Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrr eşimin iş seyahati iptal oldu yani başkası gidiyormuş yuppiiii
yani 1 saatin içinde hem üzüldüm hem sevindim hayat ne tuhaf..

hadi sevindim canım. insan üzülür kendini o kadar hazırlamışken. bu ay umarım güzel heberlerini alırız. arkandan biz geliriz.

meldi canım seninle hiç karşılaşamıyoruz. umarım iyisindir. bende haftasonu ankaraya gideceğim. aşağı yukarı ovülasyon dönemim. bari doğal aşılama deneyelim dedim:) haziran 18-19 gibi regl olurum(inşallah olmamda) 2.aşılamaya devam ederim.

canım bende doktoruma çok güveniyodum ama bence biraz araştırmak gerekiyor. benim doktorum doğal yolla olsun diye bir senedir tutturuyo, 1 yıldır her ay yumurtalama takibi yapılıyo, tabi bu arada bir sürü test, rahim filmi falan oldu ama 1 yıldır doğal yolla olsun diye tutturdu, bide tabi bunun öncesi var, bu 1 yıldan tam 1 sene önce boş gebelik geçirdim, yani aslında doktor kontrolünde 2 yıldır deniyoruz. daha yeni geçen ay aşılama oldu. bugünde telefon açmış, seni daha fazla üzmenin anlamı yok, tüplerinin uzun olması nedeniyle olmuyor, tüp bebeğe geçiyoruz diyo. tüplerimin uzun olduğunu öğreneli 5 ay oluyo bu arada. bende soruyorum şimdi, madem böyleydi niye beni o zaman bu kadar çok beklettin. benim sana tavsiyem mutlaka bir doktora daha danış canım, ben şimdi çok pişman oldum. doktorumu çok sevdiğim ve güvendiğim için başka doktora gitmek aklıma bile gelmemişti. Ama bugün beynimden vurulmuşa döndüm. 1 yıl doğal yolla denedikten sonra 1 ayda aşılamadan tüp bebeğe geçiş yaptık. çok şaşkınım açıkçası bu sıçramadan.

bu arada kızlar size birşey sormak istiyorum. biz şimdi eşimle karar verdik. bu ay kendimiz deneyeceğiz ve önümüzdeki ay tüp bebek denemesine başlayacağız. Sadece klomen kullanıp, çatlatma iğnesi yapmamayı düşünüyorum. siz nasıl yaptınız. Yoksa klomendemi kullanmasam.

kızlarrrr eşimin iş seyahati iptal oldu yani başkası gidiyormuş yuppiiii
yani 1 saatin içinde hem üzüldüm hem sevindim hayat ne tuhaf..

bubuşcum çok sevindim. insan tedaviyi başlayıp yarım kesilirse çok üzülür çok sevindim..hadi bu ay sırani sav sıra bize gelsin arkadan....

sonacım ben serephone kullanmıştım yumurta geliştrici olarak, benim dr gonaphone veya serephone demişti. klomen de bunları yerlisi bildiğim kadarıyla, diğleri ithal çok farlı olduğunu sanmıyorum. dr tercihi ama çatlatma iğnesi olrak ben ovitrelle kullanmıştım, prengly kullanallarda var. ovitrelle aşı gibi birşey, diğeri sitedek arkadşlardan anladığım kadarıyla daha ağır bir iğne kalçadan yapılıyormuş
canım sen dr olrak israil eruhu düşünüyordun değilmi.adını duymuştum..hangi hastaneyi kullanıyor peki.
ben de rafael leviye gidiyorum bornova şifada, aynı hastaneyi kullanan erol travmegeren var. u ikiside aşarılı dr aklında olsun...

canım evet yaa karşılaşamıyoruz benim bu aralar işleri çok yoğun iş yerindede çok fazla giremiyorum bir bakıyorum napıyosunuz diye, ama aklım hep sizde..eve gelip gidilerimde biraz şaştı o nedenle.
cuma eşinin yanına gidiyordun demi, hadi bakalım...
ben bugün resmen yumurtamın çatladığını hissediyorum yumurtalarımda acaip bir hareket var ve inanılmaz bir akıntı var ve böyle parmak arasında uzayan. bende bugün düşünüyorum çalışmayı hadi bakalım inşallah zamanla tutar. bu işte şansı artırmak için gün aşırı birlikte olmak lazım...ben bunu bir türlü uygulayamıyorum çocuk için olunca kasıyorum..
zaten benim hiç bir sorun çıkmıyor muhtmelen bu zamanlama işini tutturamıyoruz, seninde uzaktan olmandan dolayı sanırım durumn aynı..

