Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

canım sen nerde yaptırmıştın? Kaçıncı denemen? Bende eşime bu ilgi meselesini söyledim insan o kadar ağır bir dönem yaşıyorki özel ilgi açıklama bekliyor dedim...dondurulmuşları kullansam ondan sonra mı 2.rapor kullanımınımı acaba özelde yaptırsak desek diyorum ama insanda güç kalırmı bilemiyorum...

Inan canim cok sevindim bugün sirf senin bebislerinin kalp atislarini duyup duymadigini ögrenmek icin girdim Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim...

Inan canim cok sevindim bugün sirf senin bebislerinin kalp atislarini duyup duymadigini ögrenmek icin girdim Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim...

Teşekkürler canım, çok sağol.... Amiiin inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur... İnşallah hayırlı şekilde yetiştirebiliriz. şimdiden onun endişesi sardı bizi. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize...

kanamam oluyor ama kahverengi ve az az,karnımda ağrımıyor,bii olmuyor,ya düşmezse değerim ne olacak halim??bu arada bende jel kullanıyordum,kanamam başlayınca doktor hemen iğneye çevirmişti beni,sanırım daha etkili oluyormuş,sen hangi doktora gidiyorsunki,gerçi sen ankaradaydın değilmi,vardır doktorununda bildiği bişi,benim hücre konusunda çok bir bilgim yok,kaç hücreli olunca iyi oluyorlar,acaba benim dondurlumuşlar kaç hücreliydi hiç sormadım,2.defa yaşarmıyız kimyasal gebeliği gerçekten bi sor bakalım ne diycek,inşallah sen kurtarırsın bi ucundan,benimki gitti

çok güzel yazmışsın ağzına sağlık....

ayyy.....canım senn adına o kadar sevindim ki.birgün ben de karnımda miniklerimin kalp atışalrını duyabilecek miyim acaba???Allahım bana o günleri gösterecek mi?

canım Ankara Tıp ta yaptırmıştık işte.ilk deneme.iyi olup olmamalarına birsey demiyorum ama ilgilenilmedigi bir gercek.şunu al yarın gel.şu dozu yap şu gün gel.gidişat nasıl bir açıklama yok.çok rahatsızdım ben de bu durumdan.bu arada raporun üst sınırıı kaç.ben bilmiyorum hiç.ben zaten dondurulmuşları özele tasıcam.kararımı verdim ama neresi henüz emin değilim

maasallah canım cok sevindim senin adına inşş bizlerede nasip olur Allah nazarlardan korusun bebişlerini....uslu uslu dursunlar annesinin içinde

inşş canım inşşş....rabbim bizleri annelik eslerimizi babalık duygusundan mahrum bırakmasın kimselere imrendirmesin hepimizin yüzünü
güldürsün inşş

8 haftalıklar tatlım. çok sağol, çok teşekkürler...
11. gün değerim, 458. 15. gün değerim 2200 dü.

yaa acaba benim degerim düşükmü 11.gün 288.31 15.günü 800.74:26:cok güzel dedi tüpbebek hemsiresi ama sizinkilere bakınca benimki yeternce katlamamıs sanki..su ultrason günü gelsede içim rahatlasa yaa....

yaa acaba benim degerim düşükmü 11.gün 288.31 15.günü 800.74:26:cok güzel dedi tüpbebek hemsiresi ama sizinkilere bakınca benimki yeternce katlamamıs sanki..su ultrason günü gelsede içim rahatlasa yaa....

canım öncelikle hayırlı olsun meleğin senin tek galiba kaç tane koydular tekse çok güzel sonuç bence:2:

