cnm senin nezman toplancak yumoşlar bellimi
N83 bacim su adet beliyoruu kaldir artikk beklemekten bimistim, yarin basliyom bende dogum kontrol hapina ya bana lucrin filan demediler kafam karisti, hadi lucrini bosver de belki farkli ilac verirler hic demediler adet 21 de ilac basliycan diye, persembe gunu sonohistoragam'mi ne ona gitcem, ogun dogum kontrol hap icin cizelge vercekler, belki o gun soyler, Ya iki lafin belini kiralimda bende sik sik girmeye calisyom ama kimse yokkkk....
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı.....inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme..........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv:
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başlıyacak.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:
ezo32...........2.deneme.....transfer bekliyor.......?.........inşallah:CüvCüv:
güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......inşallah:CüvCüv:
tamam canım düzeltelim senin ülke amerika olunca vaalla bilmiyrm ilaçlar falan farklı mı olacak acaba sonohistogram neymiş bende onu anlamadım senle saatler denk gelmiyor canım yhhaa
olmuş mu sılacımmm
düzelttim
mrh bende varım bir kaç güne kadar adet olucam inşallah.3,gün puregon ile başlıcam sonrada orgalutran.genelde burdakiler lucrın ile başlamış.bu ilaçlar neye göre farklılaşıyor bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.eurofertilde başlıyorum.ilk denemem olacak inşallah burda hepimiz hamile haberlerimizi veririz birbirimize.Allah yanımızda yardımcımız olsun..
cnm nasılsın benim8.günüm bugun çok az kaldı normalde yarın adet günüm bakalım ne olcak eğer olmazsam salı test yapıcam inşallah beni eklersin listeye hamişşş diye:)
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal...........ilk denem..........izmir kent hastanesi.........sonuç bekliyor....inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........yumoşlar büyüyor.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......bir gün mutlaka
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme..........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv:
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv:
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başlıyacak.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:
ezo32...........2.deneme.....transfer bekliyor.......?.........inşallah:CüvCüv:
güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......inşallah:CüvCüv:
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...inşallah:CüvCüv:
inşallah cnm çok az kaldı yarın yaptırsam çıkarmı acaba 9.gün olcak yarın
ayy hiç ceserat edemiyorum çok korkuyorum yaaa nasıl gidip yaptırcam bilmiyorum ya çıkmazsa gerçi blast embriyodu onlar daha çabuk çıkıyomuş ama aklıma geldikçe heycan basıyor bu gidişle hiç yaptıramıcam galiba
arkadaslar benimde 2. tup bebek denemem yumoslarimi buyutuyorum sali gunu son kontrolum var bu hafta yumoslarim toplanacak sanirim cok korkuyorum ilkinde yumos toplamada canim cok acimisti bu sefer olmaz insallah allah emeklerimi bosa cevirmez insallah
arkadaşlar benim ismimi listeden silebilirsiniz malesef olmadı sadece tek embriyo oluştu ama hücre bölünmesi devam etmediği için transfer edilemedi listedeki arkadaşlara bol şanslar diliyorum inşallah onlar bebeklerine kavuşurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?