Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın doktor randevum var canm, kist falan yoksa devam edelim diicem bakalm

hayırlısı olsun canım , dualarım seninle , inşallah bu sefer olur .
Mayıs ayında ortalamamız iyi değilmiş gerçekten , inşallah haziran ayında bol bol :CüvCüv: haberleri alırız :teytey: halaylar çekeriz sositososito

kızlar bugün adetimin 3. günü ama sanki 5. günü gibi az.. bi 2.günü adam gibi yoğundu.acaba progestan hapı yüzünden mi, aşılamadan sonra det olan arkadaşlar sizde böyle bir problem oldu mu?

kızlar bugün adetimin 3. günü ama sanki 5. günü gibi az.. bi 2.günü adam gibi yoğundu.acaba progestan hapı yüzünden mi, aşılamadan sonra det olan arkadaşlar sizde böyle bir problem oldu mu?

canım benimde aşılamadan sonra iki gün yoğun geldi ,3 gün bişey yokdu, 4 gün tekrar devam etti orta yoğunlukta ve 5 gün bişey kalmamışdı.3 günden sora biraz yoğunlaşması benim şaşrıtmışdı açıkcası

canım benimde öyle oldu. sadece 2.gün arttı. 3.gün çok çok azaldı. 4.gün bitti. normalde ilkönce lekelenmem olurdu. bittikten sonrada öyle olurdu.
bugün adetimin 12.günü kasıkalrım öyle bir ağrıyorki sanki aşılama zamanı klomen ve çatlama iğnesi kullandığımda da böyle ağrım olmuştu.

herkese selamlar ben aşılamamı oldum geldim yatıyorum şimdi allahım hayırlısını versin...

canım hayırlı olsun , inşallah bu sefer olur , bol bol dinlen .

bende yarın 2 aşılamamı olucak , heyacan yokdu ama senide görünce kalbin çarpmaya başladı , offf stres oldummmbilmiyorumkismile

ne kadar dinlene bileceksin , ben perşembe çalışmak zorundayım ve bu canımı sıkıyor , geçer sefer dinlendim olmadı bu sefer belki böyle olur:Saruboceq:

canm cok saol, demekki yalnız değilim

yumurtlama zamanıdır belkide , doğal yolu deneyin zaman kaybetmmeyin bence yerimseniben:CüvCüv:
belki bu sefer olucak, nerden bilebiliriz ki:lepi:

benim ilk aşılamam canım gittiğim merkezde hamile arkadaşların çoğu ayn şeyi söledi 12 gün sadece lavabo için kalktıklarını sölediler bende öle yapmayı düşünüyorum benim şansım işimi evden idare edebiliyorum.... eşimde izin aldı yanımda yardmcı sağolsun... allahım herşeyin hayırlısını versin... ben de heyecan sıfır gayet rahattım aşılama sorası yatağa aldıklarında uyumak üzereydim zaten sorasında da 2 saat uyumuşum:) ama benim yapım da böle rahatımdır veren allah vermeyende ol derse olacak olma derse beklicem her zaman hayırlısı sende rahat ol inşallah gün bugündür...

öyle de malesef ancak cuma günü yani 15.gün eşimle biraraya gelebileceğiz.

umudu yitirmek yok belki henüz büyüyor, çatlamadı, son güne denk gelicek belki, her hırsatı değerlendirmek lazım kaydirigubbakcemiledelikafadulden
ya ama o işide görev bilip yapmak çok zor oluyor sempatiksalakcinni akışına bırakmak lazım bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…