Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar 2 gündür yoktum gezdim tozdum- arada adet oldum :) geldim bi de ne göreyim forumda matem havası..yapmayın arkadaşlar,yelkenleri suya indirmeyin,durmak yok yola devam..vizontele,sona sizinle aynı gün aşılama olmuştuk bu ay olmadı inşallah haziranda olur. ben adetin 4. günü doktora gidicem kist varmı yokmu diye baktırcam ve bu ayda devam etmek istediğimi söyliicem.bakalm kısmet herşey..

günaydın landarch, bende adet olmayı bekliyorum, hala olamadım, olsamda rahatlasam. bende ara vermeyi düşünmüyorum bu ay. bakalım doktor ne diyecek. ama şunu anladımki ben bu aşılamaya çok umut bağlamışım. olmayınca yıkıldım resmen. hiçbir seferinde bu kadar üzülmemiştim. 2 gündür kendimi toparlamaya çalışıyorum hala tam olarak toparlayamadım.

Günaydın kızlar,

Herkese iyi haftalar diliyorum. Arkadaşlar neler olmuş? Kırılmalar, gücenmeler

bizim aramızda olamaz bizler en yakınlarımızdan daha yakın olduk, birbirimize içimizi açtık teselli ettik mutluluğunda sevindik üzüntüsünde hep beraber üzüldük. Mesela görmediğim kontese karşı garip bir bağ hissediyorum, merak ediyorum, özlüyorum...

Dolayısı ile herkes zaten çok gergin ve üzüntülü bundan dolayıdır ki hepimiz isyanlarda bulunuyoruz, ama doğrusunu tabiki biliyoruz. Bu hata yı hepimiz yapıyoruz, içinde bulunduğumuz ruh hali ve yaşadıklarımız kolay değil. içimizde bazılarının hatta belki biraz daha zor ve karmaşık.konteste bunlardan biri, onun yaşadıklarını biliyorum, ve belkide herkesten çok onun olumlu sonuç almasını istiyorum..yoksa hergün allaha nasıl yalvardığını dualar ettiğini çok iyi biliyorum. Kontescim lütfen sende kendini salma ve güçlü olamaya, yine allahtan istemeye devam et..

Hilyecim seninde tamamen iyi niyetle bize birşeyler söylemeye çalıştığını biliyorum. Seninde durumun bizden farksız. Diğer arkadaşları bilemem de dini bilginin benden çok olduğu bir gerçek.Zaten profesyonelsin, işin bu doğru anladıysam. Dolayısı ile genel olarak verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederim.

Biz bir bütün olduk ve asla kopmak istemiyorum..Kızlarrrrr.

Kontes çatlıcam meraktan bugünkü gelişmeleri bildir lütfen , umarım regli olmamışsındır, senden mutlu haber bekliyorum inşallah...

landarch ve sona insan aşılamada negatif görünce biran önce regli olmak istiyor. bir an evvel yeni bir sayfa açmak istiyor. Ben regli olunca çok sevinmiştim. Bende bu ay dinlenmedeyim. Kendim deniyorum acaba bu arada şu preseedi denesemmi diye gelgit yaşıyorum. eğer deniceksem hemen alıp 2-3 gün içinde kullanmam lazım cuma ctsi iitibari ile tehlikeli günlerim sona eriyor tahminen. ne yapmalıyım kullansam mı ne, kaybederim sizce..

meldicim benim okuduğum kadarıyla o kuruluk için, kuruluk problemin varsa kullan canım bence ama yoksa boşu boşuna para verme ona.

bende seninle aynı fikirdeyim sona, 130 tl az para değil valla.ama eğer kuruluk sorunu varsa süper birşey

sona ve landarch kızlar siz kullandınız mı. ben de genelde bir kuruluk problemi yok fakat şimdi böyled durumda birlikte olmak bana görev gibi geliyor, psikolojim bozuluyor. strese giriyorum.

canm kullanmadım hatta yeni öğrendim bende sitesine girip okudum. haklısın görev gibi olunca sıkıntı yaşanıyor ama bunun için on sevişmeyi uzatıorz

ben kullanmadım canım, kuruluk problemim olmadığı için işe yarayacağını sanmıyorum. bendede aynı durum var, görev gibi yapıyoruz artık resmen. ama bu bende kuruluk yapmıyo, öyle bi problem yoksa hiç alma canım, baya bi para. zaten bir sürü para dökücez, görünen o, bide buna para verme.

