Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

inşallah bekliyoz bakalım inşallah allah bizide sevindirir çok zor ya olmuyo artık tek başına millet çatır çatır doğuruyo 2.ye geçti bi ben kaldım

kisti geçirdik şimdi clomen ve progestan haplarıyla yumurtamı olgunlaştırmaya çalışıyoz adetin 3. günü gitcem inş.

hadi hayıurlısı olsun ben tüp bebğe başladım yalnız sana şunu söyleyim tecrübeli biri olarak konyada en iyi kadın doğumcular tıp fakültesinde yabancımısın konyalımısın sen

canım yaa inşallah olur çok zor çünkü ben 2 seneyken dayanamıyorum bir ara tıpa gittim suna özdemire oda çok iyiydi aşılama dedi onuda eşim istemedi o zaman bida gitmediydik

canım yaa inşallah olur çok zor çünkü ben 2 seneyken dayanamıyorum bir ara tıpa gittim suna özdemire oda çok iyiydi aşılama dedi onuda eşim istemedi o zaman bida gitmediydik

imtihan deyip sabrediyoruz işte rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü bnim çıkmam lazım 3 te dr. olacam canım sen kopnyanın neresindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…