Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi konuştum doktorumla, çarşamba gününe kadar olmazsa test yaptır dedi. 2 gün daha bekliycez yani.

sona dr konuşunca haber verirsin nşllah. çok merak ederim. umutsuzluktan bir umut doğar inşallah.yalnız çatlatma iğneleri regli düzenini bozuyor, aşılam tedavsinden sonra regli gecikiyor bunu da bilmeni isterim, boşuna çok umutlanma diye.

yok canım umutlanmıyorum zaten, adet belirtilerim var çünkü. ama işte ufacık bir umut sarılıyosun.

bu arada ben geçen ay aşılama olmadım ama klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum, gecikme olmadı adetimde. gecikme aşılama işleminden kaynaklanıyo olabilirmi. zaten benim daha gecikmiş sayılmaz. bugün olmam gerekiyo. hala vakti var.

doktor çarşamba günü test istedi, sanıyorum landarchın dediği şey yüzünden bekletiyo beni 2 gün daha. normalde 15. gün kan testi istiyolar dimi?

umarım hamilesindir. idrar testlerine çok güvenmiyorum.
ben aşılamanın 16.günü adet olmuştum. birde eğer progestan falan kullanıyorsan o da yapabiliyor. aşılama değilde kullanılan ilaçlardan olabiliyor. sonuçta sen aşılama olmamışsın ama klomen ve çatlama iğnesi vurdurmuşsun aynı bizim gibi.

hilye hoşgeldin canım

teşekkür ederim canım benim. bir ara girip çıkmıştım. yazını yeni gördüm. sen olmadan forum çok garip kalıyor asıl sen hoşgeldin. keşke aynı saatlerde buluşabilsek ne güzel olurdu. bu arada kocam bu formu kıskanmaya başladı ne zaman bilgisayarın başına geçsem sanal kankalarını çok özledin galiba diye sitem ediyor.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.... siz bu mesajı okurken ben aşılama işleminde olucam allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin ne olur allah hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüze göre versin inşallah..... sağ tarafta iki yumurtam oluşmuş biri 20 biri 14 yarın sabah 9 gibi merkezde olucam sanırım 11 gibi işlem gerçekleşecek inşallah hayırlısı olur

şimdi konuştum doktorumla, çarşamba gününe kadar olmazsa test yaptır dedi. 2 gün daha bekliycez yani.

bizi muhakkak haberdar et olurmu. umarım umutlarımız boşa çıkmaz. ilk senin bebeğini kucağımıza alırız. düşünsene " küçük, pembe, ve sıcacık bir can parçası" ve annesi sona. ne güzel olurdu......opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun bitanem. umarım aşılama tutar ve bebeğimiz annesine tutunur. dualarım seninle......

naz hayırlısı olsun canım..
inş sonunda yüzün güler..

benim aşılama da iptal oldu kızlar..
fazla yumurta oluştuğu için çatlatma iğnesi vurulmayacak..
hayırlısı artık..

yok canım ben bu ay aşılama oldum, geçen ay ilaçları kullanıp aşılama olmamıştı sadece. ama geçen ay bi gecikme olmadı, acaba aşılamadanmı kaynaklanıyo diye o yüzden sordum. yoksa bu ay aşılama oldum ama progesteron vermedi bana.

ben çok güveniyodum o idrar testlerine ama inşallah yanılıyorumdur.

ah canım, inşallah yaa. hepimiz inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırız. mutlaka haberdar ederim, olumlu veya olumsuz.

nazcım sana bol şans diliyorum.allah yardımcın olsun ve bebğin sana tutunur bizim de yüzümüz güler bu sayede.

sona senden de sürpriz bir haber gelir mi gelir hiç belli olmuyor bu işler umudun bittiği yerde yeni bir umut başlıyor.

ama şunu anladım bu işlerden bu genel bir sonuç nerdeyse 20 kişi aşılama yaptırdık şurda doğru dürüst bir pozitifi gören olmadı bir manolya var hamile birde bizden önce yaptıran batu 061 var. demekki umudumuzu kaybetmeden dualarla, ve birbirimizin desteğiyle birer birer mutlu sona ulaşıncaya kadar pes etmiyeceğiz.

çok şükür allaha hçbirimize dr senin çocuğun falan uğraşma demiyor. hele benim dr moralini bozma daha yolun başındasın diyor...bu iş demekki böyle. hilyecimin dediği gibib sınvdayız. buda bizim sınavımız diyebileceğimiz tek doğru şey allah beterinden korusun ve yardımcımız olsun... .

günaydın canlarım
bu ara işyerim biraz karısık yoğun o yüzden pek giremiyorum. ama okuyorum yazdıklarınızı
gözüm üstünüzde :))))
benimde bugün klomenin son günü yarın hastaneye gidiyorum vajınal ultrasona.
bakalım bu ay neler olacak.
mevlam ne eylerse güzel eyler. deyip allaha sığınıp yola cıktık.rabbim hayırlı olacaksa versin yavrularımızı sonra bize yada onlara dert verip derman aratmasın.
nasıl olsa yüreğimizde ki ateşe bir sabır verir.

meldi dinlenirken çalışmalarıda unutma ne olur ne olmaz nasıl olsa dinleniyorum olmaz deyip kafanı rahatlatınca bi bakmıssınki bebiş gelmiş.

günaydın kızlar , umarım herkez için güzel bir gün olur.
Ben sabah 8,00 de çatlatma iğnemi oldum hayırlısıyla , yarında aşılama , açıkcası ilki kadar heyecanlı değilim , hayırlısı artık.
birşey sorucam , dr aşılama yapmadan önce vajinal ultrasonla baktımı yumurtalar çatlamışmı diye , herşey yolundamı diye yada başka bir sebepden dolayı baktımı ?benimkine bakmamışdı , açıkcası kafama takılmışdı CADIARZU

günaydınnn, şimdiden hayırlı olsun canım.. aynı şeyi bende düşünmüştüm ama bana da yumurtalar çatlamışmı diye bakmadılar, çatlatma iğnesinden 36 saat sonra direk muanesiz aşılama yapıldı.vardır bir bildikleri

dediğin gibi canım vardır bir bildikleri , bu ayrıntıya takılmammım nedeni , yaklaşık 1 yıl önce ben ile kez bu iğneyi kullandığımda, çatlatma iğnesini yatıkdan sonra dr vakınal ultrasonda 1-2 üst üst e muayene etti istenilen gibi çatlamadığını söyledi , geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama yumurta kan toplamış gibi bir tablr kullanmışsıkafamçokkarıştı
, ne bileyim ondan sonrakilerde böyle sorun olmamışdı , offff o kadar ayrıntılı düşünmemek lazım herhalde bazen herşeyi bilmek işe yaramıyor herhaldebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…