allah iyiliğini vermesin eşinedemi dedin :lepi:
bak karın ağrıması iyi kanama olmaksızın inşallah canım o haberi senden alacağım...
metanetmi yoksa başka birşeymi bende anlamadım...
anaa yakınmıyız ne acaba seni hastanede gördümmü???
ben tesettürlüyüm ama..
sorma ben bu vakte kadar seni bekledim. evde volta atmaktan birtuhaf oldum. eşim ve ben bugün evdeyiz. seni tanımıyoruz ama gıyabında bugün sana çok dua ettik. kızmadın umarım. ama ona dua ettirmem için seni anlatmam lazımdı. üzdüysem bağışla ne olur
yeni itfaiye varya ordayım ben hastanede sanmıyorum günlerimiz farklı ve ben ilk defa gittim oraya....sen ne kadar zamandır gidiyorsun smyrna ya
ben 8 mayıstan beri ooradaydım..
ilk gidişinmi seninde ilk aşılama mı dahaa önce kime gidiyordun... ya bide şuan sağ tarafımda aşırı sancı var hastaneye gitsemmi çok fena
birde benimde ilk gidişim çok beğendim orayı herkes çok candan geldi bana..
ne bileyim işte öyle sen kaç yıllık evlisin yaşın kaç çokmu soru sordum eyvahedigeldismile
ben 6 yıllık evliyim 30 yaşındayım ama ben 5 yıl bebek istemedim yoğun çalışıyordum hatta bir kürtajım var evliliğimin ilk aylarında(( işte 1 yıldır istiyoruz hayırlısı allahtan
aynı zamanda benim bi sağlık sorunumda varda daha geçen yılın başında teşhisim kondu ve ameliyat oldum hastalığımın seyrinde hamile kalmam riskliydi doktorlar izin de vermedi bende işe adadım kendimi öyle böyle zaman geçti şimdi sağlık sorunlarımı ortadan kaldırdık ve bekliyoruz
sen kaç yıllık evlisin yaşın kaç
ıdrar dada cıkarmı bılgı werırsenız sewınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?