n83 senin yumoş toplama nezaman belli mi ??
yarın sabah inşallah canımm
Transferim yapıldı..Allah'ım herkese herşeyin hayırlısını versin inaşallah..Bakalım ne olacak..04.06.2010 test günüm..:Saruboceq:
Hayirli olsun canim inanki bende sizler gibi heycanla bekliyorum sonuclariniziii bisey kalmamis sonuca insallah hayirli haberlerine burdan hep berbaber seviniriz...
3 gün oldu transferim olalı hiç belirti yok..önceden göğüslerim damarlaşırdı batışmalar olurdu..hiçbiri yok şimdi..ilk denememde bunlar hep oldu negatif sonuç aldım gerçi ama kafamçokkarıştı..Allah'ım hayırlısını versin inşallah..
Sağol canım..Görümcem bende kalıyor, dinleneyim diye bir iş yaptırmıyor Allah razı olsun..Ama ben yine de kalkıyorum evin içinde dolanıyorum..Her zaman dua ediyorum..Allah'ım olmayan ve isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah..Ben bu sitede daha yeniyim..Ve evet haklısın birbiriyle örtüşmeyen çok fikir var..Ben de kendime en yakın olanı alıyorum:)Pozitif düşünmeye çalışıyorum..Sadece karnım çok çıktı..:CüvCüv:
merhaba kızlar benim geçen cuma günü tek embriyo transferim yapıldı
31 mayıs ta test yaptıracam çok heyecanlıyım günler geçmiyooooorrrr
Hayirli olsun canim inanki bende sizler gibi heycanla bekliyorum sonuclariniziii bisey kalmamis sonuca insallah hayirli haberlerine burdan hep berbaber seviniriz...
Anammm zaman en cabuk geciyoo, canim cok sevindim senin adina darisi benim basima, insallah hersey cok guzel olcak, cok dikkat et kendine, stres sakin yapma ve seni mutlu etcek seyleri yapmaya calis, canim eve tikilip kalma sakin... Ins. Hersey gonlunce olurrr
Anammm zaman en cabuk geciyoo, canim cok sevindim senin adina darisi benim basima, insallah hersey cok guzel olcak, cok dikkat et kendine, stres sakin yapma ve seni mutlu etcek seyleri yapmaya calis, canim eve tikilip kalma sakin... Ins. Hersey gonlunce olurrr
burda bir yanlışlık olmuş sanırım ben transreim yapıldı diye msj yazmadım başakasıyla karışmış bişeyler olmuş galibaa:uhm:anlamadım
canim hayirlisi olsun insallah sorunsuz bi sekilde atlatirsin darisi benim basima pazartesi sabah 9.00 toplama islemi var bugun son kontrolum yapildi yumurtalar yeterince buyumus hatta dozunu bile dusurdu doktor insallah mujdeli haberleri veririz burdan:ecrin_bebek:
duru canım yumurtalar toplandıktan sonra ağrı falan oluyormu
ben de 9 tane yumurta oldu hepsi de döllendi 1 tanesini koydurabildik diğer 8 tanesini dondurduk bebişlerimizin umarım ihtiyaç kalmaz yada 2. çocuk için düşünürüz :)
hiç korkma canım öyle korkulacak bi ağrı yok daha doğrusu çukulata kistinden dolayı benim adetlerim çok sancılı geçer bu ağrıda ona benziyordu ben her ay yaşadığım için bana fazla bi ağrı gibi gelmedi yumoşları topladıktan 20-30 dk sonra hastaneden çıktım hiç sorun olmadı kafanı hiç takma canım ben de bu aşamalardan geçmeden önce çok korkuyordum yazılanları okuyordum gerçekten beklemek en zoruymuş bugün 6.günüm şu 4 gün de geçse biran önce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?