kızlar dün gece kesilmişti ama bugün azda olsa gelmeye başladı. adetim aşılamadan dolayı sapıttı heralde. sizlerdede sadece 2. gün yoğun olmuş ya, onun gibi bişey heralde. bugün konuşucam doktorla, başlarız yine ilaçlara birkaç güne.
kızlar bu arada bişey sorucam. şimdi gördükki birincisinde tutma şansı çok azmış. ikincisinde tutma yüzdesi hakkında bişey biliyomusunuz. belki forumda falan yazılmıştır, ben rastlayamadım ama belki siz görmüşsünüzdür.
bu ay tuttururuz inşallah hepimiz. meldi sen liste yapmıştın ya canım. yapsana yine öyle bi liste.
sağol canım.
Hepinizi öpüyorummm , bebişlerimi kavuşmaya gidiyorummmmmzemuszemus inşallah :saruboceq: Sositososito
haklısın canım , bilmiyorum neden böyle oldu ama telkin etmem gerek kendimi dediğin gibi biz elimizdeki tüm imkanları kullanmaya çalışıyoruz , allahım yardım etsin bize
sen nasılsın umarım ağrın sancın yoktur opuyorumnanaktan
kızlarrr acayip moralim bozuk anlatamam..
dün klomen bitti yarın dr a ultrasona girecektim ya. hiçbişeye gerek kalmadı aşılamada olamıycam çünkü bugün akşam eşimi şehir dışına göreve gönderiyorlar. hafta sonu belki yanına giderim. ama tamda yumurtlama günlerim başlayacaktı hiç olacak işmi yani.
kısmetten öteye hiç bişey gitmiyor ben onu birkez daha anladım. bu ayda o kadar hevessiz aklımda bile değildi biliyomusunuz aslında bugün gitmem lazımdı dra unuttum yarına aldım yani o kadar bi rahatlık geldi her şerde bi hayır vardır. belki kendiliğinden gelir bellimi olur..:çok üzgünüm:
canm herşeyde bir hayır vardır belki bu ay kendiliğinden gelecek dediğin gibi
buarada ben bugün doktora gittim adetimin 4. günü bugün.. tam klomen yazacakti ki bi bakalm ultrasonla dedi, geçen ayki yumurtam çatlamadan kalmışaynen duruyor dedi.bu ayı ilaçsız geçicek dedi, belki yumurta geçte olsa çatlar belli mi olur dedi..
kizlar az önce doktorumu aradım dedimki eğer bu ayı pas geçeceksek rahim filmi çekilsin aradan çıksın o da, belki tüplerde sorun vardır. aslında en başında konuşulmuştu ama nedense bi türlü çekelim demediler. kızlar rahim filmi çekilen ay ililişkisiz mi geçiyor? yaani kendiliğinden olsa bu ay çocuk olmaz mı rahim filmi çekilirse
canım şimdi sen geçen ay boşu boşunamı aşılama yaptırmış oluyorsun yani, ya bu doktorlar niye bakmıyolar gerçekten çatlama olmuşmu diye aşılama öncesinde. bak seninki çatlamamış işte, boşu boşuna yapılmış olmuyomu şimdi bu aşılama.
ewet canm boşu boşuna aşılama yapılmış yumurta resmen aynı büyüklükte olduğu yerde duruyor, çatlatma iğnesinden sonra neden bakmadan aşılama yapıldı hiç aklım ermiyor. bide şaşırmış halde aaa adet mi oldun, ben pek belli etmedim ama kesin gözüyle bakıyordum çok umutluydum demezmi
ewet canm boşu boşuna aşılama yapılmış yumurta resmen aynı büyüklükte olduğu yerde duruyor, çatlatma iğnesinden sonra neden bakmadan aşılama yapıldı hiç aklım ermiyor. bide şaşırmış halde aaa adet mi oldun, ben pek belli etmedim ama kesin gözüyle bakıyordum çok umutluydum demezmi
canm haklı olabilirsin.. doktorum benim normal hamile kalabileceğimi düşünüyor, biz tüp bebek istedik en başından ama bizi vazgeçirdi. yumurta takibi yapalım dedi, aşilamanın falan lafını bile etmiodu. geçen ay çok iyi gelişmiş yumurtalar gördü diye hadi ihtimali arttıralım aşilama olsun demişti son anda. hiç doktora gitmeden 1 yıl deneseydiniz bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdın diyor, aslında güveniyorum ona ama sanırım o benim cocuk konusunda aceleci olduğumun farkında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?