yürekler dolusu amin:Saruboceq:bugün 15. günüm..
göğüs uçlarım çok ağırıyor ,dik ve çatlak,ağrısı tuhaf ilk göğüslerim çıkmaya başladığı zamanki ağrıdan..ve uyuşukluk dışında hiçbirşey hissetmiyorum.. ağzım çok kuruyor gece bile uyanıp çok su içiyorum ve çok sık idrara çıkıyorum..
yengeç kadını olarak zaten duygusal ve anaçtım.. ama daha fazla abartmış durumdayım..
dün saatlerce karnıma baktım..
bir ara karpuza vurar gibi vurdum ve huhu orda kimse varmı dedim..
kendimi sana ve senin varlığına kaptırmamak istiyorum..
seni çook ve anlatılmaz istiyorum..
hani şu beynimde dönen ya hamileysem bu soru içimde kımıldadığında gözlerim dolup çıldırma nokatsına geliyorum
ama
senin orda olm adığını düşünmek daha iyi olmamı sağlıyor..
çünkü 1 hazirandan sonra yıkılmak istemiyorum..
evet seni seviyorum... istiyorum.. ama her ay seni bekleyip hüsrana uğradım ya bebeğim..
annen yıkılmaktan bıktı bebeğim.. ve bizi yaratn senide yaratacak olan rabbim hayatımın güneşi olacağınıda görüyor..
diyorlarki sen dğmayı bekleyen ruhlar arasında bekleyen mişsin.. eğer anneni duyorsan
bu defa rahmimde sağlığı ve huzurunla ol ve beni yıkma desem anne sözü dinler misin?
belki ben çok günah işledim ama sen melakesin şuan melakelere anneme gitmek istiyorum dermisin..
gel lütfen annen çok acı çekti çok yanlız ..
benim canım feda sana rabbim bu bedenin tek sahibi olan rabbim..
senki kimsesizlerin kimsesisin şah damarımdan daha yakınsın ben kullarına anlatsamda anlatamam kendimi ama sen her adımımı bilirsin.. mücadelemin haklılığınıda...
çok korudun sen beni ve sana şükürler olsun..hep koru kolla.. beni ne kullarına ne de kendime muhtaç et..
lütfen senden başkası olmayan aciz kulluna katından hayırlı sağlıklı anne sözü dinleyen nurundan parça olan bir evlat nasip et.. aminn
ve rabbim..
benim gibi evlat isteyen çok kadınlar var.. ve çoçuklarını sokağa atanlarda.. senki adaletsin senin adaletin olmazsa inan şu dünya çekilmez...ve benim güzel rabbim senin için çok basit yaratmak bizlere bir evlat nasip etmek.. lütfen benim gibi evlat evlat diye inleyen yüreklere evlat nasip et..
ve nasip ettiğin nur parçasına bir ömür iyi bir anne baba olmamızı nasip et..
AMİN..AMİN CUMANIN HAYIRI İLE AMİN SABAHIN HAYRI İLE AMİN..
kızlar bişey sorucam
ben iğne kullanıyorum ve iğne sonucu kilo alıyorum yada vücudum şişiyor ödem topluyor ama beni çok zorluyor , dr sordum iğne bişey yapmaz ilgili yok dedi ama inandırıcı gelmedi ,çünkü çok şiş vücüdum?sizdede bu tarz sorunlar var mı?kafayı yicem kilodan , 70 kg oldum belkide geçtim korkudan tartılamıyorum ,offf çok mutsuz ediyor beni bu durum , diyet de yapamıyorum mafoldumben
bence ilgisi var. sonuçta hormon alıyorsun. ben bu ay ara vermeme ilaç almama rağmen hala karnım falan şiş.
haşimatonun varlığından uzun süredir haberim var ama pco yu yeni öğrendim. ilaç kullanıyorum
euthyrox 50mg kullanıyorum. tsh 2,5 kadar düştü . düştükten sonra hamile kalabilirsin dediler bana da. ilaçla 3-4 ay içinde normale dönüyor herşey umarım seninde öyle olur.
geçicek inşallah tatlım sonuç güzel olduğunda tüm bu olumsuzlukları unutucaz bitcek gitcek allahın izniyle biraz dişimizi sıkmak gerekiyor
klomen bende sivilce yaptı acaip bi şekilde doktora sormuştum klomenden diyemem dedi, sonuçta ilaçlar hormon içerikli her bünyede farklı tepkiler olabilir ama progestan sanırım herkese uyku ve iştah artışı yapıyormuş
bende progesteron içiyorum gözümü açamıyorum iştahım açıldıda açıldı doymak bilmiyorum birde sık idrara çıkıyorum karnımda çok şişlik var ilaçtan demekki inşallah ilaç bitiminde iştahım kapanır kafamçokkarıştı
benim hala çılgın gibi açık iştahım, sürekli yemek yiyorum, progesteronda almadım ben, o çatlatma iğnesi ve klomen iştah açmıyomu, ben onlardan diye düşünüyodum, nolacak bu işin sonu bilmiyorum. yemekten göbüşüm çıktı resmen. sporda yapamıyorum, normalde hergün yaparım, yakında küp olacam.
oyyy içime doğdu sen hamişsin :))) canın ne istiyorsa ye tatlım, hele bebeiş sana sıkıca bi tutunsun sporuna devam edersiniz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?