Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kayse canım sana da hayırlı olsun.sen regliyi kaç günde bir oluyorsun 26. gün aşılam yapıldıysa regli tarihinden bayağı bir geçmiş.ayrıva dr genelde aşılamadan sonra ilişki öneriyorlar benimkisi tam tersine yasakladı. enteresan bir uygulamaları var. lütfen durumunla ilgili haber ver, aynı gün yaptırmışız çok merak ederim...

peki sende pko var mı
sevgiler

canım hamdolsun tek sıkıntım pko...çok şükür daha büyük derdm yok.vallabenm belli bir tarihm yok yani hap kullanmazsam belki 6 ayda bir.zayflayınca düzene giriyor ama.birde benim 2ci tedavimde yumurtalarm çok gelişti ilkinde tek yumurta vardı ve 15 günde olmuştu.bu kezde çok uyarıldılar ve çooooooook vardı.dr kontrollü gidelim dedi.3 yum oluştu 2 sağda biri 16mm biri 14.diğeri solda 14mm...dedimya dr yarın gel kontrol edelim dedi çatlatma iğ. olacaktm gece kendiliğinden 16mm olan çatlamış.hemen aşılam yaptılar.ikisindede ilişki dedi.hatta çatlatma iğnesini kullandğm gecede ilişki dedi geçen sefer.bu seferse malum fırat olamdı.bir haftada devam edin dedi.zaten geçen ay 11 nisanda regl olmuştum.bu ay bakalım ne zaöam gelir.( inş gelen bebğim olur.)sende mutlaka haberdar et.bu arada ben haftaya yıllık izne gideceğim ay sonu gelcem inş.ama fırsat bulursam mutlaka yazarm.sende haberdar et beni.belirtilerede çok takılma.kafanı boşalt

kaysecim ben sni mutlaka haberdar edicem, sende arada gir lütfen.evet kafamı boşaltmam lazım.bakalım hakkımızda hayırlısı....

kayse sen kaç yaşındasın...buda önemli biliosun ben 33' üm kendime çok kızıyorum bugüne kadar salladım diye.

günaydııınnn,
nabersiniz kızlarr bakın 1 gün daha gecti. inşallah geri kalan günlerde hızlı gecer.
ben sabah kasıklarımda ağrıyla uyandım. bu iğnedenmi anlamadım karnım cok şiş.
göğüslerimde dün biraz etrafında renklenme vardı ama sonra normale döndü.
bakalım 7 günden sonra göğüsler belirti verir demişti başka bir arkadaş.
hayırlısı bakalım takipteyiz :)))
birde progestan içiyorum günde 2 defa ama feci baş dönmesi uyku yapıyor o yüzden akşam eve gidince 1 tane , 1 tanede gece yatmadan içiyorum sonra kesintisiz uyuyorum.

şimdi sizlere bir sorum olacak. dr benden 21. gün progesteron testi yaptırmamı istedi.
progestan destaği için ilaç alıyorumya o yüzden test sonucu yüksek çıkıp bizi yanıltmazmı?? birde 21. günüm pazara geliyor nerde yaptırabilirim bu testi.22.gün olsa olmazmı yani??

bubuş nerdesiinn... kayboldun. hayatım benim göğüslerim normalden daha sorunsuz hiç tık yok. hep bu göğüs muhabbetini duyuyorum.. bugün yine karnım aynı regli olucak gibi benim heralde bu dneme başarısız.

senin soruna gelince dr senden bu testi hamilelik elde edilmiş mi edilmememiş mi diye istemiyormu dolayısı 1 gün sonra yaptırmanın nasıl bir sakıncası olabilir diye düşünüyorum. ama progestron testi ile ilgili çok bir fikrim yok benim doktorum benden sadece kan testi istedi...

sermest canım benimde ilk baştan iyi gitmiyordu 10 tane iğneden(fostimon 75 ) sonra ilaçı değiştirdik(menegon 110 luk ) o daha iyi geldi bide benim evliliğim 3 sene dolmadı 2 ay var ilaçları ücretli aldık doktor gidişat yavaş diye istersen bu ay yapmayalım falan dsemişti bende bu kadar iğne kullandım devam edelim dedim oda ilaçı değiştirdi bakalım sabır gerekli insanda düşünmeden edemiyor bende 4 günlüğüne şehir dışına gideceğim pazartesiye kadar giremem haberlerini bekliyorum canım allah isteyen herkezin yüzünü güldürsün o minicik ayakları patik giydirmek istiyorum artık :a015:

canım benim ilk aşılamam sorunumuz sperm hareketinin az olması.. bide benim fsh 11 çıkmıştı ama ilkin çok üstünde durdular sonra durmadılar anlamadım bugün aşılamanın 4.günü sen naptın
selam canım yıkama sonrası sperm sayısı ve hareketlilik kaç çıktı merak ettim. bizde de hareket sorun. inşallah gelmiştir bebişin..

selam canım başkalarının belirtilerine çok takılma herkeste farklı yaşanıyo. genelde herkes kendi adet belirtilerine benzer belirti yaşıyo. ama iki çocuğumda da farklı belirti yaşadım diyenlere bakılırsa hiç takılmamak lazım. inşallah hamilesindir. pregestanı doktor bana vaginal verdi aşılama tüp bebek sonrası böyle alınmasını istiyoruz dedi. ağızdan baş dönmesi ve uyku yapıyomuş zaten sen de onu yaşıyomuşsun.

