maşallahkaç haftalıklar, ya ben de ikiz çok istiyorum. senin değerlerin kaçtı?
valla ranacım ben anladım ki bu iş üniversitede olmayacak.baksana ben o kadar ohss oldum.allahım artık ölüyorum herhalde dediğim anlar oldu ve arayamadık doktoru.çekine çekine aradım saatler sonra.telefonda kurulan birkaç cümle.tatmin etmiyor ki insanı.benim durumumla ilgili ayrıntıları çok biliyor muydu ondan bile emin değilim. Negetif sonuç aldık diye arayınca da hiç neden olmadıgını görüşmeye falan çagırmadı sadece 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyelim dedi.dene dene nereye kadar deneyebilicegiz bilmiyorum.bir üst sınırı yok mu bu denemelerin?.
Aman Allam yaa, yok yok böyle bişiy... Nasıl da atıyo minicik kalpleri bebeklerimin. Allah herkese nasip etsin bu güzelliği... Ne kadar şükretsem az Allahım!
Biri 1 cm olmuş. öbürü de 1cm 3mm :)))
Dua edin nolur. Mevlam tamamına erdirsin...
İnşallah en yakın zamanda hep beraber gülsün yüzümüz... B
Inan canim cok sevindim bugün sirf senin bebislerinin kalp atislarini duyup duymadigini ögrenmek icin girdim Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim...
kanamam oluyor ama kahverengi ve az az,karnımda ağrımıyor,bii olmuyor,ya düşmezse değerim ne olacak halim??bu arada bende jel kullanıyordum,kanamam başlayınca doktor hemen iğneye çevirmişti beni,sanırım daha etkili oluyormuş,sen hangi doktora gidiyorsunki,gerçi sen ankaradaydın değilmi,vardır doktorununda bildiği bişi,benim hücre konusunda çok bir bilgim yok,kaç hücreli olunca iyi oluyorlar,acaba benim dondurlumuşlar kaç hücreliydi hiç sormadım,2.defa yaşarmıyız kimyasal gebeliği gerçekten bi sor bakalım ne diycek,inşallah sen kurtarırsın bi ucundan,benimki gittidoktor değeri öğrendikten sonra görüştüm cuma günü testi tekrarlayalım onda sonra ilaçları bırakalım dedi ama bunu bana pazartesi de demişti.bende dedimki zaten ilaç olarak jel kullanıyorum...tamam devam et dedi ama bence farklı bir ilaç kullandığımı sanıyor...aynı doktora aynı anda tedavi gördüğüm arkadaşıma farklı bir ilaç vermiş...bana onu vermedi...bilmiyorum kısmet nasip artık çok kurcalamamak gerekiyor ama insan düşünmeden de edemiyor...
Ayrıca dün emriyologu aradım dedim 3 tane dondurulmuşlarımın kalitesini öğrenmek istiyorum...dei orta kalite...dedim kaç hücreli bilemiyoruz 5.gün dondurulmuşlar demezmi beni tatmin etmedi...birde 2.sinde aynı şeyi yaşama ihtimalini felan artık yarın herşeyi sorcam...
Senin hala kanaman olmadımı? Benim çok oldu ve çok ağrılı oldu...oluyorda
ah canlarım, ah yol arkadaşlarım... herbirimizin yaşadığı şeyler ayrı ayrı esasında ama, ne kadar büyük ve bazen ne kadar yorucu oluyor dimi? insan diyor, "Allam benden başka bu kadar büyük derdi olan var mı?"...
önceki tüp bebek denemem de ben de kimyasal gebelik yaşamıştım. kesemiz gelişti, fakat bebeği göremedik. insan bu bi şaka dimi diyo. inanamıyor... Ama sonra dönüp baktığında şükredecek çok şeyi olduğunu farkedince, kendine geliyor ve olabildiğince sıkı sarılıyor hayata. hayallerine daha içten inanıyor ve bi gün gerçek olacağından eminmiş gibi yaşamaya alışıyor... ehh tabi inancını kaybetmeden yaradana sığınıp ondan isteyince, en hayırlı zamanda nasip ediyor mevla...
inşallah hepimizin yüzü birlikte güler en kısa zamanda. nolur üzmeyeni kendinizi...
ben de bugün ya da yarın doktora gidicem kalp atışları için ama, öyle tedirginim ki... ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye, içim içimi kemiriyor...
dünya burası. hiç bişiy tam manasıyla olmuyor. olamıyor. ama olduğu kadarına şükredersek kendimize dönüp baktığımızda, eminim Rabbim çok daha iyi şeylerle karşılaştırıcak bizleri...
