Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

teşekkür ederim canım..Allah herkese hakkında hayırlısını versin Rabbim...Çok heyecanlıyım..elim ayağım titriyor..sabah nasıl gideceğim bilmiyorum..Allah'ım ne olur yardım et..Güzel bir haber almak istiyorum..adaklar adadım...

Canım yarın inş. hayırlı haberlerle dönersin senin için dua edeceğim bugün.....

Canım yarın inş. hayırlı haberlerle dönersin senin için dua edeceğim bugün.....

Allah razı olsun hepinizden..Sabah gittiğim dediğim gibi testin sonucunu almadan eve geldim...2 saat sonra hemşire aradı...18.70 hamileyim ama 2 gün sonra tekrar bakacaklarmış..bu anormel bir değermi arkadaşlar?

selam betty bugün testimi yaptırdım 18.70 çıktı..kafam karışık..bana yardımcı ol lütfen..bu konuda bildiğin birşey var mı?

geçmiş sayfaları okumadım hamile arkadaşları tebrik ediyorum ALLAH tamamına erdirsin benim tedavi iptal oldu malesef

ezocum tebrik ederim nasılsın iki gün önce yazmışsın ikinci kan testini bendende istemiştiler ilk tüpte sanırım kanın yükselmesini takib etmek için alıyolar. çoğul gebelikleri tespit için..hayırlı haberlerini bekliyoruz....bende yarın yumurtaları toplatıyorum hayırlısı bakalım nolucak....görüşmek üzere...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........11 hzran sonuç.........inşallah:CüvCüv:

dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:

alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((

sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:

xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:

silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:

semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((

esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL

hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:

kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:

durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA

dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:

ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:

yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:

melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:

sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:

margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:

ezo32...........2.deneme.....sonuç bekliyor 4 haziran.......?.........HAMİŞŞŞŞŞŞ

güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:

konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:

meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:

endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((

sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(

yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?inşallah:CüvCüv:[/QUOTE]

dimi bencede öyle geçen salı transfer oldu ama 5 te o gunu saymıyolar desekte yınede sana göre geç evet cuma benım 10 uncu günüm oluyo

hıııı bnm çarşambaydı transfer ben o günü de sayıyordum saymayacakmıyız offff bir gün gitti desene o zaman neyse hayırlısı bakalım

sabah 11 falandı bnem de cuma varsada yoksa da çıkar heralde blast dı erken çıkıyor diyoo kızlar alaahtan annemde kalıyorum bende vakit geçiyooo evde olsam yalnız nasıl geçecekti

evt say ogunude blast benımkıde 1 2 gun önce cıkar dıyolar evt benımde annem yakın gelıyo hergun 3 gun kaldı kardesım falanda gelıyo kayınvalıdemde yakın oda gelıyo iş cıkışı gecıyo öyle eşim erken geldı bugun işten yanı bende boş kalmıyorum sıkılmaya vakıt olmuyo

[/QUOTE]

Ilk hamilemiz oldun listede EZO"Cum Tebrikler, allah hayirlisiyla kucagina almayi ansip etsin iNsallah... Listemizdeki butun arkadaslar bende dahil insallah hayirli sonuclar aliriz...

senin geçmiş test tarihin bana 12 dediler ama ben cuma ypcam margaritha

N83 endiselenmeye baslamistimm haaa nerelerdesin cnaim yaa, sen bosver bizii bol bol dinlen, insallah hayirli haberlerini yazamya girdinde gorusuruzz, anam ne cabuk gecti zaman ne zaman transfer oldunda gun bekliyon hadi ahyirli hakkinda sonuca bisey kalmamis ama bence bekle tam gununde yaptir canim... Hyairlii sonucalarr alirsin ISnaLLAH

cANIM INSALLAH SENDE hayirli haberler alirsiniz blast emriyo olunca sans daha yuksek oluyo, benimde cunku donuk olan transfer ettikleri emriyo oyleydi. Rabbim insallah emeklerinizin karisiligini verir Allah hepimizin yardimcisi olsun sonuclari aldinizmiii yazin kizlar simdi bekle cuma'yi yada cumartesi'yi vallah ben de sizin kadar heycanlaniyom dersem gulmeyinn,, Rabbim yardimciniz olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…