Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben de cuma günü transfer yaptırdım 1haziranda test yaptıracam hadi inşallahh emeklerimiz boşa çıkmaz umarımm

arkadaşlar henüz sonuç alan olmamış galiba hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, benim cuma günü yumurta toplama işlemi var pek ümidim yok yine yumurta sayısı az

hiç hamişimiz yok hanımlar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: inşalllah sonralardan açılırız güzel haberlerle dolar buarsııı

3 gün oldu transferim olalı hiç belirti yok..önceden göğüslerim damarlaşırdı batışmalar olurdu..hiçbiri yok şimdi..ilk denememde bunlar hep oldu negatif sonuç aldım gerçi ama kafamçokkarıştı..Allah'ım hayırlısını versin inşallah..

dinleme canım kerndini oluruna bırak okuduğum yerlerde her seferinde farklı belirtiler sayıyorlar bence onlarla hiç alakası yokk dua et bol bol

dinleme canım kerndini oluruna bırak okuduğum yerlerde her seferinde farklı belirtiler sayıyorlar bence onlarla hiç alakası yokk dua et bol bol

Sağol canım..Görümcem bende kalıyor, dinleneyim diye bir iş yaptırmıyor Allah razı olsun..Ama ben yine de kalkıyorum evin içinde dolanıyorum..Her zaman dua ediyorum..Allah'ım olmayan ve isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah..Ben bu sitede daha yeniyim..Ve evet haklısın birbiriyle örtüşmeyen çok fikir var..Ben de kendime en yakın olanı alıyorum:)Pozitif düşünmeye çalışıyorum..Sadece karnım çok çıktı..:CüvCüv:

hanımlar yeni topiğim sanırım burası...bende bugün tam bir yıl aradan sonra aynı tarihte ikinci tüp bebek denemesine başladım dr şimdilik iyi diyor devamıda inşallah gelir sizlerle paylaşmak isterim gelişmeleri yazarım fırsat buldukça sizin tadaviniz nasıl gidiyor birinci denememde pozitifti üçüz gebelikti..ama 3.5 aylıkken kaybettim inşallah bu defa olur herkese hayırlı tedaviler diliyorum...

canım tedavın hayırlı olsun. bende lucrıne basladım. Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallahh

merhaba kızlar benim geçen cuma günü tek embriyo transferim yapıldı
31 mayıs ta test yaptıracam çok heyecanlıyım günler geçmiyooooorrrr

hoşgeldinnn hayırlı olsun canım tedavin inşalaah güzel haberler çıkacak bu topikten henüz hamişimiz yok ama haziran başı mayıs sonu gibi çok şenlenecek burasııııı çoooookkkkk

=N83;13119871]]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........sonuç bekliyor....inşallah:CüvCüv:

N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........yumoşlar büyüyor.........inşallah:CüvCüv:

dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:

alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka

sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:

xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:

silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:

semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((

esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:

hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:

kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:

durudoruk.....ilk deneme.......31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..inşallah:CüvCüv:

dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:

ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:

yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:

melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:

sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:

margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:

ezo32...........2.deneme.....sonuç bekliyor 4 haziran.......?.........inşallah:CüvCüv:

güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:

konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:

meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:

endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((

sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…