teşekkür ederim canım..Allah herkese hakkında hayırlısını versin Rabbim...Çok heyecanlıyım..elim ayağım titriyor..sabah nasıl gideceğim bilmiyorum..Allah'ım ne olur yardım et..Güzel bir haber almak istiyorum..adaklar adadım...
Canım yarın inş. hayırlı haberlerle dönersin senin için dua edeceğim bugün.....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........11 hzran sonuç.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:
margaritha......3. deneme....14 haziran sonuç....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:
ezo32...........2.deneme.....sonuç bekliyor 4 haziran.......?.........HAMİŞŞŞŞŞŞ
güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(
yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?inşallah:CüvCüv
[/QUOTE]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........11 hzran sonuç.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:
melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa.......inşalh:CüvCüv:
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....inşallah:CüvCüv:
ezo32...........2.deneme.....sonuç bekliyor 4 haziran.......?.........HAMİŞŞŞŞŞŞ
güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........inşallah:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(
yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?inşallah:CüvCüv:
senin geçmiş test tarihin bana 12 dediler ama ben cuma ypcam margaritha
evt say ogunude blast benımkıde 1 2 gun önce cıkar dıyolar evt benımde annem yakın gelıyo hergun 3 gun kaldı kardesım falanda gelıyo kayınvalıdemde yakın oda gelıyo iş cıkışı gecıyo öyle eşim erken geldı bugun işten yanı bende boş kalmıyorum sıkılmaya vakıt olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?