Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

canım hoşgeldiin ne yapıyosun adet oldun mu bak seni listenin en başına koydumm gördün mü canım

şimdi gördüm canım teşekkür ederim,ya biraz moralim bozuk çok yumurta ve e2 den ohss sendromu olmaktan korkuyorum,şişkinliğim ve ara ara ağrılarım oluo..

iyiyim güzlm ben lucrine devam sen onu kullanmadın mıı aynı gün başalamıştık iğnelere direk progan lamı başladınız siz

yok canım ben lucrin kullanmadım sadece geçen ay doğum kontrol hapı kullandım,sonra direk pregonla başladık..

canım ben o şamalara gelmediğim için e2 falan bilmiyorum ama 23 yumurta fazla demi hakkaten dr n e dedi bir zararı olurmuymuş

yok canım ben lucrin kullanmadım sadece geçen ay doğum kontrol hapı kullandım,sonra direk pregonla başladık..

hmmm ben adet olacam da sonra pregon falan daha bizim en az 15 günümüz var senin az kaldı hayırlısıyla canım gönlünü fearh tut bir problem olmaz inşallah

canım ben o şamalara gelmediğim için e2 falan bilmiyorum ama 23 yumurta fazla demi hakkaten dr n e dedi bir zararı olurmuymuş

ya canım sıkı takibe aldı o yüzden ilaç dozunu da düşürdü e2 çok yükselirse tehlikeli olabilio ve tedavi kesilebilio o yüzden çok korkuyorum...

ya canım sıkı takibe aldı o yüzden ilaç dozunu da düşürdü e2 çok yükselirse tehlikeli olabilio ve tedavi kesilebilio o yüzden çok korkuyorum...

ilacı düşürmüş işte yükselmez inşallah korkma dua et bol bol bebiş gelecek az kaldı .....
kaç enbiryo olacak senin tek mii

ilacı düşürmüş işte yükselmez inşallah korkma dua et bol bol bebiş gelecek az kaldı .....
kaç enbiryo olacak senin tek mii

tek canım malesef bi de o canımı sıkıo,ocak ayında sorduğumda %50 _%60 şans vermişti yaşımdan ve sebepsiz olduğunda şimdi en fazla %30 diyo tek embriyo yüzünden şansa bak ya ne kadar fark var...

olsunbe güzelim rabbim verirse bir taneyle de veriir
klişe olduama gerçekten böylee siitede tek enbryoyla hamile kalanlar baya var inşallah içinde bölünür bölünür böyle gelirler

umarım olur canım Allah isteyen herkese versim.Gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir süreç.Emeklerimiz boşa gitmez inşallah..

umarım olur canım Allah isteyen herkese versim.Gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir süreç.Emeklerimiz boşa gitmez inşallah..

inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çalışıyormusun sen izin falan alcan mı transfer sonrasında

canım ben çıkıyorum çok yoruldum kaç gündür hastaneye gidip gelioz biraz uyucam sonra girerim yine k.i.b öptüm seni..

meraba arkadaşlar ben de c.tesiden beri lucrin ile puregon a başladım yarın kontrol e gidicem beni de listeye eklerseniz sevinirim...

iyi akşamlar kızlarr
bugün kontrol e gittim 3 gün daha lucrin + puregon kullanacakmışım c.tesi tekrar yumurtalarıma bakacaklar iğne vurulmaktan ve kan aldırmak süzgeç gibi oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…