günaydın sona....
landarch cım senin son durumun nedir ne aşamadasın şimdiyerimseniben
yarın doktor randevum var canm, kist falan yoksa devam edelim diicem bakalm
naz hayırlısı olsun canım..
inş sonunda yüzün güler..
benim aşılama da iptal oldu kızlar..
fazla yumurta oluştuğu için çatlatma iğnesi vurulmayacak..
hayırlısı artık..
kızlar bugün adetimin 3. günü ama sanki 5. günü gibi az.. bi 2.günü adam gibi yoğundu.acaba progestan hapı yüzünden mi, aşılamadan sonra det olan arkadaşlar sizde böyle bir problem oldu mu?
kızlar bugün adetimin 3. günü ama sanki 5. günü gibi az.. bi 2.günü adam gibi yoğundu.acaba progestan hapı yüzünden mi, aşılamadan sonra det olan arkadaşlar sizde böyle bir problem oldu mu?
herkese selamlar ben aşılamamı oldum geldim yatıyorum şimdi allahım hayırlısını versin...
canım benimde aşılamadan sonra iki gün yoğun geldi ,3 gün bişey yokdu, 4 gün tekrar devam etti orta yoğunlukta ve 5 gün bişey kalmamışdı.3 günden sora biraz yoğunlaşması benim şaşrıtmışdı açıkcası
canım benimde öyle oldu. sadece 2.gün arttı. 3.gün çok çok azaldı. 4.gün bitti. normalde ilkönce lekelenmem olurdu. bittikten sonrada öyle olurdu.
bugün adetimin 12.günü kasıkalrım öyle bir ağrıyorki sanki aşılama zamanı klomen ve çatlama iğnesi kullandığımda da böyle ağrım olmuştu.
yumurtlama zamanıdır belkide , doğal yolu deneyin zaman kaybetmmeyin bence yerimseniben:CüvCüv:
belki bu sefer olucak, nerden bilebiliriz ki:lepi:
canım hayırlı olsun , inşallah bu sefer olur , bol bol dinlen .
bende yarın 2 aşılamamı olucak , heyacan yokdu ama senide görünce kalbin çarpmaya başladı , offf stres oldummmbilmiyorumkismile
ne kadar dinlene bileceksin , ben perşembe çalışmak zorundayım ve bu canımı sıkıyor , geçer sefer dinlendim olmadı bu sefer belki böyle olur:Saruboceq:
öyle de malesef ancak cuma günü yani 15.gün eşimle biraraya gelebileceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?