Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

sana bişey diyimmi ben 2 sene sırf zaman kaybettim doğum kontrol hapı verdiler en sonunda doktora kızdım yeter ben çocuk istiyorum siz bana olmaması için hap veriyosunuz diye sonra doktor ilaçla tedaviye başlayalım dedi ali acarı duydunmu şu sıralar onu tavsiye ediyo herkes

merhaba kızlar benide listeye ekleyebilirsiniz mayıs ayı itibariyle transfer yapılacak inş
ben ilk yaptıran arkadaşlar icin biraz bilgi vermek istiyorum ben bahçeciye gittim doktorumdan cok memnunum ilkin genel tahliller istedi tahlil sonucunda bana vitaminler verdi kan değerlerim düşüktü onun icinde bir iki ay bekledik sonra nisan ayında başladık lucrini adetimden bir hafta önce başladım bazı arkadaşlar değişik günlerde başlamış sanırım bu bizim bünyemizle alakalı bişey adet olduktan 3-4 gün sonra iğnelere başladım bir hafta kadar karnıma vurdum lucrinide kullanmaya devam ettim yumurtalar olgunlaşınca umut tüp bebeğe gittim 7 mayısta yumurtalarım toplandı tabi biraz ağrı oldu bende ben transferimi mayıs sonuna doğru yapacağım cünkü doktorum rahimde anlamsız cizgiler buldu kesin emin olmak icinde transfer yapmadı riske atmak istemedi bu yüzden adetimi bekliyorum ondan sonra bi muayene ile ne olduğunu anlamaya calışacak umarım hicbir sorun yoktur

"Panadol slm aynı gün trasferimiz olmuş her hangi, bir belirti varmı birde kaç hücreliydi kaçıncı gün.. "

Selam canım , belirtimi bilmiyorum ,ama kasıklarımda çok hafif ağrı oluyor bazen onun dışında belirgin bir belirtim yok. Benim beşinci gün yapıldı transferim ama kaç hücreli olduğunu bilmiyorum doğrusu inşallah hakkımızda hayırlısı olur .Olumlu sonuç olur.

Son düzenleme:
slm canım ben merkezdeyim selçukluda başladım ahyırlısıyla sen diğerlerii nerede yaptırmıştın inşallah bu sefer olur emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim senide ekleyelim listeye o zaman

canım ben daha önce Adıyamanda oturuyordum Konyaya şubatta tayinim çıktı öncekileri de hep Ankarada yaptırdım. Konyada eurofertile gitmek istedim ama SGK anlaşmaları olmadığı için vazgeçtim Şimdi Mayayı tercih ettim hayırlısıyla bu kez tutar inş..

Son düzenleme:

inşallah canım allah gönlünün muradını varsin:CüvCüv::CüvCüv:
böyle olasın inşallah

biliyorum canım ama çok yakınlarım gitti sana istersen dr lar hakkında özelden msj atayım baya tecrübeliyim dr hakkında yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

canım hoşgeldiin ne yapıyosun adet oldun mu bak seni listenin en başına koydumm gördün mü canım

slm arkadaşalar biraz önce doktordan geldim,23 tane yumurta var ve daha da büyüyenler,biraz fazla gelişiolar yarında tekrar gidicem e2 değerim 1041 geldi.Cumartesi yumoşlar toplanacak bir aksilik olmazsa.Ama çok korkuyorum çok fazla yumurtta ve e2 değerimden dolayı doktor sıkı takibe aldı.Puregonu da 100 iü düştü bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…