Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

benim bu gün çok az kanamam oldu pembe beyaz arası bir renkti belim müthiş ağrıyor..doktor yerleşme kanamsı yat dedi progestan fitil kullanıyordum 2 katına çıkardı ve coraspini kesti..dua edelim beraber bebişlerimiz sımsıkı tutunsunlar..çok korkuyorum ben(

bence hiç korkma canım kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. inşallah hayırlısı olur biliyorum kolay değil ama sürekli aklında olursa kendine zarar verirsin. ben artık takmıyorum hiç zamana bıraktım ikinci denemem ilkinden biraz tecrube oldu bu defa daha rahatım mesela kitap oku yatarken, veya elişi yap seviyorsan eğer yada arkadşlarını çağır yanına yalnız kalmamaya çalış kafanı dağıt inşallah buraya hepimiz pozitif haberlerimizi yazarız görüşmek üzere...

kızlarrrrrrrrrr rabbime şükürler olsun
HAMİLEYİİİMMMMMMMMM DÜN ÖĞRENDİM SONUJCUMU 90.9 ÇIKTI SONUÇ inşalaah artmaya devam eder değerim buarada bir bir hamişler çıkıyor hadi hayırlısı
rabbim tez zamanda hepinizi sevindirsin canlar bizlerin mutluluğunu da daim eylesin

N83 nerelerdesin cnaim sonuc alcaktin bugun ne oldu? merak ediyoruzz, herhalde hayirli haberkii sevincten bizleri UNUTTUNNN.. I

annemlerde kalıyorum burda net yoktu
bugün eşimden blgisayarı istedim
komşunun netinmden bağlandım unuturmuyum hiç ilk fırsatta burdsayım işte size gzl haber vermek için dünden beri içim içimi yediiii

inşallah darısı başına arkadaşımmm
valla hep dua ettim kendimle beraber sizlerde bu arada özelden gerçek ismini msjlarsan dua da isminle ederim

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıMMM[/COLOR]::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BıR GÜN MUTLAKA(
N83 .........ilk deneme.......... selçuklu ........11 hzran sonuç.........HAMıŞŞŞŞ

dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:

alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BıRGÜN MUTLAKA((

sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:

xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:

silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı....inşalaah:CüvCüv:

semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BıRGÜNMUTLAKA((

esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVı ıPTAL

hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:

kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:

durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BıR GÜN MUTLAKA

dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:

ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?..............inşlh:CüvCüv:

yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast....inşallah:CüvCüv:

melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa......inşallah:

sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp.........inşallah:CüvCüv:

margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....HAMıŞŞŞ

ezo32...........2.deneme.....sonuç bekliyor 4 haziran.......?.........HAMıŞŞŞŞŞŞ

güliz081.......?deneme........sonuç bekliyor 19 mayıs......?......inşallah:CüvCüv:

konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?......inşallah:CüvCüv:

meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........HAMıŞŞŞŞ

endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BıRGÜN MUTLAKA((

sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BıR GÜN MUTLAKA(

yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?inşallah:CüvCüv:

Son düzenleme:
n83 öncelikle hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim..Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin arkadaşım...Benim 15.gün değerim 90 çıktı birdaha da test istemediler..21 haziranda keseyi göreceğiz dediler.ama benim 17.gün sabah pembe kanamam geldi akşama kadar ara ara az az devam etti.hemen aradım söyledim..korkma dediler yerleşme kanamasıdır o dediler..coraspini kesip progestan fitili günde 15 adete çıkardılar..şimdi artık kanamam yok.bir tek o gün oldu..bekliyorum bakalım..her wc ye gittiğimde korkuyla ihtiyacımı gideriyorum acaba kan gelecek mi diye..bakalım Allah'ımdan hayırlısı inşallah...benimde yüzüm güler inşallah keseyi görürüm...

saolasın canımcım benim de 9. gün değerim 90 çıktı pst. tekrarlıycaz inşalaah testi senin adına da çok sevindim inşalaah hamiş arkdaşlar olarak hepimiz kalp atışlarını da duyarız bir sdıkıntı olmadan devam ederiz

inşallah canım benim...Kendine çok iyi bak..stres yapma sakın emi..pazartesi iyi haberlerini beklyoruz...

inşallah darısı başına arkadaşımmm
valla hep dua ettim kendimle beraber sizlerde bu arada özelden gerçek ismini msjlarsan dua da isminle ederim

Canim tebrik ederim cok sevindimm vallahi agliyorummm, boyle guzel haberler ihtiycaim cok varrr... COk sevindim senin adina rabbim bizlerinde yuzunu guldurur insallah benim icim simdiden karardiii, bilmiyorum bir umutsuzluk var icimde, gherseyin hayirlissiii COK SEVINDIMM CANIMM, ALLAH MUTLULUGUNU DAIM ETSIN INSALLAHH

işteee bu tebrık ederım canım bebişlerın sımsıkı tutunsunnnnn inşalllahhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

o kadar morelim bozuk ki... bu sabah tekrar pembemsi bir kanama geldi..artık gücüm kalmadı..olacaksa olsun olmayacaksa da bileyim..bu ince ince işkenceler öldürüyor beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........gözlerim şişti ağlamaktan..yukarıda yazdığım uzun bir mesajım vardı..orada yazmıştım ve herkese tavsiyelerde bulunmuştum...evet testi alana kadar rahattım.ama madem pozitif sonuç aldım şimdi bunlar da neyin nesi....................................gidip bhcg yaptırmak istemiyorum çünkü oda ayrı işkence..eşimle tartıştık dün gece ondan sonra böyle oldu..galiba bebeğim tutunursa bu hayattaki yoluma sadece bebeğimle devam edeceğim..herşey üstüme gellyor....

canımmmm çok saooğl inşallah sizlerinde olacak inan sıla ben olcağına çok inandım çok dua ettim rabbimde kabul etti şükür kii karamsarlığa yer yok bu yolda unutma canım bak senin için sekine duası var cevşenden bir kısım onu bugün senin için okuycam tamam mıııı çok faydası olduğğuna inanıyorum ben ama sende at şu karamsarlığı üstünden olumlu düşün tamam arkadaşım

canımmmm bunlar bennce hamileleik psikolojisi bak erkenden başlamış sendeeeeaklinialirimsmile ama bozma moralini bu kadar burda birsürü arkadaşın böyle kanamları oldu bir sıkıntı olmadı sonra inşallah seninde bir problmn olmaz rahat ol en güzel zamanlarını eşine de kendine zehir etmeeee allah yardımcın olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…