Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

N83 bacim su adet beliyoruu kaldir artikk beklemekten bimistim, yarin basliyom bende dogum kontrol hapina ya bana lucrin filan demediler kafam karisti, hadi lucrini bosver de belki farkli ilac verirler hic demediler adet 21 de ilac basliycan diye, persembe gunu sonohistoragam'mi ne ona gitcem, ogun dogum kontrol hap icin cizelge vercekler, belki o gun soyler, Ya iki lafin belini kiralimda bende sik sik girmeye calisyom ama kimse yokkkk....

tamam canım düzeltelim senin ülke amerika olunca vaalla bilmiyrm ilaçlar falan farklı mı olacak acaba sonohistogram neymiş bende onu anlamadım senle saatler denk gelmiyor canım yhhaa

tamam canım düzeltelim senin ülke amerika olunca vaalla bilmiyrm ilaçlar falan farklı mı olacak acaba sonohistogram neymiş bende onu anlamadım senle saatler denk gelmiyor canım yhhaa

Selam Canim, sonohysterogram nette arastirdim Turkcesi bunu verdiler ayni bilgilerin turkcesi, persembe gunu yaptircam bu benim ucuncu denemem canim, daha once dusuk oldu, yaptirmakta fayda var ama agrili bisey antibiyotik filan verdiler birgun onceden basla diye. Saatler bi kere denk geldik ya canim insallah yine geliriz, benim uykusuz gecelr basladi yine....Simdi burda gece 1o .
Endometrial polip ile kısırlık ve tekrarlayan düşükler arasındaki ilişki tartışmalı olmakla birlikte genelde kısırlığa neden olduğu kabul edilmektedir. Eğer embryo polip üzerine yerleşirse normal gelişimini sürdüremeyebilir. Polip dışında normal endometrial alana yerleştiğinde de rahim içinde yer kaplayan bu lezyon gebeliğin sağlıklı bir şekilde devamına engel olabilir. Yapılan bir çalışmada kısırlık sorunu yaşayan çiftlerin yaklaşık %24'ünde endometrial polibe rastlandığı bildirilmiştir. Poliplerin kanserleşme olasılığı son derece düşüktür.

mrh bende varım bir kaç güne kadar adet olucam inşallah.3,gün puregon ile başlıcam sonrada orgalutran.genelde burdakiler lucrın ile başlamış.bu ilaçlar neye göre farklılaşıyor bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.eurofertilde başlıyorum.ilk denemem olacak inşallah burda hepimiz hamile haberlerimizi veririz birbirimize.Allah yanımızda yardımcımız olsun..

listeye ekliyorum senide canımm

cnm nasılsın benim8.günüm bugun çok az kaldı normalde yarın adet günüm bakalım ne olcak eğer olmazsam salı test yapıcam inşallah beni eklersin listeye hamişşş diye:)

cnm nasılsın benim8.günüm bugun çok az kaldı normalde yarın adet günüm bakalım ne olcak eğer olmazsam salı test yapıcam inşallah beni eklersin listeye hamişşş diye:)

inşallah canım ilk hamişimiz sen olursun umarıımm haber ver mutlaka halay çekecez burdaaaa tamammmm

ayy hiç ceserat edemiyorum çok korkuyorum yaaa nasıl gidip yaptırcam bilmiyorum ya çıkmazsa gerçi blast embriyodu onlar daha çabuk çıkıyomuş ama aklıma geldikçe heycan basıyor bu gidişle hiç yaptıramıcam galiba

valla canım eni sonu öğrenecen ben aşılamada kırmızıları görünce çok üzülmüştüm o yüzden bu sefer erken yapcem testi ama tabii senin bileceğib bişey hengisi sana daha kolay gelirse öyle yap şekrm

arkadaşlar benim ismimi listeden silebilirsiniz malesef olmadı sadece tek embriyo oluştu ama hücre bölünmesi devam etmediği için transfer edilemedi listedeki arkadaşlara bol şanslar diliyorum inşallah onlar bebeklerine kavuşurlar

arkadaslar benimde 2. tup bebek denemem yumoslarimi buyutuyorum sali gunu son kontrolum var bu hafta yumoslarim toplanacak sanirim cok korkuyorum ilkinde yumos toplamada canim cok acimisti bu sefer olmaz insallah allah emeklerimi bosa cevirmez insallah

canm merhaba ikimixinde aynı tarihlere denk geliyor benimde yarın randevumvar bu hafta toplanacaklar yumoşlar allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

canım geçmiş olsun inşallah en yakın zmanda bebeğine kavuşursun sendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…