merhaba
dr şimdi geldim , güzel şeyler söyledi , yumoşların istenilen gibi hem sağ hem sol tarafda , bugünde iğne olucam , yarın sabah çatlatma iğnesi , çarşamba hayırlısıyla 2.aşılama , inşallah bu sefer olur lütfen benim için dua edin :Saruboceq:
herkese slm. iyi hayırlı haftalar
öncelikle negatif sonuç alan arkadaşlar hiiiççç moralinizi bozmayın. bakın yalnız değilsiniz.
yeni umutlar var önemli olanda bu değilmi ya hiç umudumuz kalmayacak şekilde imkansız olsaydı ne yapardık.
sonra kontescim ne olur böyle düşünme. isyan etme lütfen sonra bebeğin olur başına bişey gelir o ne acıymıski bunun yanında dersin. allah beterinden korusun.
kekecb hadi bakalım hayırlı sonuclar al bu sefer inşallah.
benimde 2, olacak :1hug:hafta sonuna denk gelecek sanırım klomen yarın bitiyor
sonraki gün vajınal ultrasona giricem.
işte boyutuna göre aşılama günü kararlaştırılacak
sana ne sorcam çatlatma iğnesi hangisini kullanıyosun. pregnyl bulunmuyor ya merak ettim.
aren, bubuş, gulem, kontes nerelerdesiniz... kayıplara karıştınız..
merhaba
dr şimdi geldim , güzel şeyler söyledi , yumoşların istenilen gibi hem sağ hem sol tarafda , bugünde iğne olucam , yarın sabah çatlatma iğnesi , çarşamba hayırlısıyla 2.aşılama , inşallah bu sefer olur lütfen benim için dua edin :Saruboceq:[/QUOT
inşallah canım. sana bol şanşlar.
canım benim ben ovitrelli kullanıyorum , göbekten yaptırıyorum, yarın sabah 8 de yapıcam , nedense kendim yapmaya cesaret edemiyorum bakalım belki hastanede yatırırım, denk mi geliyor bilmiyorum ama 3 dr da bana hep ovitrelli kullandırdı, çok rahatda buluyorum eczanede olmasa bile sip.veriyorlar 2-3 saate geliyor
merhaba
dr şimdi geldim , güzel şeyler söyledi , yumoşların istenilen gibi hem sağ hem sol tarafda , bugünde iğne olucam , yarın sabah çatlatma iğnesi , çarşamba hayırlısıyla 2.aşılama , inşallah bu sefer olur lütfen benim için dua edin :Saruboceq:[/QUOT
inşallah canım. sana bol şanşlar.
sağol canm hepimize bol şanşlar tez zamanda hayırlı haberler veririş inşallah:lepi:
hımm banada hep pregnyl i buldurdular ama ne kadar zor bulmuştum bu ay için ovitrelle olabilir kendin yağpacaksın zaten dedi. yaparım yada yaptırırım stres olmasın.
fiyatı ne kadar cnm ecz söyleyim ayarlasın.
meldiiiiciim burdayım cnm ara ara geliyorum cok işim var bugün.
preseedi ben ebaydan aldım yanında ovulasyonla gebelik testide geldi.
kullandım ama gördüğünüz gibi bişey olmadı. ayrıntılarını az sonra anlatıcam sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?