Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
süper peşpeşe negatif haberleri, bari birimizin tutsaydı. çok üzgünüm canım hem senin hem kendim için.

3ten sonra şans düşüyo diye biliyorum ben canım ama, iyice bi araştırsana onu, o yüzden biz en fazla 3 diye düşünüyoduk.

hilyecim şu an olna hiçbir belirtiye takılma hepsi ilaçlardan kaynaklanıyor ve her büntede farklı tepkiler oluşuyor. pozitif düşün ve dua et, olmazsa tekrar denicez,tekrar ,tekrar..umudumuz olduğu sürece..

haklısın. umut ettiğimiz sürece varız

Teşekkür ederim Sona,daha iyi o zaman biz de direkt tüp bebeğe gideriz,bize dr dedi 6 tane deneyelim diye ilk 3 ten sonra farklı ilaçlarla 3 tane daha yapacakmış 2.aşama gibi yani ...

kızlar günaydın, günün ilk haberi benden olsun, sabah erken testlerden yaptım ve koca bir tek çizgi gördüm, çok üzgünüm ama yapıcak bişey yok

sonacım yeni gördüm yazıyı. üzülmemek elde değil ama vazgeçmeden devam inşallah. yanında olduğumuzu unutma.

Soğal Hilye81 başta çok üzüldüm de bugün iyiyim çocuksuz dönemlerde güzel sonuçta,öyle düşünüyorum,eminim Allahım mutlaka verecek bebişler hepimize...

kızlar şimdi televizyonda gördüm, cnnturk ücretsiz tüp bebek hediyesi verecekmiş, inşallah gerek kalmaz ama ben formu doldurdum, sizde doldurun isterseniz, 1 kişiye veriyomuş her ay heralde.

linki yazmama izin vermiyo cnnturkun sayfasında bulabilirsiniz.

sona canım üzülme diyemiyeceğim ama hayırlısı olsun. nhepimiz aynı durumdayız neyapacağız işte yola devam.

meldi canım ben almıştım 1 kere preseed. kullandım. bilmiyorum bende etkisi olmadı. vaginal kuruluk olanlara falan iyi diyorlar.
bu iş kısmet şans işi. olacağı varsa oluyor. ben hiçbirşey yapmadan ilkinde kısa sürede hamile kaldım. hiç beklemiyordum idrar testini bile 3 gün geçtikten sonra birkere yapmıştım.kan testine gerek duymamıştım. şimdi yapmadığım kalmadı. yemediğim içmediğim. preseed kullandım. ovülasyon testi ile takip yaptı kaç ay. her ay daha adetime varken test almaya başlıyorum regl olunca bile yapıyorum acaba üstüne olabilir mi diye. olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…