Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

Geçmişi okurken yazdıklarını gördüm.Canım ben ilk önce adetimin ikinci günü gittim ultrasonda baktılar hormon değerlerime baktılar sonra doğum kontrol hapına başladım adetin beşinci günü .21. günü de lucrine.Doğum kontrol hapı deyince senin de uzun protokol olabilir.Kadının yaşı genç bir de çok önemli sorun yoksa uzun başaltılıyor diye biliyorum.Bizde sorun eşimde.Allah'ım kucağımızı boş bırakmaz inşallah.

Hakli olabilirsin arkadasim ben daha onceki ilk iki denememde dogum kontrol hapi kullnmadim senin dedin gibi banada mantikli geldi oyle olursa benim asas tedavi hazirandami basliycak oluyo benim yas 24 olcak arkadasim hic bir sorun yok ebdne allah sukur, esim'in gecirdi amliyattan kaynanklanan bazi problemler var hayirlisi baklim ade 14 de olmam lazimdi hala tik yok bakalim ne zaman gelcek. allahim dedin gibi insallah kucagimizi bos birakmam hayirlisi canimmm

iyi akşamlar kızlar bugün benim yumoşlar toplandı
tahminimden daha ağrısız geçti
darısı transfern başına :))
transfer günüm yarın belli olacakmış

iyi akşamlar kızlar bugün benim yumoşlar toplandı
tahminimden daha ağrısız geçti
darısı transfern başına :))
transfer günüm yarın belli olacakmış

geçmiş olsun canıımm
hayırlısıyla inşallah transferinde sıkıntısız geçer bebişin gelir sanaa

güliz81 sonuçu aldın mı canımmm
haber ver bize de merak ediyorz seniii
hadi ilk hamişimiz sen ol inşallah
halayımızı kurulım

Merhaba Sumakin, sen hakli ciktin canim, adet oldum bugun doktor'un offici aradim. Yarin kan tahlili ve ultrasound'a gidicem. Dogum kontrol hapindan sonra 21 gun bir ilaca basliycan dedi lucrin demedi ama ondan sonra adet oldumdada asas tedavi basliycak canim. Simdi bekle bekleybilrsen 5 yildir bekliyom iki ay ne ayri meselede. Dokto'da atildeymis benim asas tedavi basliyincaya kadar doncekmis.... Hayirlisi baklim yarin ne olcak yarin detayli konuscam... Bu yolla ilk denemem olcak, biraz aaristirayim bakyim uzun'la kisa process arasindaki fark ne? Dualarinizi eksik etmeyin canim, Bugun sonuc alcak arkadas'ta insallah ahyirli haber almistir...

gözünaydın sılaa nihayet gelmiş kırmızzılar
hadi hayırlısı geç olsun güç olmasın canımm
benim de yumoş büyüten ilaçlara başladı dr. günde 3 tane iğne oluyorum
2 koldan bir kalçadan :sinifsinif::sinifsinif: ama sonunu düşündükçe hiç zor gelmiyor

arkadaşlar mrb ben de 2. denememi sürdürüyorm şuan.. dün yumurtalar toplandı.. hala kabızlık gaz sancım var :) 28 tane yumoştan 18 i döllenmiş.. a kalite.. pazar günü de tek embriyo transfer edecekler.. dua edelim kızlar birbirimize.. bizi bizden başka anlayan olmaz.. allah hiçbirimizi annelikten mahrum bırakmasın inş.

Tesekkur ederim, geldi sonunda, yarin Doktor'a gitcem bende, uzun protokal evet dedin gibi gec olsun guc olmasin. Ignelerini kim yapiyo benim gobekten olanlari esim yapiyodu, kalcadan olanlari Turkiye'de klinik'te yaptiriyodum burda nerde olurum bende bilmiyorum, Gunde uc tane igne uc ayda kac igne eder sen hesapla canim, hedefimiz cok buyuk oldu icin, bu yolda hersey mubahtir.... Hadi ahyrilisi hakkinizda benim tedavi bitene kadar siz hep sonuclari alirsiniz, banda morel olurr, insallah hepimizi olumlu sonuclar aliriz....

Haklisin arkadasim, bizi bizden anlayani yok malesef, en aykinindakiler bile anlamiyoken burda biseyler paylasabilmek cok guzel... Senina dina cok sevindim insallah hersey cok guzel gider, HAmis kalirsin, bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin, Allah yardimcin olsun, ac karnina siyah cikolata yada kivi ye canim kabizliga yardimci olur....

cnm çook tşkler ama denemediğim bişey kalmadı kabızlık için hoşaf zeytin yağı vs.. gazımı çıkarmaya bile yardımcı olmadı en son dophalac (müshil) aldırdım içtim.. bu seferde ishal oldum.. ama rahatladım walla arım bayağı azaldı.. hayırlısı olsun.. allah kötü haberlerle terbiye etmesin inş..

amiiiiiiiiiiin bebeğinni alınca kucağına herşey unutulur bütün sıkıntılar...

inşalaah arkadaşım iğneleri kendim yapıyorum koldan kalçadan olanıda polklinige gidiyorz eşimm oooo asla yapamaz ben yaparken bile bakamıyor valla senin eşin iyi yapmışşş

inşalaah arkadaşım iğneleri kendim yapıyorum koldan kalçadan olanıda polklinige gidiyorz eşimm oooo asla yapamaz ben yaparken bile bakamıyor valla senin eşin iyi yapmışşş

OO benim esimee zevek bile veriyo ooo igneleri yapmak, bende kol ve kalca icin polikilige didiyodum, gobekten olanlari esim yapiyodu...Sen baslasin cnaim hadi hakkinda hayirlisi insallah, bende bugun gittim iste dogum kontrol hapina basliycam pazar gunu, benimki uzun protokol'mus, benim isler bitene kadar siz sonucalri alirsiniz, hepside insallah ahyrili sonuclar olcagi icin banada morle olcak burda...

aşk olsun kısllarrrr
o kadar liste yaptık kimse uğramıyorrr hadi liste de ismi yazan hatunlar
nerdesiniz geln azcık iki lafın belini kıralım nasıl geçecek bu süreçç yoksa benide ekleyin diye yazıyorsunuz ekliyorruz ne gelen var ne giden olmuyor amaalmaz:lmaz:lmaz:
sonuç bekleyen arkadaşlar nerdesiniz ne olduuuuu merak ediyoz sizi haber verin neyse
allah herkesin yar ve yardımcısı olsun gelmesenizde güzel haberler alırsanız bizede haber verin moral olsun bizlere de hanımlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…