slm canım ben merkezdeyim selçukluda başladım ahyırlısıyla sen diğerlerii nerede yaptırmıştın inşallah bu sefer olur emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim senide ekleyelim listeye o zaman
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal......ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı..........inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
sudenur......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.........4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?...........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv
esingül........?.............maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
canım ben daha önce Adıyamanda oturuyordum Konyaya şubatta tayinim çıktı öncekileri de hep Ankarada yaptırdım. Konyada eurofertile gitmek istedim ama SGK anlaşmaları olmadığı için vazgeçtim Şimdi Mayayı tercih ettim hayırlısıyla bu kez tutar inş..
sana bişey diyimmi ben 2 sene sırf zaman kaybettim doğum kontrol hapı verdiler en sonunda doktora kızdım yeter ben çocuk istiyorum siz bana olmaması için hap veriyosunuz diye sonra doktor ilaçla tedaviye başlayalım dedi ali acarı duydunmu şu sıralar onu tavsiye ediyo herkes
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal......ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı..........inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
sudenur......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.........4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?...........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv
esingül........?.............maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv
hasnada.......?............bahçeci klinik.........mayısa transfer..........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
Insallah hepimizin Cuv Cuvuuu olur, benide ekledin icin tesekkurler arkadas insan yalniz olmadigini hissediyor. Yakinda sonuc alcak arkadaslar insallah hayirli haberler alirlar, allah yuzunuzu guldurur insallah... ben hala adet bekliyom
kızlar ali acara gıtmeyın benı ıkıyıloyaladı o
listeye eklemişsiniz benide tşk ederim bu benim ilk denemem umarım ilkinde tutar inş
Insallah hepimizin Cuv Cuvuuu olur, benide ekledin icin tesekkurler arkadas insan yalniz olmadigini hissediyor. Yakinda sonuc alcak arkadaslar insallah hayirli haberler alirlar, allah yuzunuzu guldurur insallah... ben hala adet bekliyom
inşallah canım güze haber alıırız bu topikten bize de moral olur arada gelin kıslar muhabbet edelim yhhaaa msj atıp kaçıyorsunuz hemen:gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?