtisi falan olmaz dedin ya. bencede haklısın, biz bence biraz ilaçların etkisi birazda psikolojik olarak her hissettiğimiz şeyi gebelik belirtisi şeklinde yorumluyoruz.

bu sitede birisinin benim gibi tüplerinin uzun ve kıvrımlı olduğunu okumuştum. 1 kere aşılama yaptırmış ve sonra doktor değiştirmiş. yeni doktor mikroenjeksiyon önermiş ve ilk seferinde hamile kalmış. sizce ben ne yapmalıyım. kafam allak bullak ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

dur bakalım hemen diğer adıma geçme sonucu almadan bellimi olur sonucunu bi al eline inş. pozitif olur sonra düşünürsün ne yapacağını..

belirti olayına gelince cnm ben bişeye dikkat ettim. hemen hemen aynı şeyleri yazıyor arkadaslar hamile kalanlar hamilelik belirtisi diye adlandırıyor kalmayanlar adet belirtisiymiş diyor neyin ne olduğu belli değil yani.

ultrason aletinde bile görünmeyecek kadar küçücük şeyin ne belirtisi olacak düşünsene
normal yolla olduğunda adet gününü beklerken kimse anlamaz yani içinde olanları ilaçların çok etkisi var birde sürekli aklımızda olduğu için cok takip ediyoruz vücudumuzu herşeyi ona yoruyoruz. hiç takmayın. benim üstüme son 2 gün acayip bi sakinlik geldi test yaptırmaya bile zorla gittim eşimin doğum gününden önce belli olsun diye.
allah sabrını veriyo cnm.:1hug:

bubuşum nasıoldun ben bugün yoğunum sık giremiyorum yazdıklarınızı okuyabildim sadece ben bu ay dinlenicem dr öyle dedi zaten, bence hiç ara vermeden yapınca insan yıpranoır zaten...bu anlamda kendimi çok iyi hissetmiyorum. ben sana dün de yazmıştım. ben bu ay çocukl fikrini düşünmeden eşimle birlikte olmayı düşünüyorummm. becerebilirsem.

sona ve tülinly ben Rafael Leviye gidiyorum. hastane olarak ta Bornova Şifayı kullanıyor. Orasıda konusunda çok iyi olduğu için ekipte çok iyi...

meldi onunda adını çok duydum özellikle erol beyin, ama genel bi yargı var şifa hastanesi konusunda, ne kadar doğru bilmiyorum. şifa hastanesinin çok iyi olmadığını söylüyolar. bende israel aruhla ikisi arasında kaldım ama sonra israel aruha daha doğrusu kent hastanesi şartlarının çok daha iyi olduğuna dair yorumları okuyunca buna karar verdim. tutmazsa bu sefer şansımı o taraftan kullanıcam.

iyiyim cnm işte nasıl iyi olunuyorsa arada bi gözlerim doluyor idare ediyorum
eşim arıyor sık sık iyimisin iyimisin. cnm ya oda takmıyomus gibi görünmeye calısıyor.
dr la henüz görüşmedik. bu akşam çıkışta görüşürüz belki.
dr demese bile bende ara vermek istiyorum.
etraftan kimseyede söylemeyi düşünmüyorum.
sordukları zaman cok üzülüyorum çünkü
bende dün eşime dedim bu ay konsuunu bile yapmayalım düşünmeyelim diye bakalım
dediğin gibi becerebilirsek.

hilye81 ...........1...............2........................24.................................sonuç bekliyor

slm kızlar..bubuşun dediği gibi gözlerim doluyo ama gözyaşımı dökmemeyi becerebiliyorum:) olgunlaştırdı bu olaylar beni.....doktorumu aradım dün,1 ay ara verelim dedi..hormonlar 1 ayda anca atılacaktır dedi..bana 3 aylık depo bi ilaç yapmıştı kendisi,ovülasyon baskılayıcı diye..işlemler sırasında biz ovülasyonu sağlayacağız zaten demişti..önümüzdeki ay ovülasyon olurmuyum dedim olursun dedi.neyse temmuzun ilk haftasına denk geliyo 2.aşılamam..bekleyeceğim yani..
benim 1.aşılamamdı....kaç yumurtam vardı bilmiyorum,sormadım bile:)) ..........eşimin yıkama sonrası 150 milyonmuş sayısı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…