Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

Ilk hamilemiz oldun listede EZO"Cum Tebrikler, allah hayirlisiyla kucagina almayi ansip etsin iNsallah... Listemizdeki butun arkadaslar bende dahil insallah hayirli sonuclar aliriz...[/QUOTE]

ben ilk kan testimi yaptırdıktan sonra ikincisini tekrar isted,ler ama 14. gün pazara geldiği için 15. gün yaptım 95 çıktı..çok mutluyum..Allah herkese nasip etsin inşallah 22 haziranda keseye bakacaklar..4 katlamış hatta daha fazlaya:) Dua edelim arkadaşlar..bizi bizden başkası anlamaz anlayamaz..:CüvCüv:

arkadaşlar umarım sizin için çok iyi olur geçen ay ben ilk tüp bebek denememi yaptım. şimdi 6 haftalık hamileyim... moralinizi yüksek tutun :))) çok güzel haberlerinizi bekliyorum :))

Arkadaşlar ben transfer sürecimi anlatmak istiyorum biraz size..belki ışık olur diye...ilk transferimde burada okuduklarımı yaptım yani günlük rutin hayatıma döndüm vs vs..ama tutmadı..2.transferimde yani bunda hep yattım evde dolaştım ve tahlil için çıktım dışarıya bol bol sebze yesim bol bol sıvı tükettim..transfere hazırlanırken ekolojik harnup pekmezi aldım her sabah aç karnına ondan 1-2 yemek kaşığı yedim..hergün ananas yedim..asla ve kat-i suretle kahve yada nescafe içmedim çok çok sakıncalı..1 kadeh şarap bile 1 yudum kahvenin zararını yapmıyormuş...kafeinden uzak durun..asit içeren içeceklerden de uzak durun bence..yani benim yaptıklarım bunlar..ve kendimi kötüye hazırladım..tahlil yaptırıp sonucunu bile beklemeden çıktım..bana sonucu doktorumun asistanı olan hemşire arayıp söyledi..sonra ilk yaptırdığım kan tahlilim 18.90 civarıydı hemşire iyi dedi ben şaştım kaldım..neresi iyi dedim kendi kendime ama evet iyiymiş çünkü 2 gün sonra 4-5 katına çıktı..yani şu yazılanlara artık inanmıyorum yok 50 üstü olması gerek falan benimde blasttı ve ben de 12. gün yaptırmıştım..ama bebeğim benimleymiş..tutunmaya çalışıyormuş o sırada meğer ondan biraz dşük çıkmış..morelinizi bu durumlarda asla bozmayın..direk hormonlarınıza yansıyor..ani hormon değişimi bebeğinizin size tutunmasını engeller..sabırlı ve sakin olun..ve fazla dile getirmeyin..herkesle transferle ilgili konuşmayın..kafanızı yormayın..üstelikte herkeste belirti olacak diye birşeyde yok bende 8-9. güne kadar tık yoktu..sonra şiddetli bel ağrısı çektim..haa birde şunu söyleyeyim transfer sonrası 6. gün yaptırdığım e2 testim 3.500 çıktı..buda size bir ipucuydu aslında bana ben yine hayale kapılmaktan sakıdım kendimi..size dipnot olsun istedim sadece..çünkü ilk transferdeki e2 500 idi..hepinize Allah gönlünüzden geçeni dilediğinizi versin inşallah..bu zor yolculuğunuzda Allah yardımcınız olsun..Yüksek morea.s.lli olun lütfen..öpüyorum hepinizi..sevgiler..