cnım aşılamanın ultrasoneşliğinde olmsı tabiki iyi. bu siteden çok şey öğreniyorum farklı tecrübeler farklı uygulamalar

canım bende geçen ay klomen ve otriville kullandım ama bu ay aşılama yaptırmıycam. otriville kullanmasam sadece klomen kullansam nasıl olur? yada hiçbirini kullanmayayımmı. tamamen dinlenmeyemi alayım kendimi? kararsız kaldım.

ben israel aruha daha gitmedim canım. önümüzdeki ay tüp bebek için ona gitmeyi planlıyorum. kent hastanesini kullanıyor, zaten kent hastanesi tüp bebek merkezinin kurucusu.

erol tavmergeni ve rafael leviyide çok duydum canım, çok güzel yorumlar var onlar hakkında, ama şifa hastanesi hakkında bir sürü olumsuz şey duydum. aslında doktorlar aynı ayarda olduğu için, benimki biraz hastane seçimi oldu.

canım klomeni kendi kafandan sakın kullanma. zaten dr normal yolla deneyi diyorsa senin yumurta gelişimin ile ilgili problemin yok demekki. bu tür ilaçlar yumurtaların kiste dönüşmesine de neden olabiliyor. ayrıca önümüzdeki ay tüp bebk düşünüyorsan dinlenmiş olurlar, kendin dene tutarsa tutar.. zaten önemli olan yumurtanın gelişiminden sonraçatlama zamanını doğru takip edebilmek onu takip etmeye çalış...

hadi sevindim canım. insan üzülür kendini o kadar hazırlamışken. bu ay umarım güzel heberlerini alırız. arkandan biz geliriz.
inşallah cnm allahım hepimizin gönlündekini versin. sende gel ankaraya bakalım uğurlu olur belki

cnm benim bildiğim aşılama günü yumurtanın çatlamış olması gerekiyorki tüplerin içinde yumurta olsun ve gönderilen spermle karsılassın

bubuşcum çok sevindim. insan tedaviyi başlayıp yarım kesilirse çok üzülür çok sevindim..hadi bu ay sırani sav sıra bize gelsin arkadan....

eşimden ayrı kalmak bu ara en son istediğim şey zemuszemus
bu ay rahatım allah istediği zaman verecek biz kendimizi parçalasakda olmazsa olmaz.
birşey sebep olacak ama bakalım ne:Saruboceq:
cnm sende sakın stres yapma bi sürpriz olur ve kendiliğinden gelir kimbilir.
çalışmadan sonra ayaklar yukarı unutma..

meldicim aslında dün doktorum bana klomeni kullan 12. gün kontrole gel dedi ama ben o kadar kızdım ki kontrole gitmeyi pek düşünmüyorum. aslında onunda bu ay yapacağı klomen ve otriville. o yüzden kararsız kaldım. yumurtaların çok çok iyi durumda olursa aşılama yapıcaz dedi. Buda pek yapma taraftarı olmadığı anlamına geliyo. Bende madem bişey yapılmayacak bundan sonra ona gitmeyeyim diye düşündüm. Ne yapsam çok kararsız kaldım. Klomeni içip doktora gitsemmi? Yoksa herşeyi toptanmı bıraksam. Hangisi iyi olur bilmiyorumki

kızlar şimdi doktorum aradı, bu ay yumurtalarımın durumuna göre ya aşılama yapılacak yada normal yolla deniycez. Yine tutmazsa tüp bebeğe geçelim diyor. oda umudu kesti benden.

