aaa öyle bişeymi var, bu ilginç oldu şimdi, çünkü benim tüplerim normal bi kadının tüplerinin 2 katı uzunlukta ve kıvrımlıymış, yani uzun kalabilir gerçekten.
erken gebelik testi yaptım 13. gün, hiçbişey çıkmadı. adetde olmadım, aslında hiç sektirmez, tam 28. gün sabah kalktığım gibi olurum, ama umutlanmak istemiyorum. aşılamanın 15. günü doktorum aramamı söyledi. aradım akşam arar beni, bakalım ne diyecek. off yine bi umut geldi, inşallah öyle bişey olmuştur, ama bu sefer hazırlıklıyım, cumartesi yeterince harap ettim kendimi, artık üzülmem o kadar.
yok canım umutlanmıyorum zaten, adet belirtilerim var çünkü. ama işte ufacık bir umut sarılıyosun.
bu arada ben geçen ay aşılama olmadım ama klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum, gecikme olmadı adetimde. gecikme aşılama işleminden kaynaklanıyo olabilirmi. zaten benim daha gecikmiş sayılmaz. bugün olmam gerekiyo. hala vakti var.
doktor çarşamba günü test istedi, sanıyorum landarchın dediği şey yüzünden bekletiyo beni 2 gün daha. normalde 15. gün kan testi istiyolar dimi?
hilye hoşgeldin canım
şimdi konuştum doktorumla, çarşamba gününe kadar olmazsa test yaptır dedi. 2 gün daha bekliycez yani.
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.... siz bu mesajı okurken ben aşılama işleminde olucam allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin ne olur allah hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüze göre versin inşallah..... sağ tarafta iki yumurtam oluşmuş biri 20 biri 14 yarın sabah 9 gibi merkezde olucam sanırım 11 gibi işlem gerçekleşecek inşallah hayırlısı olur
Allah yardımcın olsun bitanem. umarım aşılama tutar ve bebeğimiz annesine tutunur. dualarım seninle......
umarım hamilesindir. idrar testlerine çok güvenmiyorum.
ben aşılamanın 16.günü adet olmuştum. birde eğer progestan falan kullanıyorsan o da yapabiliyor. aşılama değilde kullanılan ilaçlardan olabiliyor. sonuçta sen aşılama olmamışsın ama klomen ve çatlama iğnesi vurdurmuşsun aynı bizim gibi.
bizi muhakkak haberdar et olurmu. umarım umutlarımız boşa çıkmaz. ilk senin bebeğini kucağımıza alırız. düşünsene " küçük, pembe, ve sıcacık bir can parçası" ve annesi sona. ne güzel olurdu......opuyorumnanaktan
günaydın kızlar , umarım herkez için güzel bir gün olur.
Ben sabah 8,00 de çatlatma iğnemi oldum hayırlısıyla , yarında aşılama , açıkcası ilki kadar heyecanlı değilim , hayırlısı artık.
birşey sorucam , dr aşılama yapmadan önce vajinal ultrasonla baktımı yumurtalar çatlamışmı diye , herşey yolundamı diye yada başka bir sebepden dolayı baktımı ?benimkine bakmamışdı , açıkcası kafama takılmışdı CADIARZU
günaydınnn, şimdiden hayırlı olsun canım.. aynı şeyi bende düşünmüştüm ama bana da yumurtalar çatlamışmı diye bakmadılar, çatlatma iğnesinden 36 saat sonra direk muanesiz aşılama yapıldı.vardır bir bildikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?