işyerindeyim ya yerimden kalkınca kapatıyorum ara ara acıyorum.
dr bana dediki 21. gün progesterona bakıcaz o bize fikir verir dedi. ben aynı soruyu onada sordum oda bu ilaçtan dolayı etkilenebilir ama eğer hamile kalırsan değer yüksek cıkar dedi ama yinede kafam takılıyor mesela gecen ay klomen yada pregnyl kullanmadan da yumurtladım progesteronumda 13.9 cıkmıstı. bu ay ilaçtan dolayı 25 ın üstünde cıkarsa ümidim artar sonra olmayınca yıkılırım diye korkuyorum.

evet haklısın herkesin farklı oluyor belirtileri.hapın etkisini felaket yasıyorum ama aksam içtiğim için uyuyorum ya sorun olmuyor. aman hamile olalımda ben uyumaya basımın dönmesine razıyım.su yasadığımız belirsizliği stresi allah kimseye yasatmasın.
bu arada cnm bizimde hareket biraz yavastı. yıkama sonrası a+b %63 oldu.

canım yaşım 28 3 yıllk evliyim ilk günden beri istedim ama olmadı.malum pko ne bilmiyorduk.yaklaşık 1 yıldır falan çok üzerine düştük.Bakalım hayırlısı.olmazsada zaten kışın yıllk iznimde tüp bebek yapıcam.

slm bubuş;progesteron 21.gün bakılsada 21-22-23.günlerin ortalaması alınır diyo bazı doktorlar.yani 22.gün baktırabilirsin bildiğim kadarıyla..yanlış olmaz yani..bu arada bende vajinal alıyorum progesteronu..sonucu doktoruna bildireceksin sonuçta,o daha doğru değerlendirir..

evet ya dimi bende öyle düşünüyorum 22. gün sonuc yanıltıcı olmaz bencede yinede bugün dr a bi sorucam. bana progestanı verirken sart değil tıbben a sınıfı bir kanıt değil ama kullanmanında bi zararı yok dedi. zaten vucut üretiyor destek amaclı veriyoruz dedi.
aman ne bileyim böyle yarıntılarla uğrasıp gün gecirmeye calısıyorum heralde:))))

merhaba arkadaşlar ben nisan ayında aşılama yaptırdım. ve anneler günü sonucun negatif olduğunu öğrendim. şimdi bu ay 2. aşılamam yapılacak. 2 gün üst üste yapacak. benim gibi böyle üst üste yaptıran varmı? ihtimal daha mı çok oluyor acaba? bu da tutmazsa herhalde tüp bebeğe gececeğiz. başınızdan benzer olaylar geçirenler var mı? lütfen benimle de paylaşın. allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba kızlar
bugün aşılamamın 9.günü, adetiminde 22.günü. ayın 19 u test günüm.
göğüslerimde falan bir değişiklik yok. yalnız bugün kasığımda bir dolgunluk hissediyorum. ama normaldede hastalanacağım zamanda hissederim. hep bunu. onun için çok umutuzum. şimdiden düşünüyorum. 2 aşılamayı denesem mi tüp bebeğe mi geçsem.

slm..benim ilk denemem ama doktor iki tane arka arkaya yaparız tutmazsa 4-5 ay bekler tüp bebeğe geçeriz demişti.yani tutmazsa hemen yapılacak banada..olabiliyo bildiğim kadarıyla..ama şans açısından değişen bişey yok..

aerncim ordamısın...seninle durumumuz hissettiklerimiz hemen hemen aynı..ben 4 mayısta aşılama oldum benin dr test günü için 20 mayıs dedi.tarihlerimizde aynı, benimde göğüslerim de hiç tık yok normlde olsa bu zamanlarda reglim yaklaşınca sızı olurdu şimdi oda yok..karnımda regli olucak gibib bir şişlik ve umutsuzluğumuz aynı. tek farkmız ben bir daha aşılama yaptırıcam.hatta bir kere daha. 3 cü e olmazsa tüp bebek düşünüyorum. çünkü basamakları sırasıyla çıkıyorum ve şöyle düşünüyorum. tüp bebkte tutmazsa yıkılırım şimdi en azından önümde yolum var daha gideceğim diyorum...

inşallah hamilesindir..benimde ilk denemem.ama 2 kez şansımı deneyeceğim.zaten doktor 2 kere aşılama dedi,dediğinden çıkmayı düşünmüyorum.sorununuz ne bilmiyorum,yaşın falan uygunsa bence 2.yi dene..problemde önemli tabii..

gulem canım merhaba, sende mi aşılamayı iki kere yaptırdın anlamadım..

nasıl hissediyorsun kendini, belirtiler ne durumda.

ok bu mesajı görünce anladm. evet bende senin gibi düşünüyorum ve dr güveniyorum. sen kaç yaşındasın bu arada

kızlar nerdesiniz bizim sayfanın hamilesi ni ne zaman görücez bakalım.. çok merak ediyorum. kimlerin tutucak hadi bakalım hayırlısı...,

Selam
Aynı gün aşılama olmuşuz benim de19 Mayıs sonuc gunüm bakalım nasıl sonuclar alicaz bı r de ben mantar oldum kasinip duryorum bugün doktorum aşılama sonrası normal olabiliyor dedi ilaç kullanmaya basliycam Yani mantarın sıkıntısı aşılamanın heyecanını biraz olsun unutturdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…