kızlar iyiki varsınız , umarım kullanmam işe yarar , umarım bu seferde tutar , inşallah hamiş kalırım , inşallah kalırızzz
inşallah herşey için geç değildir.
Düşününce aslında insan garip oluyor üzerinden iki gün geçti tuttuysa o benimle şimdi , ama tutmadıysa yok , ama biz bunu ancak 15 gün sonra öğrenebilicez , keşke bir teknoloji olsada 2-3 günden sonra öğrenebilseksenağlama
inşallah hayırlısıyla tutar.ben 28-29 mayısta yaptırdım çok merak ediyorum ayın 11 sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar yarın akşama aşılamam yapılacak.
dualarınızı eksik etmeyin ltf. bu 2. inşallah son olur.
rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
hepinize iyi hafta sonları öpüyorum.
Bende 25 Mayısta ilk aşılamamı yaptırdım şimdi sizlerden okuyorum da PROGESTAN kullanılıyormuş ama banada vermedi doktorum. Birde çok gaz sancım oluyor bazen gece uyutmayacak tırmalatcak kadar sizlerde de oldumu çok merak ediyorum neden?
kızlarrrr iyi akşamlar biliyorsunuz salı günü oldu aşılamam progestan kullanıyorum ölüyorum gögüslerimin acısından acaip akıntı ve sağ kasık ağrısı ve ateşim var ama gögüslerim bitiriyor beni sizde bunları yaşadınız mı normal mi ??
canım benim al bendende o kadar , göğüslerim çok fena şişdi,acısından duramuyorum, öne doğru eğileceğim zaman kopucaklar gibi sanki , yatarken bile çok canım acıyo, benimde sağ kasığımda ağrılar batmalar oluyor , özellikler 1 saat önce çok fenaydı , kasığımın ağrısı kemiklerimi bile ağrıtıyordu , ateşim yok , progestan kullanmıyorum o neenle belki ama bugün kullanmaya başlıcam.
inşallah bunlar hayırlı belirtilerdir.
canım benim al bendende o kadar , göğüslerim çok fena şişdi,acısından duramuyorum, öne doğru eğileceğim zaman kopucaklar gibi sanki , yatarken bile çok canım acıyo, benimde sağ kasığımda ağrılar batmalar oluyor , özellikler 1 saat önce çok fenaydı , kasığımın ağrısı kemiklerimi bile ağrıtıyordu , ateşim yok , progestan kullanmıyorum o neenle belki ama bugün kullanmaya başlıcam.
inşallah bunlar hayırlı belirtilerdir.
kızlar bir arkadşım var yeni tanıştım benden bir yaş büyük 34 yaşında. aşılam sonucumun belli olcğı bir gün önce bizi tanıştırn ortak bir arkdaşımla ona gitmiştik.ertesi sabah benim sonuç belli olucak . bunar bana bir hürmet aman hamile olabilirsin şundan ye aman uzan şeklinde tabii ertesi gün hepiniz biliyorsunuz tam bir fiyasko.
neyse uzatmyayım bunlar karı koca ayrı şehirdeler iş nedeni ile ve kız bu nedenle kesnilikle çocuk istemiyor bnede söyleniyorum delimisin yaşın geçiyor sonra yıllar geçince çok pişman olursun diye. kocası bir ayda sadece bir gün beraber olmuşlar ve bugün kız hamle olduğunu öğrenmiş ve aldırmayı düşünüyor . allahın işine bakarmısınızzz..
bu saate bu yaşadığım şoku size anlatmak için girdim. görüyorsunuz yeterki allah yazmış olsun..
kızlar hayırlı cumalar bu hayırlı güzel günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
bende az önce hastaneden geldim. bugün 12. günüm
dün pregnyl iğneden 4 tane buldum hepsini aldım öbür ayada lazım olur diye. :)))
sabah 2 sinide yanıma aldım gittim. dr bu ay normal ultrasonla bakmadı adetten sonra klomeni bitirdim 1 gün durdum bugün gittim vajınal ultrasona aldılar cok iyi bir ultrasoncu var allah razı olsun. öyle nazikki gecen aydan hatırladı bile inanamadım o kadar kalabalık millet geliyor hergün. geçen ayda iyiydi yumurtalar ama dedi kısmet işte.
sağ taraf aktifmiş bu ay 22 , 20 , 18 mm 3 adet yumurta var. soldada 15 , 12 mm daha ufaklar var.
önce iğneyi niye getirsin bugün olmaz belki dedi dr. bende bugün 12. gün bence yaparız garanti olsun diye yanıma aldım dedim ultrasondada yeterli boyut cıkınca bu kız işi biliyor yaaa diyor.
ee artık uzman olduk dedim.
saat 10 da iğneyide vurdu
şimdi size bi sorum var. yarın akşam 10 da 36 saat doluyor tabi o saatte aşılama olması mümkün değil :)))
akşam 6-7 gibi olsa erkenmi olur acaba..sizlerin hep 36 saat doluncamı oldu.??
benim 1. aşılamamda gecen ay 36 saat dolmuştu..
kızlar yarın akşama aşılamam yapılacak.
dualarınızı eksik etmeyin ltf. bu 2. inşallah son olur.
rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
hepinize iyi hafta sonları öpüyorum.
kızlar hayırlı cumalar bu hayırlı güzel günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
bende az önce hastaneden geldim. bugün 12. günüm
dün pregnyl iğneden 4 tane buldum hepsini aldım öbür ayada lazım olur diye. :)))
sabah 2 sinide yanıma aldım gittim. dr bu ay normal ultrasonla bakmadı adetten sonra klomeni bitirdim 1 gün durdum bugün gittim vajınal ultrasona aldılar cok iyi bir ultrasoncu var allah razı olsun. öyle nazikki gecen aydan hatırladı bile inanamadım o kadar kalabalık millet geliyor hergün. geçen ayda iyiydi yumurtalar ama dedi kısmet işte.
sağ taraf aktifmiş bu ay 22 , 20 , 18 mm 3 adet yumurta var. soldada 15 , 12 mm daha ufaklar var.
önce iğneyi niye getirsin bugün olmaz belki dedi dr. bende bugün 12. gün bence yaparız garanti olsun diye yanıma aldım dedim ultrasondada yeterli boyut cıkınca bu kız işi biliyor yaaa diyor.
ee artık uzman olduk dedim.
saat 10 da iğneyide vurdu
şimdi size bi sorum var. yarın akşam 10 da 36 saat doluyor tabi o saatte aşılama olması mümkün değil :)))
akşam 6-7 gibi olsa erkenmi olur acaba..sizlerin hep 36 saat doluncamı oldu.??
benim 1. aşılamamda gecen ay 36 saat dolmuştu..
bugün aşılamanın 11. günü ve ben hastalanıyorummm 2 gündür gelen kahverengi lekeler kırmızı tutmadıysa bile hastalanmak içinde çok erken değilmi. Önceki ay regl günüm ayın 15 şiydi. Aşılama 25.i
bugün aşılamanın 11. günü ve ben hastalanıyorummm 2 gündür gelen kahverengi lekeler kırmızı tutmadıysa bile hastalanmak içinde çok erken değilmi. Önceki ay regl günüm ayın 15 şiydi. Aşılama 25.i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?