kızlarrrr eşimin iş seyahati iptal oldu yani başkası gidiyormuş yuppiiii
yani 1 saatin içinde hem üzüldüm hem sevindim hayat ne tuhaf..
canm haklı olabilirsin.. doktorum benim normal hamile kalabileceğimi düşünüyor, biz tüp bebek istedik en başından ama bizi vazgeçirdi. yumurta takibi yapalım dedi, aşilamanın falan lafını bile etmiodu. geçen ay çok iyi gelişmiş yumurtalar gördü diye hadi ihtimali arttıralım aşilama olsun demişti son anda. hiç doktora gitmeden 1 yıl deneseydiniz bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdın diyor, aslında güveniyorum ona ama sanırım o benim cocuk konusunda aceleci olduğumun farkında değil
kızlarrrr eşimin iş seyahati iptal oldu yani başkası gidiyormuş yuppiiii
yani 1 saatin içinde hem üzüldüm hem sevindim hayat ne tuhaf..
bu arada kızlar size birşey sormak istiyorum. biz şimdi eşimle karar verdik. bu ay kendimiz deneyeceğiz ve önümüzdeki ay tüp bebek denemesine başlayacağız. Sadece klomen kullanıp, çatlatma iğnesi yapmamayı düşünüyorum. siz nasıl yaptınız. Yoksa klomendemi kullanmasam.
meldi canım seninle hiç karşılaşamıyoruz. umarım iyisindir. bende haftasonu ankaraya gideceğim. aşağı yukarı ovülasyon dönemim. bari doğal aşılama deneyelim dedim:) haziran 18-19 gibi regl olurum(inşallah olmamda) 2.aşılamaya devam ederim.
bişi sorcam arkadaşlar benim aşılamam ultrason eşliğinde oldu sizinde öylemi oldu iyi mi kötümü anlamadım çatlatma iğnesinden sora bakılmadı mı dediğin herhangi bi tahlille mi yoksa ultrasonlamı bakılması gerekiyordu ???
canım bende geçen ay klomen ve otriville kullandım ama bu ay aşılama yaptırmıycam. otriville kullanmasam sadece klomen kullansam nasıl olur? yada hiçbirini kullanmayayımmı. tamamen dinlenmeyemi alayım kendimi? kararsız kaldım.
ben israel aruha daha gitmedim canım. önümüzdeki ay tüp bebek için ona gitmeyi planlıyorum. kent hastanesini kullanıyor, zaten kent hastanesi tüp bebek merkezinin kurucusu.
erol tavmergeni ve rafael leviyide çok duydum canım, çok güzel yorumlar var onlar hakkında, ama şifa hastanesi hakkında bir sürü olumsuz şey duydum. aslında doktorlar aynı ayarda olduğu için, benimki biraz hastane seçimi oldu.
inşallah cnm allahım hepimizin gönlündekini versin. sende gel ankaraya bakalım uğurlu olur belkihadi sevindim canım. insan üzülür kendini o kadar hazırlamışken. bu ay umarım güzel heberlerini alırız. arkandan biz geliriz.
canım aynı benim dr umda bana bir 6 ay daha bekle dedi. ne aşılama nede yumurta takibi önermiyorum bunlar daha strese sokar, aşılamada şans az olmazsa daha çok üzülürsün herley geyet iyi, zaten bir kere hamile kalmışsın dedi. önce tamam dedim. ama 1 ay bekleyebildim. zaten 1 senedir bekliyordum. ve tekrar gittim durumumu anlattım eş durumumu. ısrarla aşılama istedim. eşinle birarada değilsiniz diye tamam aşılama yapalım yoksa önermiyorum dedi.
normalde genelde aşılama günü ultrasonla bakılmıyor galiba çünkü çok nadir duydum. ben aşılama günü istedim bakılmasını rahim zarı kalınlığı için. benimde çatlamayan yumurtam vardı gördüm. 2 tane peşpeşe duruyordu. ben normaldir diye birşey sormadım. ama buradan okuduklarımdan anladığım aşılama günü yumurtanın çatlamış olması gerekiyormuş öyle değil mi ben mi yanlış anladım yoksa.
bubuşcum çok sevindim. insan tedaviyi başlayıp yarım kesilirse çok üzülür çok sevindim..hadi bu ay sırani sav sıra bize gelsin arkadan....
kızlar şimdi doktorum aradı, bu ay yumurtalarımın durumuna göre ya aşılama yapılacak yada normal yolla deniycez. Yine tutmazsa tüp bebeğe geçelim diyor. oda umudu kesti benden.
meldicim aslında dün doktorum bana klomeni kullan 12. gün kontrole gel dedi ama ben o kadar kızdım ki kontrole gitmeyi pek düşünmüyorum. aslında onunda bu ay yapacağı klomen ve otriville. o yüzden kararsız kaldım. yumurtaların çok çok iyi durumda olursa aşılama yapıcaz dedi. Buda pek yapma taraftarı olmadığı anlamına geliyo. Bende madem bişey yapılmayacak bundan sonra ona gitmeyeyim diye düşündüm. Ne yapsam çok kararsız kaldım. Klomeni içip doktora gitsemmi? Yoksa herşeyi toptanmı bıraksam. Hangisi iyi olur bilmiyorumki
merhaba kızlar
1 sat önce geldim işe, dün hayırlısı ile yapıldı aşılamam, bu sefer herşey daha hızlı oldu, 1 de gittik 3 gibi işimiz bitti , ilkinde ise 1 de gitmişdik 4,30 gibi işimiz bitmişdi, yıkama işlemi bu sefer daha kısa sürdü neden acaba ?işlem bildiğiniz gibi çok kısa sürüyor , vajınaya taktıkları bir alet varya o biraz canımı acıttı okadar.
bide spermleri enjekte ederlerken ( yıkanma işleminde kullanılan birşeyden dolayı herhalde ) hissetmek çok garip oluyor hafif sızı veriyor ( rahim filmi çekerkende hissettiğim acının 5 de 1 i gibi bir his ) , acaba mı diye düşünmeye başlıyorsun , sanki o an hemen hamile kamış gibi hissetmeye başlıyorsun , korkarak hareket ediyorsun, garip yani.
bu sefer 45 dk ayaklarımı havaya dikerek yatırdılar geçen sefer 20 dk normak yatırmışlardı.
Hayırlısı artık , bugün işe gelmek stres yaptı sanki burda olmamalıyım ama elimden başka birşey gelmiyor ,gelmek zorundayımmafoldumben
evet şimdi daha uzun bir süreç beni bekliyor sabır çekerek ve dua ederek 20 haziranı beklicem .
Kızlar inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişlerimze kavuşuruz , hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?