canım hoşgeldiin ne yapıyosun adet oldun mu bak seni listenin en başına koydumm gördün mü canım
n83 sen nasılsın canım?tedavi nasıl gidio?
iyiyim güzlm ben lucrine devam sen onu kullanmadın mıı aynı gün başalamıştık iğnelere direk progan lamı başladınız siz
slm arkadaşalar biraz önce doktordan geldim,23 tane yumurta var ve daha da büyüyenler,biraz fazla gelişiolar yarında tekrar gidicem e2 değerim 1041 geldi.Cumartesi yumoşlar toplanacak bir aksilik olmazsa.Ama çok korkuyorum çok fazla yumurtta ve e2 değerimden dolayı doktor sıkı takibe aldı.Puregonu da 100 iü düştü bakalım hayırlısı..
yok canım ben lucrin kullanmadım sadece geçen ay doğum kontrol hapı kullandım,sonra direk pregonla başladık..
canım ben o şamalara gelmediğim için e2 falan bilmiyorum ama 23 yumurta fazla demi hakkaten dr n e dedi bir zararı olurmuymuş
ya canım sıkı takibe aldı o yüzden ilaç dozunu da düşürdü e2 çok yükselirse tehlikeli olabilio ve tedavi kesilebilio o yüzden çok korkuyorum...
ilacı düşürmüş işte yükselmez inşallah korkma dua et bol bol bebiş gelecek az kaldı .....
kaç enbiryo olacak senin tek mii
umarım olur canım Allah isteyen herkese versim.Gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir süreç.Emeklerimiz boşa gitmez inşallah..
canım ben çıkıyorum çok yoruldum kaç gündür hastaneye gidip gelioz biraz uyucam sonra girerim yine k.i.b öptüm seni..
inşallah canım güze haber alıırız bu topikten bize de moral olur arada gelin kıslar muhabbet edelim yhhaaa msj atıp kaçıyorsunuz hemen:gitme::gitme::gitme:
canim ben siteye yeni uye oldum sadece bu kisma giriyorum, muhabbet nasil ediliyoki bilmiyorum chat yeri varmi baktim ama gormedim, bu konuda bilgilendirisen sevinirim canim,
slm kızlar yine doktordan geldim,cuma günü yumurtalarım toplanacak dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?