kızlar bende yazayım, benimde ilk aşılamamdı, bende klomen kullandım 5 gün, 12. gün kontrole gittim. sağ tarafta 20 mm'lik 3 tane yumurtam oluşmuştu. 13. gün çatlatma iğnesini yaptırdım. 14. gün çatlatma iğnesinden 27 saat sonra aşılama yapıldı. eşimin değerleri yıkamadan sonra 26 mil ve % 90 hareketliydi.
Benim sorunum 1. si tüplerim normal bi insanın 2 katı uzunluktalar ve kıvrımlılar. 2. side bu aşılama sırasında anlaşıldı, rahim ağzım çok darmış. doktor traşlamak zorunda kaldı. bende gün yaklaştıkça ve 1. aşılamada herkesin negatif sonuç aldığını gördükçe umudumu yitirmeye başladım. hele bubuş senin bir lafın beni çok etkiledi. 15 günlük hamileliğin belirtisi falan olmaz dedin ya. bencede haklısın, biz bence biraz ilaçların etkisi birazda psikolojik olarak her hissettiğimiz şeyi gebelik belirtisi şeklinde yorumluyoruz.
bu sitede birisinin benim gibi tüplerinin uzun ve kıvrımlı olduğunu okumuştum. 1 kere aşılama yaptırmış ve sonra doktor değiştirmiş. yeni doktor mikroenjeksiyon önermiş ve ilk seferinde hamile kalmış. sizce ben ne yapmalıyım. kafam allak bullak ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
inşallah canım, hepimiz daha fazla üzülmeden kavuşalım civcivlerimize.
israel aruhu ve tabi kent hastanesini internette araştırdım, fiyatlar diğer yerlerle aynı olarak geçiyor ama yüzyüze görüşmedim tabi. pahalı olabilir ama dediğin gibi. ama sürekli sonuçsuz olacak şeylerede para harcamak istemiyorum, zaten genel olarak pahalı işlemler hep.
canım anladığım kadarıyla sen prosedür gereği tüp bebek için 2.aşılamayı yaptırdın.inşallah olurda başka şeye gerek kalmaz.
ama benim aşılamam klomenle oldu o da sayılıyor mu. ben sgk dan yararlanmak için 2 iğneli aşılama biliyorum.
sona ve tülinly ben Rafael Leviye gidiyorum. hastane olarak ta Bornova Şifayı kullanıyor. Orasıda konusunda çok iyi olduğu için ekipte çok iyi...
amin inş.
inş aşılama olumsuz olmaz ama olursa zaman kaybetmeden tüp bebek için başlayın bence..
artık tüp tedavisinde de tek embriyo transferinden dolayı gebelik şansı oldukça düştü..
hiçbir şeyin garantisi yok tabi ama zamanı gelmişse olucaktır.
maddi manevi hazırsanız vakit kaybetmeyin derim..
evet canım prosedür gereği yapılıyor aşılama..
ilk aşılamada öyle oldu..
4,5 milyon spermle aşılama yapmışlardı..
şimdi 10 milyon olmuş diye tekrar önüme getirdiler..
klomen vb hapla aşılama tedavisi kabul olmuyor canım..
sende bundan sonrakini iğneyle dene..
ben duymamıştım canım doktorunu..
hayırlısı olsun inş..
bubuş tüpe hemen geçmek istemiyorsan 2. aşılamayı çok zaman geçirmeden dene canım..
arka arkaya yapılınca şans yükseliyor deniliyor..
Allah isteyen herkese nasip etsin..
benim ilk aşılamada 1 milyon ileri hızlı sperm verdiler..
2 yumurtam vardı..
şimdi de 2 yumurta önde 13 ve 11 mm olmuşlar..
perşembe tekrar kontrolüm var..
hepimiz için hayırlısı..
cnm ben şu anda tüp olayını hiç düşünmüyorum yaşım biraz daha müsait beklemeye
birde ben ilaç kullanmadan normal yumurtladım sonrasında progesteronum 13,9 çıktı
eşimin en son tahlilinde 243 mil sayı cıktı vs. dr takip yaparken bile herşey süper diyerek hep bize moral verdi.
biz herşeyi garanti altına almak için klomen+pregnyl kullandık 4 yumurta olustu aşılama günü 2 si çatlamıştı. eşiminde 167 mil yıkama sonrası sperm naklettiler.
ee bu sonuçlarla tüp yaptırmak beni biraz ürkütüyor. yani ne biliyim sence biraz daha beklemek gerekmezmi??
anladım canım..
durumu hatırlayamadım tabi..
sorun yok ki boş yere tüpe gerek yok canım haklısın..
Allah biliyor zamanını..
inş sizin içinde çok yakındır artık gelir bebeğiniz..
bubuş sizin değerler ne kadar iyi, kesin olması lazımdı diye düşünüyo insan, ama işte herşey tamamen Allaha kalmış. inşallah en yakın zamanda gelir canım bebeğin.
25 günde bir oluorm ewet adet tarihim geçti ama progestan kullandığım için normal
kızlar bende hamileyimmmmm :teytey:6 mayısta ilk aşılama oldu buraya yazmıştım pazartesi günü kanda test yaptırdım 814 çıktı sonuç gözlerime inanamadım çok farklı bir duyguymuş büğünde idrarda yaptım o da çift çizgi allah isteyen herkezin yüzünü güldürsün inşşallah allahın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebişim perşembe doktora gideceğim bakalım ne diyecek çok heyecanıyım :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?