sona nasılsın?neye karar verdin canım? ben bu akşam rahim filmi çekitrcem biraz endişeliyim sanırım ağrı oluyormuş
selam kızlar yaaa
benim bıgün çamaşırıma leke elmiş yanii adet olacağım galiba, 24 mayısta aşılamam olmuştu, pazartesi kan verecektim, belim acaip ağrıyor, şimdi bu tutmadı değilmi mafoldumben
pergesteron ilacım bittiğ halde ben aldım ve devam ediyorum, daha neyin kanaını alacaklarki olmadı işte doktoruda aramadım offff
bazılarınız ikinciye başlamışsınız, benim şu an imkanım yok rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin..
erken değilmi canım ya belki de geçici bi renklenmedir hemen üzme kendini
merhaba canım ben pazartesi kontroldeydim sağ tarafta 20 mm ve 14 mm vardı tahlil sonuçlarımda yüksekti bi önceki konuşmamızda çarşamba demişti aşılamaya ama pazartesi saat 12 de çatlatma iğnemi yaptı salı günüde saat 12 civarlarında ultrason eşliğinde aşılamamı yaptı çarşamba ve cuma ilişki verdi çok iyi bilgiye sahip değilim ilk aşılamam benim ama tecrübemi aktardım sadece rahat ol allah gönlüne göre versin saatler mutlaka önemli fakat stres yapma allahım nasip etsin yeter...
hayırlı cumalar arkadaşlar inşallah dualarımız kabul olur.
arkadaşlar bu benim ilk aşılamam 28-29 mayısta yaptırdım 11 haziran da kan versem çıkarmı çok merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim
sona nasılsın?neye karar verdin canım? ben bu akşam rahim filmi çekitrcem biraz endişeliyim sanırım ağrı oluyormuş
selam kızlar yaaa
benim bıgün çamaşırıma leke elmiş yanii adet olacağım galiba, 24 mayısta aşılamam olmuştu, pazartesi kan verecektim, belim acaip ağrıyor, şimdi bu tutmadı değilmi mafoldumben
pergesteron ilacım bittiğ halde ben aldım ve devam ediyorum, daha neyin kanaını alacaklarki olmadı işte doktoruda aramadım offff
bazılarınız ikinciye başlamışsınız, benim şu an imkanım yok rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin..
selam kızlar yaaa
sağol cnm doğru tabi kısmetse her türlü olur zaten.birkaç saatten bişey olmaz bencede.
bu ay ben pek takmıyorum inş. sonuç pozitif olur hepimizin sırayla.
çıkar cnm bence yaptır.inş. güzel haber verirsin bize. bu aralar cok ihtiyacımız var.
İNŞALLAH CANIM HEPİNİZDEN GÜZEL HABERLER ALICAZ
bilmiyorumkibelim ağrıyo, miğdem bulanıyo tipik adet belirtisi sen nerede yaptırdın izmirdensin değilmi ben smyrnada oldum funda hanıma, aşılama %30 şansı olan bişey sizde bu şans var dediler ama olmadı galiba kader napalım mafoldumben
bence yerleşme kanaması bile olabilir, progesteronu sakın bırakma.. bana doktorum ilk olarak hapın bittimi dedi, bende bitirmeme gerek kalmadan adet oldum dedim.biraz kızdı çünkü adet olunsa bile hapı bırakmamk gerekiyormuş öğrenmiş oldum
ya benşm dr ilk aşılamada ad, bunda da progesteron vermedi , neden vermedi ?gerek mi görmedi acaba ? Offf ya anşadığım kadarıyla her dr uygulaması farkılı eyvahedigeldismile kesin emin olup net bişey diyemiyoruz hiçbir zaman :bbo:
bildiğim kadarıyla herkese verilmesi lazım bu ilaç düşük önleyici bir ilaç.
evet düşük önleyici bir ilaç ama vermedi sormalımıyım sizce ?offff aşılama günüde aklıma gelmedi sormak:uhm:
merhaba canım bende smyrna da oldum 1 haziran salı günü oldum ilk aşılamam benimde doktorum funda hanım bana da iyi konuştu bakalım ayın 15 ini beklicem hayırlısı allahtan...
evet düşük önleyici bir ilaç ama vermedi sormalımıyım sizce ?offff aşılama günüde aklıma gelmedi sormak:uhm:
selam kızlar yaaa
biz seninle aynı gün aşılama olduk. benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı. ben sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. ama hassas testlerden değildi kullandığım test. aslında yapmayacaktım ama hani belki 2 çizgi çıkarda biraz daha motivayonumu yüksek tutarım diye düşünmüştüm maalesef tek çizgi çıktı. hayırlısı artık. sonuç ne olursa olsun. RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN... olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?