Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ananas ben asılamanın 11 gunundeyım test yapsam ıdarar testı cıkarmı sence

nurunayn nerelerdesin????:uhm: dua ve merakla seni bekliyorum. :1shok: hayırlarla pozitif haberini alırız inşallah. :Saruboceq:

ah kuzuumm
benim adet şarıl şarıl oluyor, ve hastaneye gittim kan verecem saat 08 de oradaydım kimsecikler yok biliyom negatif olacak sonuç ama ne :umursamaz:
neyse kan alan hemşire sordu dedim böyleyken böyle deme yaa dedi ama biz nelerini gördük bakalım kanda ne çıkacak dedi...
sonra bayağı bekledik meğer doktorla görüşecekmişiz funda hanım yanına çağırdı..
o ve bi uzman dr gebelik yok bende sizden öce biliyordum dedim ama gözlerim ıslak ıslak mafoldumben
işte benim ve eşimin herşeyi normalmiş ben sayı düşük biliyordum ama alllah hamdolsun hareket iyi dediler..
neyse bizimkisi sebepsiz inferliteye giriyor ve aşılamaylan vakit kaybetmeyelim tüpe geçelim dedi..
çok umutluydum dedi aşılamadan hatta çok yumurtan vardı seni çoğul gebelik riskine bile atmışım dedi ama ne çare...
uzun lafın kısası tüpe yönlerndirildik ama şu an gücümüz ona yetmiyor..
anlamıyorum, 2 uzman 1 biyolog inceledi bizim tetkikleri birşey yok diyorlar engel olaraktan ama..
rabbim OL dememiş daha....
nedense bu çok ağlamadım, dudaklarımı kanatmadamı, gözlerim kurumuş galiba yada kalbim artık acı hissetmiyor ne bileyim..
darısı sana ve tüm kızlara senin kanaman başladımı???
inşallah başlamamıştır...

nazkuzey sen nasılsın, sende fuunda hanımın hastsı olduğun için soruyorum sayınız ve hareketliliğiniz ne kadar, inşallah seninde tutar kardeşim...
uzattım hakkınızı helal edin...

Son düzenleme:

hayırlısı allahtan canım üzme kendini ama bu ay kendine biraz zaman tanı rahat ol zor olsada aklından çıkarmaya bak evet benimde doktorum funda hanım benim 7. günüm bugün haftaya salı günü sonuç alıcam ben allahım hayırlısını versin lütfen kendi kendini terapi et her zaman allaha teslim et kendini açıkçası ben rahatım kızkardeşim 23 yaşında 4 yıllık evli 2 tane bebeği var yiğenlerim aslan parçalarım her gün onlarla beraberim park vapur gezintisi kuşları beslemek otobüsle izmir turu her hafta yaptığımız şeyler kendimi onunla terapi ediyorum kaçmıyorum karşılasmaktan korkmuyorum aksine daha iyi geliyor hele küçük yiğenim 5 aylık çok tatlı beni çok seviyor biliyorum bende onu ikisinide onlarla zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum hele 2.5 yaşındakini görsen annesinin arkasından bye bye yapar benim arkamdan deli gibi ağlar bende kalınca eşimle aramıza alır sabaha kadar kokusuyla uyurum allahım banada vericek biliyorum ama bilmediğim zamanı eminim hepinize vericek ama en hayırlı zamanda versin allahım üstüme düşeni yapıyorum aşılama yaptırdım tam 7 gündür evdeyim sürekli yatıyorum zaten 1 yıldır tedaviden aşırı kilo aldım takmıyorum ben bana düşeni yapıyorum takdiri allahtaan .....çok uzattım ama sorunun cevabı eşiminde benimde değerlerim anormal iyi funda hanım falan aşırı şaşırmıştı olmamasına bakalım hayırlısı....

merhaba nazkuzey nasılsın , iyi gideyordur herşey umarım.
ben progestan kullanmaya başladım cuma günüden beri ,sabah akşam alıyorum ama bugün çok kötü oldum, öğleden sonra başım çok dönüyor , tansiyonum düştüyo herhalde, işde olduğum içinde daha kötü oluyorum, akşamları 1 tane kullanmaya karar verdim.
sende herhangi bir sıkıntı yapıyormu ?