bakalım bugün gene kan verdim ve doktor ile görüştüm...değerim 21 e düşmüş...bu arada yeni baktım..artık düşmesi için dua ediyorum sıfırlanması gerekiyormuş...neyse doktorum moral verdi 3 tane blast ın var dedi...tutunmuş olmaları rahminde bir probleminin olmadığını gösteriyor dedi.ben dondurulmuş emriyoların iyi olmadığı söyleniyor ne diyorsunuz dedim...dedi freshlere göre tutma ihtimali daha düşük ama 3 emriyondan en iyi 2 tane seçeriz ve onları koyarız dedi...sana 2 tane koyma konusunda yardımcı olurum dedi.dedim temmuzda başlayabilirmiyim dedim o da tabi tabi...değerin sıfırlansın bu ay gelecek ay adet olduğunda gel kist felan varmı diye bakmamız lazım dedi...ağrı kesici kullanabilirmiyim dedim dedi değerine bakalım ondan sonra karar verelim dedi.işte böyle ...insanın aklına geliyor madem öyle keşke 2 tane şimdi koysalardı diye ama Allah ın taktiri kader...bunları yaşamak gerekiyormuş...inş.bundan sonra olumlu sonuçlar alırız

bu arada senin değerin çok yükselmemiş sağlıklı gebelik olmadığı kesin doktor hala neden iğnelerle önlemeye çalışıyor sordun mu?doktor ne diyor?

canım benim Ankara tıp için ilgisizlik olayını bir arkadaşımdan duydum...yazık köyden gelmişler...kadının eşinde sıkıntı varmış ve şu ilacı şöyle kullacaksınız diye hiç tarif bile etmemişler bunun üzerinde adamda sıkıntı olduğu için adam kullanacağını sanmış ve kaç gün gonal f kullanmış...diyorlarki gittik adam fenalaşmış tabi bize güldüler diyo...direk orayı bırakmışlar...hiç ilgi yok diyorlar...gazi hastanesinde oldular doktorumuzda aynı şimdi o hamile çok şükür...

ah ah nekadar sevindim bir değil iki tane ne güzel bir duygu cnm ya darısı başıma inş.bende yarın gidicem doktora inş.senle 1-2 gün aramız vardı zaten inş.bende duyarım bebeğimin kalp atışını ama çok kötü bulantılarım var ve kusmaya başladım inş.geçer ama ciddi mahvediyor insanı..neyse yinede herşeye değer yeterki bebeğimi kucağıma alayım kokusunu duyayım yarabbim...

doktorum son değeri gördüğü zaman hemen tüm ilaçlarımı kesti zaten,ben düşürmeyi bekliyorum şuan,kanamamda var inşallah düşmüştür diyorum ,haftaya sıfırlandığını görmek için bir daha test istediler benden,bende temmuzda bir daha yaptırmayı düşünüyorum senin gibi,bakalım doktorum iki tane koyabileceğini söyledi banada,hayırlısı olsun ikimiz içinde..

36 değerinden sonra tekrar test yaptırdınmı?iyi canım kanaman geldiyse inşallah bir sıkıntı olmadan temmuzda başlarız tedavimize...aynı anda başlayacağımıza sevindim...senin kaç tane dondurulmuş vardı ve blast mı?

teşekkürler tatlım. inşallah ya,,, sen de duyarsın meleğinin kalp atışlarını. insan ancak o zaman inanıyor hamile olduğuna. hele ki ben de hiç bi belirti yok.
sen de varmış. bi yandan güzel biliyo musun:) ben çok dinliyodum kendimi. diyodum belirti yok acaba bebekte mi yok diye. hepsi ayrı güzel canım. olsun. az istemedik sonuçta. olan ne varsa katlanıcaz artık seve seve

Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...

öyledir valla hiç sasırmadım.özel doktoru olmayanlar orda önüne kim gelirse ona muayene oluyorlar.benm doktorum oldugu halde ilgii eksikliği hissettim ki birde ordaki artık asistan mıdır onlar bilmiyorum sadece onlara muayene olarak hemşirelerle muhatap olanların vay haline...nasıl yapabilirler böyle bir seyi yaa...gonal f bizi bile mahvetti.o adamcagız ne hale gelmiştir.o ilaçlara bosu bosuna verilen paralar da cabası...insan hayatı çok ucuz bizim ülkemizde yaa...

Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim
olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...

canımmm benim.hayırlsı olsun insallah.bu defa umutlu ol hersey güzel olsun.sen şimdi basla biz de yaz ortasında baslayalım.bu defa olcak insallah Allahın izniyle...

Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...

canım hatırladığım kadarıyla geçen aydı demi senin negatifti bu ay hemen dondurulmuşlara başlanıldı.. dondurulmuşlar için ne zaman tedaviye başladın ne kadar sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…