canm tohum olan gıdaları tüketme fazla(ceviz, fındık, badem, çekirdek vb.), aslında canın ne çekerse onu ye,vucud zaten ihtiyacı olanı istiyor
merhaba kızlar
1 sat önce geldim işe, dün hayırlısı ile yapıldı aşılamam, bu sefer herşey daha hızlı oldu, 1 de gittik 3 gibi işimiz bitti , ilkinde ise 1 de gitmişdik 4,30 gibi işimiz bitmişdi, yıkama işlemi bu sefer daha kısa sürdü neden acaba ?işlem bildiğiniz gibi çok kısa sürüyor , vajınaya taktıkları bir alet varya o biraz canımı acıttı okadar.
bide spermleri enjekte ederlerken ( yıkanma işleminde kullanılan birşeyden dolayı herhalde ) hissetmek çok garip oluyor hafif sızı veriyor ( rahim filmi çekerkende hissettiğim acının 5 de 1 i gibi bir his ) , acaba mı diye düşünmeye başlıyorsun , sanki o an hemen hamile kamış gibi hissetmeye başlıyorsun , korkarak hareket ediyorsun, garip yani.
bu sefer 45 dk ayaklarımı havaya dikerek yatırdılar geçen sefer 20 dk normak yatırmışlardı.
Hayırlısı artık , bugün işe gelmek stres yaptı sanki burda olmamalıyım ama elimden başka birşey gelmiyor ,gelmek zorundayımmafoldumben
evet şimdi daha uzun bir süreç beni bekliyor sabır çekerek ve dua ederek 20 haziranı beklicem .
Kızlar inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişlerimze kavuşuruz , hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun cnm. inşallah pozitif sonuçla bu yasadığın stresi unutursun. bebişini kucağına almak için gün sayarsın.
benimde yarın 12. günüm sabah vajınal ultrasona giricem. sanırım cumarteside aşılama olur çünkü kasıklarımda yumurtlama ağrısı basladı gecen ayda 13. gün olmustu ama kafama takılan bişey var iğneyi yaptırmakta geç kalıcam sanki ama gecen ay 18 mmde iğne yaptırtmıstı dr benim de genelde okuduğum yazılarda 20 mm de vurduruyorlar allah tarafından dr isteği dışında 20 mm olacak heralde. zemuszemus
cnm benim dr spermleri 3 kerede gönderiyor bir seferde gönderince cok daha fazla ağrı yapıyormus. rahim ağzı istem dışı açıldığı için o kladar ağrıyormus.
ayaklarımı bende bu sefer dikmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.dr gülmesin bana sonra.delikafadulden
dikkat et cnm ama cokda hareketsiz kalma normal davran.işede gitmen bence daha iyi kafan dağılır. ben evde dursam sürekli kurarım heralde.
hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin.
cnm kendine iyi bak
canım benim ben salı sen çarşamba arka arkaya inşallah bebişlerimizi kucaklıcaz cola maydonoz sosis sucuk çiğköfte midye iyi kaynamamış süt ve süt ürünlerinden uzak dur dedi doktorum a ğır aktiviteden kaçın uzun yürüyüşlerden uzak dur dedi... ben ayın 15 de kan tahlili yaptırcam hayırlısı hepimize...
merhaba kızlar
1 sat önce geldim işe, dün hayırlısı ile yapıldı aşılamam, bu sefer herşey daha hızlı oldu, 1 de gittik 3 gibi işimiz bitti , ilkinde ise 1 de gitmişdik 4,30 gibi işimiz bitmişdi, yıkama işlemi bu sefer daha kısa sürdü neden acaba ?işlem bildiğiniz gibi çok kısa sürüyor , vajınaya taktıkları bir alet varya o biraz canımı acıttı okadar.
bide spermleri enjekte ederlerken ( yıkanma işleminde kullanılan birşeyden dolayı herhalde ) hissetmek çok garip oluyor hafif sızı veriyor ( rahim filmi çekerkende hissettiğim acının 5 de 1 i gibi bir his ) , acaba mı diye düşünmeye başlıyorsun , sanki o an hemen hamile kamış gibi hissetmeye başlıyorsun , korkarak hareket ediyorsun, garip yani.
bu sefer 45 dk ayaklarımı havaya dikerek yatırdılar geçen sefer 20 dk normak yatırmışlardı.
Hayırlısı artık , bugün işe gelmek stres yaptı sanki burda olmamalıyım ama elimden başka birşey gelmiyor ,gelmek zorundayımmafoldumben
evet şimdi daha uzun bir süreç beni bekliyor sabır çekerek ve dua ederek 20 haziranı beklicem .
Kızlar inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişlerimze kavuşuruz , hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
canım benim ben salı sen çarşamba arka arkaya inşallah bebişlerimizi kucaklıcaz cola maydonoz sosis sucuk çiğköfte midye iyi kaynamamış süt ve süt ürünlerinden uzak dur dedi doktorum a ğır aktiviteden kaçın uzun yürüyüşlerden uzak dur dedi... ben ayın 15 de kan tahlili yaptırcam hayırlısı hepimize...
Ayrıca Hilyecimm, sende iki gündür girmiyorsun, gözümden kaçmıyor, derslerin mi yoğun diye düşündüm..
SEVGİLER, BİZİ İHMAL ETME...
lütfen ihmal ettiğimi düşünmeyesin... bu hafta bizim için çok yoğun bir hafta. müsait olur olmaz girmeye gayret ediyorum. ama aklım ve gönlüm hep sizlerle.
kızlar hayırlı cumalar bu hayırlı güzel günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
bende az önce hastaneden geldim. bugün 12. günüm
dün pregnyl iğneden 4 tane buldum hepsini aldım öbür ayada lazım olur diye. :)))
sabah 2 sinide yanıma aldım gittim. dr bu ay normal ultrasonla bakmadı adetten sonra klomeni bitirdim 1 gün durdum bugün gittim vajınal ultrasona aldılar cok iyi bir ultrasoncu var allah razı olsun. öyle nazikki gecen aydan hatırladı bile inanamadım o kadar kalabalık millet geliyor hergün. geçen ayda iyiydi yumurtalar ama dedi kısmet işte.
sağ taraf aktifmiş bu ay 22 , 20 , 18 mm 3 adet yumurta var. soldada 15 , 12 mm daha ufaklar var.
önce iğneyi niye getirsin bugün olmaz belki dedi dr. bende bugün 12. gün bence yaparız garanti olsun diye yanıma aldım dedim ultrasondada yeterli boyut cıkınca bu kız işi biliyor yaaa diyor.
ee artık uzman olduk dedim.
saat 10 da iğneyide vurdu
şimdi size bi sorum var. yarın akşam 10 da 36 saat doluyor tabi o saatte aşılama olması mümkün değil :)))
akşam 6-7 gibi olsa erkenmi olur acaba..sizlerin hep 36 saat doluncamı oldu.??
benim 1. aşılamamda gecen ay 36 saat dolmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?