Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah iyiliğini vermesin eşinedemi dedin :lepi:
bak karın ağrıması iyi kanama olmaksızın inşallah canım o haberi senden alacağım...
metanetmi yoksa başka birşeymi bende anlamadım...

sorma ben bu vakte kadar seni bekledim. evde volta atmaktan birtuhaf oldum. eşim ve ben bugün evdeyiz. seni tanımıyoruz ama gıyabında bugün sana çok dua ettik. kızmadın umarım. ama ona dua ettirmem için seni anlatmam lazımdı. üzdüysem bağışla ne olur

kız saçmalama ne kızayım kuşum samimiyetten dolayıdır bende sana ediyom valla

ne bileyim işte öyle sen kaç yıllık evlisin yaşın kaç çokmu soru sordum eyvahedigeldismile

ne bileyim işte öyle sen kaç yıllık evlisin yaşın kaç çokmu soru sordum eyvahedigeldismile

ben 6 yıllık evliyim 30 yaşındayım ama ben 5 yıl bebek istemedim yoğun çalışıyordum hatta bir kürtajım var evliliğimin ilk aylarında(( işte 1 yıldır istiyoruz hayırlısı allahtan

aynı zamanda benim bi sağlık sorunumda varda daha geçen yılın başında teşhisim kondu ve ameliyat oldum hastalığımın seyrinde hamile kalmam riskliydi doktorlar izin de vermedi bende işe adadım kendimi öyle böyle zaman geçti şimdi sağlık sorunlarımı ortadan kaldırdık ve bekliyoruz

ben 6 yıllık evliyim 30 yaşındayım ama ben 5 yıl bebek istemedim yoğun çalışıyordum hatta bir kürtajım var evliliğimin ilk aylarında(( işte 1 yıldır istiyoruz hayırlısı allahtan

anladım bende 4.5yıllık evliyim eylülde 5 olacak 25 yaşıma gireceğim bende, ilk seneden beri korunmadık ama çokda bilinçli değildim cahildim sonra doktora gittim ilk önce sperm sayısı düşüktü bizde eşimle çok uğraştım bebek büyütür gibi -tatlicadiarzu- sonra kkyı tanıdım adeta uzman oldum okuya okuya ama ne çare..

inşallah canım geçmiş olsun allah başka büyük dert vermesin..

arkadaslar ben asılamanın 11. gunundeyım yagrın kan testı yapsam cıkarmı sızce cwp beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…