benim ilk aşılamam canım gittiğim merkezde hamile arkadaşların çoğu ayn şeyi söledi 12 gün sadece lavabo için kalktıklarını sölediler bende öle yapmayı düşünüyorum benim şansım işimi evden idare edebiliyorum.... eşimde izin aldı yanımda yardmcı sağolsun... allahım herşeyin hayırlısını versin... ben de heyecan sıfır gayet rahattım aşılama sorası yatağa aldıklarında uyumak üzereydim zaten sorasında da 2 saat uyumuşum:) ama benim yapım da böle rahatımdır veren allah vermeyende ol derse olacak olma derse beklicem her zaman hayırlısı sende rahat ol inşallah gün bugündür...
kızlar malesef adet oldumbu aya kaldı umutlar yine
kızlar ben adet olmuştum akşam ama kesildi, off noluyo yaa, hiçbirinize böyle bişey oldumu, hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum.
kızlar canlarım bugün istnbula gittim sbah ve eve yeni geldim 10 dk oldu. yorgunluktan resmen geberiyorum.ama duramadım kızlar ne yapmış diye şöyle bir okudum...
başlayanlar gün sayanlar heyecanlandım..
sona cım senadet olmuşsun sakın üzülme yeni ay yeni şans...
bubuşum dediğin gibi doğal yollardan denemeleri bu ay bende düşünüdüm ama bu aralar rskli günlerim ama yorgunluktan mahvoldum, farkediyorsundur doğru dürüst girip yazamıyorum bile ama sizi mutklaka takip ediyorummm.
ya bu iş resmen görev gibi geliyor, kendime hakim olamıyorum, yorgunluk, psikolojik karnım ağrıyor, sanki ilişkiye girsek canım yanıcak gibi..acaip bir isteksizlik var, bilmiyorum bakalım..aşrız inşaallah..
gulem sende yoksun bu aralar
aren sende denemeye devam et, beli geç döllenme olur, ne bileyim her fırsatı değerlendirmek lazım.
landarck kekecb yeni umutlarımızsınız.
uykusuzluktan bir gözüm kapalı yazdım, kusura bakmayın ama yazmadan da duramadım.
sevgiler..
kızlar hepinize günaydın
sonacım üzme kendini , stres yaptığından dolayı sökülmesi zor oluyordur , tamamen hastalandığını kabul etsen düzelir bende herşey , çok stres yapmaktan kaynaklanıyor.
Şuan ben mesela çok stres altındayım 12,00 de dr gidecek , bildiğiniz için aşılama için , ya neden bilmiyorum son güne kadar heyecan yoktu ama şimdi acayip kalbim çarpıyor ,çok heyecanlıyım offff lütfen dua edin , işin garip tarafı kocamlada biraz limoni aramız saçma sapan sebepten birbirimize kapris yapıyoruz , belki oda geriyor biraz, sangi çok lazım bugün böyle gerginlik ama oluyo işte.
çok uzattım , kızlar lütfen bana dua edin ,hepimizin kurban olduğum rabbim yardımcımız olsun.
canım ben dün oldum aşılama gayet sakindim hala sakinliğimi koruyorum kendimi teslim etmiş durumdayım yüce alllahıma ben elimden gelen tüm imkanları kullanıyorum geri kalan ona kalmış sende bunu düşün ve sakin ol heyecan stres her ortamda insana sakıncalı ve bu kadar özel bir durumda hiç yapma sakin başka şeyler düşün nacizane fikirlerim allah yardımcın olsun arka arkaya güzel sonuçlar alıcaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?