bu arada bu gün kontrole gittim ve troidim 1 ayda normal hale gelmiş:)))))))))))))))))))) ilaca devam edeceğim.ama 1 ayda düzelmesi çok iyi geldi bana..
sonuç bekleyenler birikmiş yine..bu heyecan hiç bitmiyo.Allah sırayla yüzümüzü güldürsün inşallah..bugün tüp bebek merkezinede uğradım ve çok kalabalıktı.üzüldüm..8 yılda 2 gün fire verip hamile kalan kadını görüp bide orada bekleyen arkadaşları görünce cız etti içim..taktir Allahın dedim sadece..ilk değiliz..sonda olmayacağız maalesef..
bende pazartesi gideceğim ama hiç raslamadım neden böyle erken geldi anlamadım kimisi geç bile oluyor, bakalım eşim razı olursa tekrar istiyom aşılama arttıkça şansı artıyormuş...
kızlar yarın akşama aşılamam yapılacak.
dualarınızı eksik etmeyin ltf. bu 2. inşallah son olur.
rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
hepinize iyi hafta sonları öpüyorum.
bende cuma tahlil vereceyim gün geçmiyor ümidim de yok açıkçası....Hayırlısı olsun ne diyelim
ilk günler bir şekilde geçti ama. hafta sonunu nasıl geçirdim bana sor. Rabbim hepimize sabır versin. dua edin
sizde sonuç mu bekliyorsunuz.
evet. Salı test için gideceğim. 24 mayıs da aşılama oldum.
dün benimde öyle lekekelnmem oldu sadece peçeteyle silince hani normal akıntı olur ya işte öyle pembe gibi bi akıntım oluyo..
normal adetimdede önce lekem gelir sonra kanamam başlardı ama böyle olmadı demekki ilaçlardan böyle tam sökülemedim, doktorumu aramadım pazartesi ideceim acaba arasamıydımki??
herkese günaydınnnn iyi haftalar.....
ya bugün 7.günü aşılamamın göğüslerim hala şiş ve acıyo ve yeşillendim sanki tüm damarlarım dışarda göğüslerim özellikle damarlar dışarda resmen nedendir bilen varmı yada bu sıkıntıları yaşayan varmı....
inşallah cnm inş. hepimiz sırayla birbirimizi tebrik ederiz burdan.canım hayırlı olsun şimdiden..inşallah bu sefer + olur..arkandan bizde geliriz:) benim aşılama işlemim tam 36 saat sonra falan yapılmıştı.çatlatma iğnesini gece 24 te yaptım.ertesi değil bi sonraki gün 11den sonra yapıldı işlem..ama bana sorarsan bunlar teferruat..doktorunun bi bildiği vardır.düşünme bunları..olacak olan oluyo..
inşallah cnm allah razı olsun. seninde güzel haberini bekliyoruz en kısa zamanda.inşallah tutar bütün kalbimle dua ediyorum.Rabbim sana ve bizm gib iteyen herese nsi etsin inşallah
İnşallah Pozitif olur. Benimde 39. saatte oldu aşılamam. Sanki doktor aşılama randevu saatine göre iğne saatini ayarladı, çünkü gece yarısı 04:00 te hastaneye gönderip iğneyi yaptırtmamı istedi, hemşirede hatta size gösterseydi buraya gelmenize gerek yoktu dedi. Tabi ben o zamana kadar bilmiyordum nasıl birşey olduğunu.
sağol cnm allah razı olsun. insanın başkasına ettiği dua daha makbulmuş. sen daha iyi bilirsin doğru dimi.Rabbim yardımcın olsun canım benim. dualarımız seninle...:Saruboceq:
benimde bugün 10. günüm ama sende olan sıkıntılar bende yok.İnşallah hamilesindir.
kızlar günaydın
benimde 6 günüm bugün , istem dışı kendimi dinlemek yoruyır aslında, benimde gögüslerinde sızı var ve büyüme , zaman zaman normalleşiyor , zaman zaman irileşiyor büyüyor, ara ara kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor , bazen hiçbir şey olmuyor .
Benim aşılama 30 saat gibi oldu , ama benim dr yine çatlamış mı diye kontrol etmedi , hayırlısı artık nasıl olur bilmiyorum.
Bubuşcum tekrar hayırlı olsun , rabbim dualarını kabul etsin , bende dinlenme olayına çok taktım ama nasıl kısmet se öyle oluyor.
inşallah cnm inş. hepimiz sırayla birbirimizi tebrik ederiz burdan.
cumartesi akşam 6 da yapıldı 2. aşılamam 32 saat olmuştu dr yeterli dedi. zaten önceki günden kasık ağrılarım vardı aşılama öncesi ultrasonla baktı yumurta sönmüş görünüyor yani çatlamış dedi. sonra aleti takınca yine seffaf akıntıyı cıkarıp gösterdi.
sonrasında aşılama yapıldı. netten baktım öncesinde 28 - 40 saat arasında yapılması normalmiş.
dediğin gibi bunlar teferruat allah sebep kılınca oluveriyor.
inşallah cnm allah razı olsun. seninde güzel haberini bekliyoruz en kısa zamanda.
benimde gecen ay öyle olmuştu ama bu sefer ben cok rahat davrandım yumurtanın boyutu biraz büyümüştü o yüzden ultrasondan bakınca hemen iğneyi yaptı.sonraki günün akşam 10 a denk geliyordu biz 6 da yaptık işte 32 saat oldu dr o kadar önemli değil bikaç saat dedi.
hayırlısı bakalım olcakmı bu sefer. bu ay gerçekten rahatım ama. dr bile aşılamayı yaparken farketti cok rahatsın istediğimizde buydu dedi. rahim ağzı yumusak ve rahat kasmadığın için dedi. bende hiç acı çekmedim bu sefer. dönünce doğru düzgün yatmadım bile.eğer kısmetimizde varsa her türlü olur zaten allah büyük.
sağol cnm allah razı olsun. insanın başkasına ettiği dua daha makbulmuş. sen daha iyi bilirsin doğru dimi.
cnm yarın hayırlı haberini bekliyorum inşallah rabbim hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?