Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm bende dün uzman tv de izledim ibrahim saraçoğlu bu gıdalar erkeklere faydalı kadınların doğurganlığını azaltır gibi bişey dedi, eşim herşeye inanma diyor

canım benim ben salı sen çarşamba arka arkaya inşallah bebişlerimizi kucaklıcaz cola maydonoz sosis sucuk çiğköfte midye iyi kaynamamış süt ve süt ürünlerinden uzak dur dedi doktorum a ğır aktiviteden kaçın uzun yürüyüşlerden uzak dur dedi... ben ayın 15 de kan tahlili yaptırcam hayırlısı hepimize...

canım benim çok sağol ,inşallah seninkide hayırlı olur haziran ayı uğurlu gelir bize.
canım benim sağ ve sol dada vardı bir 17 cm dedi diğeride 16 cm demişdi en son baktığında üzerine tekrar bir gün iğne yapmışdım.

:CüvCüv:

inşallah canım kucaklayacağız bu ay allahın izniyle , tavsiyelerini dikkate alıcam canım benim , sağolsun beni dr bişey demedi prof olucak bide sadece bugünde ilişki istedi o kadar

hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz iyi akşamlarzemuszemus

hayırlı olsun canım benim. Rabbim gönlüne göre versin. dualarım seninle

rabbim hayırlı eylesin canım. umarım gönlünün istedi olur. dualarım seninle

Ayrıca Hilyecimm, sende iki gündür girmiyorsun, gözümden kaçmıyor, derslerin mi yoğun diye düşündüm..

SEVGİLER, BİZİ İHMAL ETME...

lütfen ihmal ettiğimi düşünmeyesin... bu hafta bizim için çok yoğun bir hafta. müsait olur olmaz girmeye gayret ediyorum. ama aklım ve gönlüm hep sizlerle.

merhahab kızlar..epey kaynatmışsınız yine..ben yetişemiyorum maalesef.çok yoğun çalışıyorum bu aralar..herkes iyidir inşallah..

lütfen ihmal ettiğimi düşünmeyesin... bu hafta bizim için çok yoğun bir hafta. müsait olur olmaz girmeye gayret ediyorum. ama aklım ve gönlüm hep sizlerle.

canım benim allah razı olsun. senin yazılarından çok temiz kalpli olduğunu hissediyorum...eksik etme dualarını lütfen. bende gördüğün gibi bu saate giriyorum bu aralar benimde bir iş yoğunluğu gidiyor. herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler bu ay dinlenme değil aşılama yaptırmış olsaydım çocuğun tutunma şansı yoktu.

kızlar bir arkadşım var yeni tanıştım benden bir yaş büyük 34 yaşında. aşılam sonucumun belli olcğı bir gün önce bizi tanıştırn ortak bir arkdaşımla ona gitmiştik.ertesi sabah benim sonuç belli olucak . bunar bana bir hürmet aman hamile olabilirsin şundan ye aman uzan şeklinde tabii ertesi gün hepiniz biliyorsunuz tam bir fiyasko.
neyse uzatmyayım bunlar karı koca ayrı şehirdeler iş nedeni ile ve kız bu nedenle kesnilikle çocuk istemiyor bnede söyleniyorum delimisin yaşın geçiyor sonra yıllar geçince çok pişman olursun diye. kocası bir ayda sadece bir gün beraber olmuşlar ve bugün kız hamle olduğunu öğrenmiş ve aldırmayı düşünüyor . allahın işine bakarmısınızzz..
bu saate bu yaşadığım şoku size anlatmak için girdim. görüyorsunuz yeterki allah yazmış olsun..

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun Rabbin inşallah hepinizin gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla.

günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar yüce allahım bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda annelik mertebesine bizleride ulaştırsın bol bol dua edelim bugün hepinizi öpüyorum allaha emanet olun....

kızlar hayırlı cumalar bu hayırlı güzel günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

bende az önce hastaneden geldim. bugün 12. günüm
dün pregnyl iğneden 4 tane buldum hepsini aldım öbür ayada lazım olur diye. :)))
sabah 2 sinide yanıma aldım gittim. dr bu ay normal ultrasonla bakmadı adetten sonra klomeni bitirdim 1 gün durdum bugün gittim vajınal ultrasona aldılar cok iyi bir ultrasoncu var allah razı olsun. öyle nazikki gecen aydan hatırladı bile inanamadım o kadar kalabalık millet geliyor hergün. geçen ayda iyiydi yumurtalar ama dedi kısmet işte.
sağ taraf aktifmiş bu ay 22 , 20 , 18 mm 3 adet yumurta var. soldada 15 , 12 mm daha ufaklar var.
önce iğneyi niye getirsin bugün olmaz belki dedi dr. bende bugün 12. gün bence yaparız garanti olsun diye yanıma aldım dedim ultrasondada yeterli boyut cıkınca bu kız işi biliyor yaaa diyor.
ee artık uzman olduk dedim.
saat 10 da iğneyide vurdu
şimdi size bi sorum var. yarın akşam 10 da 36 saat doluyor tabi o saatte aşılama olması mümkün değil :)))
akşam 6-7 gibi olsa erkenmi olur acaba..sizlerin hep 36 saat doluncamı oldu.??
benim 1. aşılamamda gecen ay 36 saat dolmuştu..

merhaba canım ben pazartesi kontroldeydim sağ tarafta 20 mm ve 14 mm vardı tahlil sonuçlarımda yüksekti bi önceki konuşmamızda çarşamba demişti aşılamaya ama pazartesi saat 12 de çatlatma iğnemi yaptı salı günüde saat 12 civarlarında ultrason eşliğinde aşılamamı yaptı çarşamba ve cuma ilişki verdi çok iyi bilgiye sahip değilim ilk aşılamam benim ama tecrübemi aktardım sadece rahat ol allah gönlüne göre versin saatler mutlaka önemli fakat stres yapma allahım nasip etsin yeter...

hayırlı cumalar arkadaşlar inşallah dualarımız kabul olur.
arkadaşlar bu benim ilk aşılamam 28-29 mayısta yaptırdım 11 haziran da kan versem çıkarmı çok merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim

sona nasılsın?neye karar verdin canım? ben bu akşam rahim filmi çekitrcem biraz endişeliyim sanırım ağrı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…