öğle düşünmeyin arkadaşım benim 35 yaşında arkadaşım aşılama tüp bebek hepsini denedi tutmadı geçen ay tekrar tüp bebek için kontrole gitti ve 2 aylık hamile olduğunu öğrendi hemde normal yoldan.üstelik hamileyken adette görmüş.Bende 5 gün önce aşılama yaptırdım bekliyorum şimdi.

canm benm seni çok iyi anlıyorum bazen bende acaba doktoru değiştireyim yeni bir sayfa açayım diorm ama sakin olmak lazım. eğer tüp bebeğe geçecekseniz bile bu doktorunun da kontroluyle olmalı, bırak o seni muane etsin ve şu gün tüp bebek merkezine gidin desin, doktoruna güven.hamile kalınca sorunlar çzöülmüyor sonrasında daha çok ihtiyacımız olacak onlara. bence doktor seni bu ay muane etsin baksın çatlamamış yumurta var mı yokmu ole kullan klomeni

15 günlük soğan kürüne başladım, bayanlara özel diye bir bitki çayı karışımı içiyorum günde 2 kez. her sabah tibet egzersizlerini yapıyorum. cuma akşamı rahim flmi çektiriyiyorum bahar temizliği olacak içerde, bekliyorum bu ay bebeğimi..
doğum günüm de sürpriz yapsa bana ne güzel olur

merhaba kızlar
1 sat önce geldim işe, dün hayırlısı ile yapıldı aşılamam, bu sefer herşey daha hızlı oldu, 1 de gittik 3 gibi işimiz bitti , ilkinde ise 1 de gitmişdik 4,30 gibi işimiz bitmişdi, yıkama işlemi bu sefer daha kısa sürdü neden acaba ?işlem bildiğiniz gibi çok kısa sürüyor , vajınaya taktıkları bir alet varya o biraz canımı acıttı okadar.
bide spermleri enjekte ederlerken ( yıkanma işleminde kullanılan birşeyden dolayı herhalde ) hissetmek çok garip oluyor hafif sızı veriyor ( rahim filmi çekerkende hissettiğim acının 5 de 1 i gibi bir his ) , acaba mı diye düşünmeye başlıyorsun , sanki o an hemen hamile kamış gibi hissetmeye başlıyorsun , korkarak hareket ediyorsun, garip yani.
bu sefer 45 dk ayaklarımı havaya dikerek yatırdılar geçen sefer 20 dk normak yatırmışlardı.
Hayırlısı artık , bugün işe gelmek stres yaptı sanki burda olmamalıyım ama elimden başka birşey gelmiyor ,gelmek zorundayımmafoldumben

evet şimdi daha uzun bir süreç beni bekliyor sabır çekerek ve dua ederek 20 haziranı beklicem .

Kızlar inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişlerimze kavuşuruz , hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

bişey sorcam yemede-içmede dikkat etmem gereken ekstra bişey var mıCADIARZU bilgilendiriseniz çok çok seviirim, mesela soda içmek sakıncalımı , ben hava içince soda içiyorum sakıncası var mı sizce

canm tohum olan gıdaları tüketme fazla(ceviz, fındık, badem, çekirdek vb.), aslında canın ne çekerse onu ye,vucud zaten ihtiyacı olanı istiyor

hayırlı uğurlu olsun cnm. inşallah pozitif sonuçla bu yasadığın stresi unutursun. bebişini kucağına almak için gün sayarsın.
benimde yarın 12. günüm sabah vajınal ultrasona giricem. sanırım cumarteside aşılama olur çünkü kasıklarımda yumurtlama ağrısı basladı gecen ayda 13. gün olmustu ama kafama takılan bişey var iğneyi yaptırmakta geç kalıcam sanki ama gecen ay 18 mmde iğne yaptırtmıstı dr benim de genelde okuduğum yazılarda 20 mm de vurduruyorlar allah tarafından dr isteği dışında 20 mm olacak heralde. zemuszemus

cnm benim dr spermleri 3 kerede gönderiyor bir seferde gönderince cok daha fazla ağrı yapıyormus. rahim ağzı istem dışı açıldığı için o kladar ağrıyormus.
ayaklarımı bende bu sefer dikmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.dr gülmesin bana sonra.delikafadulden
dikkat et cnm ama cokda hareketsiz kalma normal davran.işede gitmen bence daha iyi kafan dağılır. ben evde dursam sürekli kurarım heralde.
hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin.
cnm kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…