canim ben siteye yeni uye oldum sadece bu kisma giriyorum, muhabbet nasil ediliyoki bilmiyorum chat yeri varmi baktim ama gormedim, bu konuda bilgilendirisen sevinirim canim,
canım aynı zamanlarda denk gelebilirsek msj yazdığımız yerden konuşuyoruz ama hiç denkgelemiyoruz kiiiii
canım aynı zamanlarda denk gelebilirsek msj yazdığımız yerden konuşuyoruz ama hiç denkgelemiyoruz kiiiii
Saat farki oldu icin ondan olmali malesef. Ben Canada'da yasiyorum, 7 saat fark sen hangi saatler girdini yazarsan canim ebnde o saatlere ayarlayabilirim,
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal......ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı..........inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
sudenur......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.........4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?...........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv
esingül........?.............maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....ilk deneme.........lucrin+pregon.......adana başkent hast.....inşallah:CüvCüv:
dilabi.......?...............lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
Saat farki oldu icin ondan olmali malesef. Ben Canada'da yasiyorum, 7 saat fark sen hangi saatler girdini yazarsan canim ebnde o saatlere ayarlayabilirim,
canım ben genelde öğle saatleinde girebiliyorum bide akşam 9-10 gibi uğruyoum öyle inşallah karşılaşırız
]bismillahirrahmanirrahim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal......ilk denem..........izmir kent hastanesi.........lucrin başaldı..........inşallah:CüvCüv:
N83 .........ilk deneme..........konya selçuklu ........lucrin başladı.........inşallah:CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo.....inşallah:CüvCüv:
alihan76......3. deneme.........hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......inşallah:CüvCüv:
sudenur......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı....................inşallah:CüvCüv:
xbettyx.........4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak.......inşallah:CüvCüv:
silanaz........3.deneme......canada...........adet bekliyor..................inşalaah:CüvCüv:
semoş20......?...........mayatüp.......10 mayıs.sonuç bekliyor.........inşallah:CüvCüv
esingül........?.............maya tüp........14 mayısada başlıyor........ inşallah:CüvCüv
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer........inşallah:CüvCüv:
kadelen198792...........ilaçla tedavi.................................inşallah:CüvCüv:
durudoruk.....?............lucrin+pregon............?.......inşallah:CüvCüv:
dilabi.......?...............lucrin+gonalf..........amerikan hast.............inşallah:CüvCüv:
benim de ilk denemem adana başkent hast. yaptırıyorum
benim de ilk denemem adana başkent hast. yaptırıyorum
hdi hayırlısı canım inşallah ilk ve son olur
selam arkadaşlar ben dün lucrin kullanmaya başladım adetimi bekliyorum artık ama lucrin benim adeti geciktiriyor hep... Bakalım be kez ne olacak....
canım listene eklediğin için teşekkür ederim
selam arkadaşlar ben dün lucrin kullanmaya başladım adetimi bekliyorum artık ama lucrin benim adeti geciktiriyor hep... Bakalım be kez ne olacak....
Listeye eklediğn için teşekkürler N83.
Yumurtlama tedavisinn yaklaşık kaçıncı gününde toplanıyor yumurtalr bilenlr yazarsa çok sevnrm.Bu arada birbirimze dua edelm çok zoor bi süreç çünkü.
benimde adetim gelmedi daha yarın olmam gerekiyor inşallah gelir bir an önce diğer aşamalara başlrız biz de benim lucrini de 10. günüm bu gün hııı bide
canım sen rapor işini nasıl yaptın burdan mı çıkartıyorsun 3 gündür onunlq uğraşıyorum ben ne çok prosedür varmış git gel git gel sıcakta nevrim dönüyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?