Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

troid için çok sevindim. hemen bir ayda normale dönmesi süper. umarım bu güzel haber beraberinde bebeğinizide getirir.

bende pazartesi gideceğim ama hiç raslamadım neden böyle erken geldi anlamadım kimisi geç bile oluyor, bakalım eşim razı olursa tekrar istiyom aşılama arttıkça şansı artıyormuş...

nurunayn yarın test için gidecektin değil mi. kontrolden gelir gelmez bize haber veresin olur mu. kendim içinde senin içinde çatlıyacağım meraktan. bende salı gideceğim inşallah. sonucu size muhakkak iletirim.eyvahedigeldismile

kızlar yarın akşama aşılamam yapılacak.
dualarınızı eksik etmeyin ltf. bu 2. inşallah son olur.
rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
hepinize iyi hafta sonları öpüyorum.

Rabbim yardımcın olsun canım benim. dualarımız seninle...:Saruboceq:

bende cuma tahlil vereceyim gün geçmiyor ümidim de yok açıkçası....Hayırlısı olsun ne diyelim

benimde adet olacakmış gibi karnım ağrıyor. yarın adet günüm. ben kendimi kaptırmamak için dikkat ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Az lekelenme şeklindeyse o olabilirmiş, hatta pembe bile olabilir bu durumda test yaptırabilirsin günün gelince .Ama normal adet kanamasına dönerse o zaman maalesef tabi tekrar doktora.Ben aradım öyle söyledi. Benim hiç günümü beklememe bile gerek kalmadı tam 6 gün önce geldi:1no2:

herkese günaydınnnn iyi haftalar.....
ya bugün 7.günü aşılamamın göğüslerim hala şiş ve acıyo ve yeşillendim sanki tüm damarlarım dışarda göğüslerim özellikle damarlar dışarda resmen nedendir bilen varmı yada bu sıkıntıları yaşayan varmı....

benimde bugün 10. günüm ama sende olan sıkıntılar bende yok.İnşallah hamilesindir.

inşallah cnm inş. hepimiz sırayla birbirimizi tebrik ederiz burdan.
cumartesi akşam 6 da yapıldı 2. aşılamam 32 saat olmuştu dr yeterli dedi. zaten önceki günden kasık ağrılarım vardı aşılama öncesi ultrasonla baktı yumurta sönmüş görünüyor yani çatlamış dedi. sonra aleti takınca yine seffaf akıntıyı cıkarıp gösterdi.
sonrasında aşılama yapıldı. netten baktım öncesinde 28 - 40 saat arasında yapılması normalmiş.
dediğin gibi bunlar teferruat allah sebep kılınca oluveriyor.

inşallah tutar bütün kalbimle dua ediyorum.Rabbim sana ve bizm gib iteyen herese nsi etsin inşallah
inşallah cnm allah razı olsun. seninde güzel haberini bekliyoruz en kısa zamanda.

benimde gecen ay öyle olmuştu ama bu sefer ben cok rahat davrandım yumurtanın boyutu biraz büyümüştü o yüzden ultrasondan bakınca hemen iğneyi yaptı.sonraki günün akşam 10 a denk geliyordu biz 6 da yaptık işte 32 saat oldu dr o kadar önemli değil bikaç saat dedi.
hayırlısı bakalım olcakmı bu sefer. bu ay gerçekten rahatım ama. dr bile aşılamayı yaparken farketti cok rahatsın istediğimizde buydu dedi. rahim ağzı yumusak ve rahat kasmadığın için dedi. bende hiç acı çekmedim bu sefer. dönünce doğru düzgün yatmadım bile.eğer kısmetimizde varsa her türlü olur zaten allah büyük.

Rabbim yardımcın olsun canım benim. dualarımız seninle...:Saruboceq:
sağol cnm allah razı olsun. insanın başkasına ettiği dua daha makbulmuş. sen daha iyi bilirsin doğru dimi.
cnm yarın hayırlı haberini bekliyorum inşallah rabbim hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat verir.

benimde bugün 10. günüm ama sende olan sıkıntılar bende yok.İnşallah hamilesindir.

inşallah sende hamilesindir canım benim önce sen vercen güzel haberi sora ben ve bikaç arkadaş daha var sıra sıra güzel haberleri sıralayacağız allahın izniyle

kızlar günaydın
benimde 6 günüm bugün , istem dışı kendimi dinlemek yoruyır aslında, benimde gögüslerinde sızı var ve büyüme , zaman zaman normalleşiyor , zaman zaman irileşiyor büyüyor, ara ara kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor , bazen hiçbir şey olmuyor .
benim aşılama 30 saat gibi oldu , ama benim dr yine çatlamış mı diye kontrol etmedi , hayırlısı artık nasıl olur bilmiyorum.

bubuşcum tekrar hayırlı olsun , rabbim dualarını kabul etsin , bende dinlenme olayına çok taktım ama nasıl kısmet se öyle oluyor.

okadar üzerine düşün meyin arkadaşlar olacaksa her şekilde olur zaten akışına bırakın en azından kafanız rahat etsin.ben kendimi tutmadı diye fazla şartlandırdım sanarım hiç belirti göremiyorum kendimde

amin canım benim. evet başkasına edilen dua daha makbuldür çünkü edilen duada dua eden kimse temiz yani günahsız sayılır.

nurunayn nerelerdesin????:uhm: dua ve merakla seni bekliyorum. :1shok: hayırlarla pozitif haberini alırız inşallah. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…