Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bende haziranın ilk haftasında öğrenmiş olucam sonucu...içinizde menegon kullanan varmı...? iğneyi vucudunuzun neresinden yapıyorsunuz ben bacaktan yapıyorum ince uçlu insülin enjektörü ile acaba etkisi değişirmi... çünkü kalçalarımda diğer tüp bebekten kalan bir ağrı var üstüne bu iğneleride yaptırırsam daha olur diye korkuyorum bilgisi olan varmı acaba...?

yarın sabah inşallah canımm

canim hayirlisi olsun insallah sorunsuz bi sekilde atlatirsin darisi benim basima pazartesi sabah 9.00 toplama islemi var bugun son kontrolum yapildi yumurtalar yeterince buyumus hatta dozunu bile dusurdu doktor insallah mujdeli haberleri veririz burdan:ecrin_bebek:

Arkadasim belirti arayipta kendinizi uzmeyin LUTFENNN zaten busuru ilac kullaniliyor, yan etkileri cabasi onun icin kendinizide daraltmayin, Her seyin hayirliissii cnaim ins. bu sefer her sey cok guzel olur....

Insallaahh o karnin oyle bir cikarki, dokuz ay sonra karnin burnundaaa olur canim.... :)

merhaba kızlar benim geçen cuma günü tek embriyo transferim yapıldı
31 mayıs ta test yaptıracam çok heyecanlıyım günler geçmiyooooorrrr

Lutfeennn spnucu aldini paylas bizimle canim, umarim pozitif sonuc alirsin ve dokuz ay sonra pardon 8 ay sonr da bebegini kucagina alirsinnn...

inşallah arkadaşım yhaaa senin kaç yumurta olmuş dr söyledimiii

hıııı buldum transferi olan ezo32 arkadaşımız listenin altında msj olduğu için bneden alıntı gibi olmuşşşşşş

ben de 9 tane yumurta oldu hepsi de döllendi 1 tanesini koydurabildik diğer 8 tanesini dondurduk bebişlerimizin umarım ihtiyaç kalmaz yada 2. çocuk için düşünürüz :)

duru canım yumurtalar toplandıktan sonra ağrı falan oluyormu

hiç korkma canım öyle korkulacak bi ağrı yok daha doğrusu çukulata kistinden dolayı benim adetlerim çok sancılı geçer bu ağrıda ona benziyordu ben her ay yaşadığım için bana fazla bi ağrı gibi gelmedi yumoşları topladıktan 20-30 dk sonra hastaneden çıktım hiç sorun olmadı kafanı hiç takma canım ben de bu aşamalardan geçmeden önce çok korkuyordum yazılanları okuyordum gerçekten beklemek en zoruymuş bugün 6.günüm şu 4 gün de geçse biran önce....

ben de 9 tane yumurta oldu hepsi de döllendi 1 tanesini koydurabildik diğer 8 tanesini dondurduk bebişlerimizin umarım ihtiyaç kalmaz yada 2. çocuk için düşünürüz :)

inşallah canım benimde 5-7 arası olur heralde dedi dr. az değil miii kızlarda 10 -15 arası topluyorlar bende problemde yok niye böyle acaba

evet en zoru beklemek inşallah sonu güzel olur canımmm kaçıncı gün trasferiydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…