arkadşiım bende günde 3 taneolamk üzere sabah bir akşam iki tane içiyordum baş dönmesi hafi bulantı yapıyor öylrki sersem oluyordum ama bırakmadım adet oldum dün akşama kadar bırakmadım bana kalırsa bırakma sende..
birde iştah açıyor resmen karnım hamile gibiydi aramızda kalsın bazen hamileymişim gibi davranıyordum elim belimde ve resmini bilem çektim göbeğimin -tatlicadiarzu- inşallah sizler kalırsınız..

ah arkadaşım benimde bi yiğenim var 5 yaşında anlatamam onu sana..

ben ikizim yani ikizim var, eşiminde ikizi var kaydirigubbakcemile5
kardeşim benden önce evlendi evlerimiz yakındı yiğenimi bebeğim gibi sevdim oda beni hatta eşimi çok sever..
evlerimiz altı üstlü o derece yakınız onunla geçiyor günlerim..
çocuk artık herşeye aklı yatıyor ve eriyor, elleri hava allahım nur teyzeme hayırlı sağlıklı bi kız bebek ver amin deyip geziyor evde :Saruboceq:
kız bebeğide kendisi ekledi, annesinden bana kaçışında şantaj olarak dua ettiriyorum öyleki çocuk her hastene gelişimde evime bebek nerede deyip arabaya bakıyor sempatiksalakcinni
hatta bakkaldaki gördüklerine sokaktaki çocuklara bilem tyzem hamile deyip yaymış, az önce ben annemlen konuşurken duymuş babama teyzem bebeğini düşürmüş diye haber vermiş..
çocuk deyip geçiyoruz ama onlar adete zeka küpü, inşallah senintutar bana bakan olmadı ben iş yapmasamda dolaştım sen hep yat ve ananas ye olurmu hadi hayırlı haberini bekliyorum..
haa smyrnanın duvarlarına bebelerimizin resimlerini asmayı çok isterdim ama olmadı :2:

Son düzenleme:

yok canım bende o tip bi sıkıntı yok göğüslerim harici ve arada kasıklarıma batmalar harici bişi yok ama ben 7. gün ve yatıyorum lavabo harici kalkmadım (bu arada rekora koşuyorum bu kadar gündür evdeyim şaka gibi) sen dinlenemiyorsun sanırım hem yorgunluk hem hormonların çalışması belki yaratmıştır sorunu en kısa zamanda acil şifalar dileklerimle ve sonrasında güzel haberler alıp unutalım bütün bu sıkıntıları...

ümidini kaybetmek yok ama lütfen sabır et allaha sığın ve teslim ol vakti zamanı gelince bizde o duvarlara bebişlerimizin resimlerini yapıştırcaz emin ol buna ....

gaz sancısı göğüs dolgunluğu ve acımasıki atletimi çıkardım o derece acıyordu ibende ama son zaman kalmadı inş sizin kalıcı ve hamilelik belirtisi olur

ümidini kaybetmek yok ama lütfen sabır et allaha sığın ve teslim ol vakti zamanı gelince bizde o duvarlara bebişlerimizin resimlerini yapıştırcaz emin ol buna ....

inşallah sen yapıştırırsın ama bana daha var..
rabbim o kadar büyükki inşallah, benim içinde o günler gelecek :Saruboceq:

üzülsekte Allahın verdiği her takdirde hayır vardır bunu unutmamak lazım. benim senden çok umudum vardı . zira ben senin kanamanı yerleşme yani bebeğin tutunma kanaması olarak düşünüyordum. eşimede akşama kadar nurunayn bir gelse bak gör iyi haber alacaz dedim.

dedimya muhakkak bunda bizim bilmediğimiz hayırlar var.sen her ne kadar gözlerim kurumuş desende bu metanettendir. güçlü olup kendini bırakmaman beni çok memnun etti doğrusu. rabbim yardımcımız olsun. benim kanamam gelmedi ama karnın şiddetli ağrıyor bende muhtemelen adet olacağım diye bekliyorum.. hakkımızda hayırlısı artık

allah iyiliğini vermesin eşinedemi dedin :lepi:
bak karın ağrıması iyi kanama olmaksızın inşallah canım o haberi senden alacağım...
metanetmi yoksa başka birşeymi bende anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…