Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yürekler dolusu amin:Saruboceq:

kızlar bişey sorucam
ben iğne kullanıyorum ve iğne sonucu kilo alıyorum yada vücudum şişiyor ödem topluyor ama beni çok zorluyor , dr sordum iğne bişey yapmaz ilgili yok dedi ama inandırıcı gelmedi ,çünkü çok şiş vücüdum?sizdede bu tarz sorunlar var mı?kafayı yicem kilodan , 70 kg oldum belkide geçtim korkudan tartılamıyorum ,offf çok mutsuz ediyor beni bu durum , diyet de yapamıyorum mafoldumben

bence ilgisi var. sonuçta hormon alıyorsun. ben bu ay ara vermeme ilaç almama rağmen hala karnım falan şiş.

klomen bende sivilce yaptı acaip bi şekilde doktora sormuştum klomenden diyemem dedi, sonuçta ilaçlar hormon içerikli her bünyede farklı tepkiler olabilir ama progestan sanırım herkese uyku ve iştah artışı yapıyormuş

bence ilgisi var. sonuçta hormon alıyorsun. ben bu ay ara vermeme ilaç almama rağmen hala karnım falan şiş.

yani direkt vucüdum şişiyor , bacaklarım şişiyor ,hiç memnun değilim bu durumdan , hüsranla karşılaşınca kilolar yanıma kar kalıyor
bide galiba yumurtalarım bugün harekete geçti ,hastalacanak gibi sancım var , acayip bir hareketlilik var içinde hissediyorum.hayırlısı olsun , ne olurrr bu sefer olsun:Saruboceq: , eşimide benide çok zorluyor artık bu durum , kendimi çok suçlu hissediyorum, bide insanların bişey bilmeden aa çok kilo almışsın , neden dikkat etmiyorsun demeleri daha zor , bebiş sorucaklar diye kimseyle görüşmüyom, bir araya gelmiyomrum asosyal oldum mafoldumben

Canım bende hasimatoluyum degerim 5 in de ustuydu ama 9 aydır ilaç kullanıyorum artık 2 kere düştü ve bu ay asilamayla hamile kaldım yani hasimato engel değil

kızlar ben bu işte değildim dışarılardaydım hep yeni pc nin başına geçtim. bugün az kaynatmışsınız.yeni bir haberde yok. herkesin cuması mübarek olsun,dualarımız kabul olsun. amin..
kontes senin sonuca kadar ben ortadan ikiye ayrılcam heralde...

geçicek inşallah tatlım sonuç güzel olduğunda tüm bu olumsuzlukları unutucaz bitcek gitcek allahın izniyle biraz dişimizi sıkmak gerekiyor

gittim bugün vajinal ultrasondan baktı doktor,yumurtalar gelişmiş aşılamaya başlayabiliriz dedi.iğne vuudular folüküller içinmiş.çatlama iğnesi vediler tabi ben satın aldım 2 iğne 130 tl tuttu.yarın akşam 9 da vurulucak koldan eşim vurucak.pazartesi aşılama olucak nasipse.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın,bebeğimize giden yolda vesile olsun bu tedaviler inşallah.

bende progesteron içiyorum gözümü açamıyorum iştahım açıldıda açıldı doymak bilmiyorum birde sık idrara çıkıyorum karnımda çok şişlik var ilaçtan demekki inşallah ilaç bitiminde iştahım kapanır kafamçokkarıştı

canm inşallah iştahın kapanmaz, çünkü eğer gebelik oluşursa zaten vücudun doğal olarak progesteron salgılayacak :))) ben adet olmak üzereyim iştah sıfır. merak etme ben aşılama sonrası deli gbi yemek yediğim halde kilo almadım demekki vucudun ihtiyacı var o yemeklere kalorilere. şimdi hiçbirşey yiyesim gelmiyor ne acıklı

benim hala çılgın gibi açık iştahım, sürekli yemek yiyorum, progesteronda almadım ben, o çatlatma iğnesi ve klomen iştah açmıyomu, ben onlardan diye düşünüyodum, nolacak bu işin sonu bilmiyorum. yemekten göbüşüm çıktı resmen. sporda yapamıyorum, normalde hergün yaparım, yakında küp olacam.

oyyy içime doğdu sen hamişsin :))) canın ne istiyorsa ye tatlım, hele bebeiş sana sıkıca bi tutunsun sporuna devam edersiniz beraber

ben hem fit olmak istiyorum , hem hamiş olmak istiyorum hemde , hamişken istediğimi yemek istiyorum .
Bana sanki kilo versem kendiğilinden hamiş kalıcakmışım gibi geliyor , bilmiyorum iç güdüsel , pko da kilo çok büyük dez avantajmış , biran önce bebiş istediğimiz için tedaviye ara vermedik , tabiki bu esnada kilo veremedim tam tersi daha çok aldım , yani çok arada kaldığım oldu ama bu seferde olmaz ise ileriki planlarım içerisinde acil kilo vermek var ,ilk hedef 60 kg olmak:lepi:ibşallah

oyyy içime doğdu sen hamişsin :))) canın ne istiyorsa ye tatlım, hele bebeiş sana sıkıca bi tutunsun sporuna devam edersiniz beraber

sonacım inşallah , güzel bir haber almaya çok ihtiyacımız var :CüvCüv: inşallah hamişdirsin , ayağını sürersinde ardından bizde geliriz inşallah

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum
hafta sonu giremicem umarım güzel haberlerini alırım pazartesi günü

yok kızlar yaa, hiçbişey hissetmiyorum, bi iştahım açık, onun dışında adet belirtilerim başladı. hiç sanmıyorum. keşke öyle bişey olsa ne kadar mutlu olurdum.

sona bence bunları düşünme, kendini dinleme, illa belirti olması gerekmiyor.adet olana kadr da sakın ne idrar nede kan testi yap. bugün geç döllenme nin de olabileceğini okudum aşılama sonrası ilişki olduysa tabi.. adet olamıo die doktor doktor gezip 60 gün sonra hamile olduğunu öğrenenler vb. birsürü örnekler.kontess en iyisini yapıo, sende sabret lütfennn

biz aşılama sonrası ilişkiye girmedik, doktor 3.günden sonra girebilirsiniz dedi ama ben korktum, bişey olduysa diye. erken idrar testi aldım, yarın sabah yapmayı düşünüyorum. beklemek çok zor canım yaa, bana en zor gelen şey o. öğrenince napalım bu ayda olmadı, tekrar deneriz diyorum ama bekleme süreci çökertiyo beni. kararsızım belkide yapmam testi. yaparsam heber veririm.

ben mayısta asılama yaptırdım ılk seferdı ve oldu suan 3 haftalık hamıleyım..rabbım ınsallah tum ısteyenlere verırrrr....hepınıze rabbım tez zamnda bu duyguyu yasatırrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…