N83 nerelerdesin cnaim sonuc alcaktin bugun ne oldu? merak ediyoruzz, herhalde hayirli haberkii sevincten bizleri UNUTTUNNN.. I
n83 öncelikle hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim..Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin arkadaşım...Benim 15.gün değerim 90 çıktı birdaha da test istemediler..21 haziranda keseyi göreceğiz dediler.ama benim 17.gün sabah pembe kanamam geldi akşama kadar ara ara az az devam etti.hemen aradım söyledim..korkma dediler yerleşme kanamasıdır o dediler..coraspini kesip progestan fitili günde 15 adete çıkardılar..şimdi artık kanamam yok.bir tek o gün oldu..bekliyorum bakalım..her wc ye gittiğimde korkuyla ihtiyacımı gideriyorum acaba kan gelecek mi diye..bakalım Allah'ımdan hayırlısı inşallah...benimde yüzüm güler inşallah keseyi görürüm...
inşallah canım benim...Kendine çok iyi bak..stres yapma sakın emi..pazartesi iyi haberlerini beklyoruz...
inşallah darısı başına arkadaşımmm
valla hep dua ettim kendimle beraber sizlerde bu arada özelden gerçek ismini msjlarsan dua da isminle ederim
işteee bu tebrık ederım canım bebişlerın sımsıkı tutunsunnnnn inşalllahhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kızlarrrrrrrrrr rabbime şükürler olsun
HAMİLEYİİİMMMMMMMMM DÜN ÖĞRENDİM SONUJCUMU 90.9 ÇIKTI SONUÇ inşalaah artmaya devam eder değerim buarada bir bir hamişler çıkıyor hadi hayırlısı
rabbim tez zamanda hepinizi sevindirsin canlar bizlerin mutluluğunu da daim eylesin
Canim tebrik ederim cok sevindimm vallahi agliyorummm, boyle guzel haberler ihtiycaim cok varrr... COk sevindim senin adina rabbim bizlerinde yuzunu guldurur insallah benim icim simdiden karardiii, bilmiyorum bir umutsuzluk var icimde, gherseyin hayirlissiii COK SEVINDIMM CANIMM, ALLAH MUTLULUGUNU DAIM ETSIN INSALLAHH
işteee bu tebrık ederım canım bebişlerın sımsıkı tutunsunnnnn inşalllahhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
o kadar morelim bozuk ki... bu sabah tekrar pembemsi bir kanama geldi..artık gücüm kalmadı..olacaksa olsun olmayacaksa da bileyim..bu ince ince işkenceler öldürüyor beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........gözlerim şişti ağlamaktan..yukarıda yazdığım uzun bir mesajım vardı..orada yazmıştım ve herkese tavsiyelerde bulunmuştum...evet testi alana kadar rahattım.ama madem pozitif sonuç aldım şimdi bunlar da neyin nesi....................................gidip bhcg yaptırmak istemiyorum çünkü oda ayrı işkence..eşimle tartıştık dün gece ondan sonra böyle oldu..galiba bebeğim tutunursa bu hayattaki yoluma sadece bebeğimle devam edeceğim..herşey üstüme gellyor....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM[/COLOR]::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
N83 .........ilk deneme......... selçuklu ........11 hzran sonuç.........HAMİŞŞŞŞ::CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo........................
alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı.......................................
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak........................
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı.......................
semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer..............................
kadelen198792...........ilaçla tedavi........................................................................
durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.................................
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?............................................
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast...............................
melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa................................
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp....................................
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....HAMİŞŞŞ:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?.................................
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(
yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?