merhaba
dr şimdi geldim , güzel şeyler söyledi , yumoşların istenilen gibi hem sağ hem sol tarafda , bugünde iğne olucam , yarın sabah çatlatma iğnesi , çarşamba hayırlısıyla 2.aşılama , inşallah bu sefer olur lütfen benim için dua edin :Saruboceq:

herkese slm. iyi hayırlı haftalar
öncelikle negatif sonuç alan arkadaşlar hiiiççç moralinizi bozmayın. bakın yalnız değilsiniz.
yeni umutlar var önemli olanda bu değilmi ya hiç umudumuz kalmayacak şekilde imkansız olsaydı ne yapardık.

sonra kontescim ne olur böyle düşünme. isyan etme lütfen sonra bebeğin olur başına bişey gelir o ne acıymıski bunun yanında dersin. allah beterinden korusun.

kekecb hadi bakalım hayırlı sonuclar al bu sefer inşallah.
benimde 2, olacak :1hug:hafta sonuna denk gelecek sanırım klomen yarın bitiyor
sonraki gün vajınal ultrasona giricem.
işte boyutuna göre aşılama günü kararlaştırılacak

sana ne sorcam çatlatma iğnesi hangisini kullanıyosun. pregnyl bulunmuyor ya merak ettim.

canım benim ben ovitrelli kullanıyorum , göbekten yaptırıyorum, yarın sabah 8 de yapıcam , nedense kendim yapmaya cesaret edemiyorum bakalım belki hastanede yatırırım, denk mi geliyor bilmiyorum ama 3 dr da bana hep ovitrelli kullandırdı, çok rahatda buluyorum eczanede olmasa bile sip.veriyorlar 2-3 saate geliyor

aren, bubuş, gulem, kontes nerelerdesiniz... kayıplara karıştınız..

canım buralardayız. bazen geliyorum sen yoksun.
preesed gittigidiyorda daha uygun.
ben kullandım önceki aylarda bilmiyorum bir etkisini görmedim. birde eşim rahatsız olmuştu.

hımm banada hep pregnyl i buldurdular ama ne kadar zor bulmuştum bu ay için ovitrelle olabilir kendin yağpacaksın zaten dedi. yaparım yada yaptırırım stres olmasın.
fiyatı ne kadar cnm ecz söyleyim ayarlasın.

meldiiiiciim burdayım cnm ara ara geliyorum cok işim var bugün.
preseedi ben ebaydan aldım yanında ovulasyonla gebelik testide geldi.
kullandım ama gördüğünüz gibi bişey olmadı. ayrıntılarını az sonra anlatıcam sana.

canım fiyatı 80 tl fiyatı , iğne inceliği pregon iğnesi gibi fakat şırınga şeklinde olduğu için görüntüsü ürkütüyo sanki canım acıcak gibi , bende stres olmamak için gidip yaptırıcam .
Offf ama kafama takılan bu sefer dinlenemiyeceğim, ilkinde 3 gün 4 gün evdeydim, nasıl olucak bilmiyorumm:çok üzgünüm:

sona, sen kesin hamile değilmisin yaani, geçmişi tam okuyamadıma ama sanırım erken gebelik testinden yaptın kan testi değildi adette olmadın daha bence kanda da baktır belki bir hareketlenme vardır bazen embriyo tüplerde uzun süre kalıyormuş diye duydum

aaa öyle bişeymi var, bu ilginç oldu şimdi, çünkü benim tüplerim normal bi kadının tüplerinin 2 katı uzunlukta ve kıvrımlıymış, yani uzun kalabilir gerçekten.
erken gebelik testi yaptım 13. gün, hiçbişey çıkmadı. adetde olmadım, aslında hiç sektirmez, tam 28. gün sabah kalktığım gibi olurum, ama umutlanmak istemiyorum. aşılamanın 15. günü doktorum aramamı söyledi. aradım akşam arar beni, bakalım ne diyecek. off yine bi umut geldi, inşallah öyle bişey olmuştur, ama bu sefer hazırlıklıyım, cumartesi yeterince harap ettim kendimi, artık üzülmem o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…