Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar .ben de lucrin ve gonal f kullanıyorm.Yeni başladm gonal f'e .ist. Amerikan hast.de olack inşallah transfr.Listeye eklersenz çok sevinirm.

slm benimde bugün 10. günüm. Dün ve bugün bende sabahın 5 inde idrar testi yaptım. Ancak ilk yaptığımda ikisinde dehiç bir şey çıkmadı ve 1-2 saat sonra çok silik bir çizgi görünüyor. Normalde beş dakikadan sonrası geçersiz diyorlar. Ancak geçen seferde 9. gün yaptığımda aynı şekilde çıkmıştı ve ben kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonuçta onu yaptığımda hamileydim ve değerlerim sonradan düştü. Kan testinde ise değer 27 idi. Bu seferde umutlanmak istiyorum ancak yarın kan testi yaptıracam. Sonuç bu şekilde belli olcak.Ancak sanki birden adet olacakmışım gibi geliyor. İnşallah hayırlı sonuçlarla döneriz.Herkese iyi şanslar

Son düzenleme:
sonuç bekleyen arkadaşlarin hadiiii haber
verin bize merakla ve duayla bekliyoruz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

huuuu ordamısın duruu bugün de kisenin canı muhbbet istemiyoo heralde kime yazsam
cevap gelmiyor yhaa neyse öyle olsun bakalım:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

selam arkadaşlar ben dün lucrin kullanmaya başladım adetimi bekliyorum artık ama lucrin benim adeti geciktiriyor hep... Bakalım be kez ne olacak....

selam arkadaşlar ben dün lucrin kullanmaya başladım adetimi bekliyorum artık ama lucrin benim adeti geciktiriyor hep... Bakalım be kez ne olacak....

benimde adetim gelmedi daha yarın olmam gerekiyor inşallah gelir bir an önce diğer aşamalara başlrız biz de benim lucrini de 10. günüm bu gün hııı bide
canım sen rapor işini nasıl yaptın burdan mı çıkartıyorsun 3 gündür onunlq uğraşıyorum ben ne çok prosedür varmış git gel git gel sıcakta nevrim dönüyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Listeye eklediğn için teşekkürler N83.
Yumurtlama tedavisinn yaklaşık kaçıncı gününde toplanıyor yumurtalr bilenlr yazarsa çok sevnrm.Bu arada birbirimze dua edelm çok zoor bi süreç çünkü.

Listeye eklediğn için teşekkürler N83.
Yumurtlama tedavisinn yaklaşık kaçıncı gününde toplanıyor yumurtalr bilenlr yazarsa çok sevnrm.Bu arada birbirimze dua edelm çok zoor bi süreç çünkü.

rica ederim canım evet dua çok önemli ben aklıma gelen isimleri sayıyorum hep duamda yumurtaların kaıncı günü tplanacağı kişye göre değişiyor sanırım gelişimlerine göre dr kendi karar veriyo 7 --8 günde galiba toplanır ortalama yanii

benimde ayni canim yarin olmam lazim adet, zamaninda olursak senle ayni anda basliycaz tedaviye hadi hayirlisi inSallah, gelmesin gelmesin dua edersin gelir, gelsin diye bekledinmide kesin gec gelir.... Sizin kacinci deneme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…