Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah hayırlısıyla tutar.ben 28-29 mayısta yaptırdım çok merak ediyorum ayın 11 sabırsızlıkla bekliyorum

Bende 25 Mayısta ilk aşılamamı yaptırdım şimdi sizlerden okuyorum da PROGESTAN kullanılıyormuş ama banada vermedi doktorum. Birde çok gaz sancım oluyor bazen gece uyutmayacak tırmalatcak kadar sizlerde de oldumu çok merak ediyorum neden?

kızlar yarın akşama aşılamam yapılacak.
dualarınızı eksik etmeyin ltf. bu 2. inşallah son olur.
rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
hepinize iyi hafta sonları öpüyorum.

Canım benim allah kollaylık versin , sıkıntısız sorunsuz allahın izniyle , hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .:Saruboceq:
İnşallah bu sefer gerçekten son olur güzel haberler alırız.zemuszemus
seninle 3 kişi olucaz bu hft aşılama yapan yanlış hatırlamıyorsam , nazkuzey 01,06 , ben 02,06, birde sen 05,06 .inşallah uğurlu geliriz ,ayağımızı süreriz.

kendine çok dikka et, bol bol dinlen kafana birşey takma canım benimopuyorumnanaktan

hayırlısı olur inşallah canım senin içinde tez zamanda bebişine kavuşursun.
önceki yazıları okuduysan bendede dr vermemişdi dr sordum kullan istersen dedi, bende alıp kullanıcam.

kızlarrrr iyi akşamlar biliyorsunuz salı günü oldu aşılamam progestan kullanıyorum ölüyorum gögüslerimin acısından acaip akıntı ve sağ kasık ağrısı ve ateşim var ama gögüslerim bitiriyor beni sizde bunları yaşadınız mı normal mi ??

canım benim al bendende o kadar , göğüslerim çok fena şişdi,acısından duramuyorum, öne doğru eğileceğim zaman kopucaklar gibi sanki , yatarken bile çok canım acıyo, benimde sağ kasığımda ağrılar batmalar oluyor , özellikler 1 saat önce çok fenaydı , kasığımın ağrısı kemiklerimi bile ağrıtıyordu , ateşim yok , progestan kullanmıyorum o neenle belki ama bugün kullanmaya başlıcam.
inşallah bunlar hayırlı belirtilerdir.

dediğin gibi kasık ağrım bacağıma dahi vuruyor inan hele göğüslerim oy oy oy çok fena evet inşallah hayırlı gelişmelerdir... allah kalbimize göre versin....

TEŞEKKÜRLER , İnşallah herkesin gönlüne göre olsun.
Evet okudum ve şaşırdım doğrusu bu doktorlar arası farklılıklara. Benimde gögüslerim çok şişmişti ve ağrıyordu ama bugün 10. gün gögüs acısı bitti bu defa kahverengi leke başladı doktorum normal diyor. Karın ağrısı evet bende de var ama en kötüsü gece tutan gaz sancıları ...

Aşılamanın komplikasyonu var mıdır?

[Aşılamanın diğer komplikasyonu ise enfeksiyon gelişmesidir. özellikle vajinite bağlı akıntısı olan kadınlarda vajen ve rahim ağzı içindeki mikroplar rahim içine girerek tüpleri ve yumurtalıkları enfekte edebilirler. Aşılama sonrası bir miktar kasık ağrısı ve kramp normal olarak görülebilir]

meldi cim nasılsın?epeydir uzun uzun yazışmadık değilmi?yaşadığın olayın bi benzerinide ben yaşadım:) 8 yıldır korunan bi tanıdığım d.kontrol hapını 2 gün içmemiş ve hamile kalmış..kocası istemiyormuş ve aldırmaya karar vermişler..çok ısrar ettim aldırma diye ama nafile..nasıl bi kısmet,şans anlayamadım gitti..benim gözlerim doldu,kız benim yanımda öğrendi hem sonucu..biz denk getireceğiz diye neler yaptık 2 yıldır..işe gitmediğiim bile oldu:))))))))))))))

canım hayırlı olsun şimdiden..inşallah bu sefer + olur..arkandan bizde geliriz:) benim aşılama işlemim tam 36 saat sonra falan yapılmıştı.çatlatma iğnesini gece 24 te yaptım.ertesi değil bi sonraki gün 11den sonra yapıldı işlem..ama bana sorarsan bunlar teferruat..doktorunun bi bildiği vardır.düşünme bunları..olacak olan oluyo..

bu arada bu gün kontrole gittim ve troidim 1 ayda normal hale gelmiş:)))))))))))))))))))) ilaca devam edeceğim.ama 1 ayda düzelmesi çok iyi geldi bana..
sonuç bekleyenler birikmiş yine..bu heyecan hiç bitmiyo.Allah sırayla yüzümüzü güldürsün inşallah..bugün tüp bebek merkezinede uğradım ve çok kalabalıktı.üzüldüm..8 yılda 2 gün fire verip hamile kalan kadını görüp bide orada bekleyen arkadaşları görünce cız etti içim..taktir Allahın dedim sadece..ilk değiliz..sonda olmayacağız maalesef..

inşallah tutar bütün kalbimle dua ediyorum.Rabbim sana ve bizm gib iteyen herese nsi etsin inşallah

İnşallah Pozitif olur. Benimde 39. saatte oldu aşılamam. Sanki doktor aşılama randevu saatine göre iğne saatini ayarladı, çünkü gece yarısı 04:00 te hastaneye gönderip iğneyi yaptırtmamı istedi, hemşirede hatta size gösterseydi buraya gelmenize gerek yoktu dedi. Tabi ben o zamana kadar bilmiyordum nasıl birşey olduğunu.

bugün aşılamanın 11. günü ve ben hastalanıyorummm 2 gündür gelen kahverengi lekeler kırmızı tutmadıysa bile hastalanmak içinde çok erken değilmi. Önceki ay regl günüm ayın 15 şiydi. Aşılama 25.i

senı ne umutlandırmak ısterın ne de baska bısey ama kanamanın sebebı bazı kadınlarda yerlesme kanaması oluomus kaverengı o olabılır canım sen genede aklına takma hıc dusunme bende asılamanın 8 gunundeyım kasıklarımda batma gıbı agrılar war neden bılmıorum ılk asılamam bu ama sakın sende kafana takma ısallah bebısın senınledır

sağol inşallah senin olur,
benim pek ümidim kalmadı,
şimdi 2. yi mi yaptırcam direk tüp mü olsa kafam allak bullak

dün benimde öyle lekekelnmem oldu sadece peçeteyle silince hani normal akıntı olur ya işte öyle pembe gibi bi akıntım oluyo..
normal adetimdede önce lekem gelir sonra kanamam başlardı ama böyle olmadı demekki ilaçlardan böyle tam sökülemedim, doktorumu aramadım pazartesi ideceim acaba arasamıydımki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…