slm kızlar yumoşlar toplandı dün 9 tane toplamışlardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmişşş hafta içi transferim olacak inşallah kızlar dua edinnn
Yaaaaa Bu BIR gun Mutlaka ayzdigin arkadaslarin sonuclari Negativ'mi N83.
Canım hayırlı olsun... Transferde Allah yardımcın olsun.... inş. güzel sonuçlar alırsın da topiğimize bir hamile haberi gelir...
slm kızlar yumoşlar toplandı dün 9 tane toplamışlardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmişşş hafta içi transferim olacak inşallah kızlar dua edinnn
Ayy canim ne guzel atlatmissin toplama islemini benimde yarin sabah 9.00 kismet olursa cok heyacanliyim transferinde hayirli olur insallah hamile haberlerini verirsin
n83 nasılsın? dün e2 ve orogesteron tahlili yaptırdım transferimin 6. günü istemişlerdi..e2=3.500 progesteron=18.70 çıktı sence nasıl iyimi?
teşekkür ederim canım..ilk denememde e2 500 idi şimdi bayağı yüksek sabah doktorum inşallah çok iyi sonuç alacağız dedi ama Allah'ımın dediği olur..benim ki sadece biraz ümit işte..
doktorumla konuştum..idrar testi yaptığımı ve negatif çıktığını söylediğimde bana çok güldü ve dedi ki:sizin regl tarihiniz 3 mayıs ve ancak 3 hazirandan bir hafta sonra idrarda net sonuç alırsınız..böyle şeylere inanıp morelinizi:çok üzgünüm: bozmayın ve kendinizi üzmeyin..şimdi belim ve kasıklarım ağıyor,göğüslerim ağrıyor acıyor...batışıyor kasıklarım ve vaginamda batışmalar sızılar yanmalar oluyor..bilmiyorum kafam allak bullak...
benimki negativ umarım sizinkiler pzitif olur kızlar
benimki negativ umarım sizinkiler pzitif olur kızlar
kızlarrrr............ evet mantığıyla çatışan anne olmayı istemekten başka derdi olmayan tek ben değilim demekki.27 mayısta tek embriyo ile(dondurulmuş blast 5.gün embriyosu)transferim oldu.8 haziran test günüm.ben naptım 3.gün 4.gün.5.gün.6.gün idrar tahlili yaptım evde malum sonuç negatif.hatta bugün dayanamayıp kanda baktırdım koccaman bir 0 aldım.noldu ağla ağla işim bitti.tutmadı die.sonrada dedim eğer bu transferden sonra 5.günde 6.günde çıkıyorsa net sonuç kesin sonuç doktorlarımızın bize kastımı var illa 12.gün yaptırcaksınız diyorlar.şimdi umutsuz ama bir okadarda umutlu bekliyorum inşallah gerçek test günümde sevinçten ağlarım.rabbim sen koru beni ve içimde tutunmaya çalışan embriyomu.hepimizinkileri inş.istediğimizsonucu alırız.aminn.ben gelişmelereden haberdar ederim sizi.belim karnım kasıklarım bacaklarım sürekli ağrıyor adet olcakmışım gibi.olması gereken adet tarihim 1 hazirandı geçti.inşallah 9 ay daha olmammmm(amin)
Ya guzelimm, kendini uzdugune degdimii hic, O an o Test'e Negativ gorunce aklindan neler gecti nasil uzldun kimbilir, Lutfen zamaniniz gelmeden yapmayin su testleri vallahi ebdne cok uzuluyorum, hepinizin hayirli haberlerini bekliyorummm, Liste'ye HAmis ler lazimm canim zumeyin kendiniziii, stres yapmayinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?