Ilk hamilemiz oldun listede EZO"Cum Tebrikler, allah hayirlisiyla kucagina almayi ansip etsin iNsallah... Listemizdeki butun arkadaslar bende dahil insallah hayirli sonuclar aliriz...

ben ilk kan testimi yaptırdıktan sonra ikincisini tekrar isted,ler ama 14. gün pazara geldiği için 15. gün yaptım 95 çıktı..çok mutluyum..Allah herkese nasip etsin inşallah 22 haziranda keseye bakacaklar..4 katlamış hatta daha fazlaya:) Dua edelim arkadaşlar..bizi bizden başkası anlamaz anlayamaz..:CüvCüv:[/QUOTE]

arkadaşlar umarım sizin için çok iyi olur geçen ay ben ilk tüp bebek denememi yaptım. şimdi 6 haftalık hamileyim... moralinizi yüksek tutun :))) çok güzel haberlerinizi bekliyorum :))

kızlar bende idrar testı yaptım 7 inci günüm bu gece yaptım ikinci çizgi silik ama resmen gözüküyo net bi şekılde

hamilelerimiz kutluyorum.ezo,angelkurt ve margarithaaaaaa hamileeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

herkez için hayırlısı olsun arkadaşlar bende 3.gün transferi oldum 12 .gün kan testim 112.84umarım böyle ii devam eder yarınkı test sonucumu merakla bekliyorum

hanımlar hamişleri canı gönülden tebrik ediyorum çoooookkkk sevindim.....darısı bekleyenlerin başına bende yarın 13.00 de transfere giriyorum 5 tane sağlıklı embriyom varmış... inşallah sonuş iyi olur...kızlar bişey sorucam kalan embriyoları başka hastaneye veriyolarmı bilgisi olan varmı acaba...eşim jandarma bizim sürekli belli aralıklarla tayinimiz çıkıyo aynı hastanede iki deneme yapamıyorum bu yüzden bilen birileri varsa bana yazabilirmi şimdiden teşekkür ediyorum...herkese sağlıklı bebişler diliyorum...

evet hayatım baska yere aldırtabılıyosun onlar termos verıyolar baska hastaneye götürüyosun yada onlarda göturebılıyo sen rahat ol başarılar

margaritha canım tebrik ederim benimde 9.günüm bthcg 37.3 çıkmıştı 13. günümde 233 e yükseldi ben şuan 8 haftalık hamileyim keseyide kalp atışınıda duyduk çok şükür bu arda 8.günümde benimde idrarda silik çıkmıştı

hamile haberlrine çok çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum darısı başımıza İNŞALLAH, aranızda çikolata kisti olan var mı? bende varda

hamile haberlrine çok çok sevindim hepinizi tebrik ediyorum darısı başımıza İNŞALLAH, aranızda çikolata kisti olan var mı? bende varda

bende var canım 1 cm kadar ama hiç bir zararı yokmuş dr a yeni sordum daha birinci denemedede vardı üçüz tuttu için rahat olsun 2-3 cm e kadar zararı yokmuş....

evet hayatım baska yere aldırtabılıyosun onlar termos verıyolar baska hastaneye götürüyosun yada onlarda göturebılıyo sen rahat ol başarılar

teşekkür ederim canım cevabın için, biraz komik geldi termos falan...:)) çaymı buu...bi an dalga geçiyosun sandım.... ilgilendiğin için teşekkür ederim...

selam kızlar dün yumurtalarım toplandı c.tesi günü transferim olacak benim için dua edin :Saruboceq:

selam kızlar dün yumurtalarım toplandı c.tesi günü transferim olacak benim için dua edin :Saruboceq:

Bütün dualarım seninle xBettyx ciğim..Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah Allah'ım sana evlat nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh....:Saruboceq:

Bütün dualarım seninle xBettyx ciğim..Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah Allah'ım sana evlat nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh....:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım... Bu mübarek günde Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bana 3. gün transferi yapacaklar ben 5. gün istemiştim ama embriyo sayısı yeterli değilmiş!!!! fisfisfis

meraba hanımlar nasılsınız, benim transferim dün oldu şimdi dinleniyorum sizde haberler nasıl tedavisi devam eden ve sonuç bekleyen herkese kolay gelsin diyorum...bu arada test günüm 22 haziranmış bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…