Aman Allam yaa, yok yok böyle bişiy... Nasıl da atıyo minicik kalpleri bebeklerimin. Allah herkese nasip etsin bu güzelliği... Ne kadar şükretsem az Allahım!
canım sen nerde yaptırmıştın? Kaçıncı denemen? Bende eşime bu ilgi meselesini söyledim insan o kadar ağır bir dönem yaşıyorki özel ilgi açıklama bekliyor dedim...dondurulmuşları kullansam ondan sonra mı 2.rapor kullanımınımı acaba özelde yaptırsak desek diyorum ama insanda güç kalırmı bilemiyorum...
hergün birilerinin hamile olduğunu duyabiliyoruz,senle alakalı değil canım,kendimi toparlamış olsamda ara ara aklıma geldiğinde üzülüyorum,ama yaşanması varmış yaşadık,belki dondurulmuşlarımla ikizlerim beni bekliyordur:)
8 haftalıklar tatlım. çok sağol, çok teşekkürler...
11. gün değerim, 458. 15. gün değerim 2200 dü.
yaa acaba benim degerim düşükmü 11.gün 288.31 15.günü 800.74:26:cok güzel dedi tüpbebek hemsiresi ama sizinkilere bakınca benimki yeternce katlamamıs sanki..su ultrason günü gelsede içim rahatlasa yaa....
ayyy.....canım senn adına o kadar sevindim ki.birgün ben de karnımda miniklerimin kalp atışalrını duyabilecek miyim acaba???Allahım bana o günleri gösterecek mi?
maasallah canım cok sevindim senin adına inşş bizlerede nasip olur Allah nazarlardan korusun bebişlerini....uslu uslu dursunlar annesinin içinde
kızlar çok teşekkürler! inşallah hepimiz en kısa zamanda yaşarız o eşsiz duyguyu... elbet bi gün olucaktır. ama insanız işte. isteyince hemen olsun dediğimizden, sabırsızlanıyoruz :)
kanamam oluyor ama kahverengi ve az az,karnımda ağrımıyor,bii olmuyor,ya düşmezse değerim ne olacak halim??bu arada bende jel kullanıyordum,kanamam başlayınca doktor hemen iğneye çevirmişti beni,sanırım daha etkili oluyormuş,sen hangi doktora gidiyorsunki,gerçi sen ankaradaydın değilmi,vardır doktorununda bildiği bişi,benim hücre konusunda çok bir bilgim yok,kaç hücreli olunca iyi oluyorlar,acaba benim dondurlumuşlar kaç hücreliydi hiç sormadım,2.defa yaşarmıyız kimyasal gebeliği gerçekten bi sor bakalım ne diycek,inşallah sen kurtarırsın bi ucundan,benimki gitti
....
canım Ankara Tıp ta yaptırmıştık işte.ilk deneme.iyi olup olmamalarına birsey demiyorum ama ilgilenilmedigi bir gercek.şunu al yarın gel.şu dozu yap şu gün gel.gidişat nasıl bir açıklama yok.çok rahatsızdım ben de bu durumdan.bu arada raporun üst sınırıı kaç.ben bilmiyorum hiç.ben zaten dondurulmuşları özele tasıcam.kararımı verdim ama neresi henüz emin değilim
doktorum son değeri gördüğü zaman hemen tüm ilaçlarımı kesti zaten,ben düşürmeyi bekliyorum şuan,kanamamda var inşallah düşmüştür diyorum ,haftaya sıfırlandığını görmek için bir daha test istediler benden,bende temmuzda bir daha yaptırmayı düşünüyorum senin gibi,bakalım doktorum iki tane koyabileceğini söyledi banada,hayırlısı olsun ikimiz içinde..bakalım bugün gene kan verdim ve doktor ile görüştüm...değerim 21 e düşmüş...bu arada yeni baktım..artık düşmesi için dua ediyorum sıfırlanması gerekiyormuş...neyse doktorum moral verdi 3 tane blast ın var dedi...tutunmuş olmaları rahminde bir probleminin olmadığını gösteriyor dedi.ben dondurulmuş emriyoların iyi olmadığı söyleniyor ne diyorsunuz dedim...dedi freshlere göre tutma ihtimali daha düşük ama 3 emriyondan en iyi 2 tane seçeriz ve onları koyarız dedi...sana 2 tane koyma konusunda yardımcı olurum dedi.dedim temmuzda başlayabilirmiyim dedim o da tabi tabi...değerin sıfırlansın bu ay gelecek ay adet olduğunda gel kist felan varmı diye bakmamız lazım dedi...ağrı kesici kullanabilirmiyim dedim dedi değerine bakalım ondan sonra karar verelim dedi.işte böyle ...insanın aklına geliyor madem öyle keşke 2 tane şimdi koysalardı diye ama Allah ın taktiri kader...bunları yaşamak gerekiyormuş...inş.bundan sonra olumlu sonuçlar alırız
bu arada senin değerin çok yükselmemiş sağlıklı gebelik olmadığı kesin doktor hala neden iğnelerle önlemeye çalışıyor sordun mu?doktor ne diyor?
doktorum son değeri gördüğü zaman hemen tüm ilaçlarımı kesti zaten,ben düşürmeyi bekliyorum şuan,kanamamda var inşallah düşmüştür diyorum ,haftaya sıfırlandığını görmek için bir daha test istediler benden,bende temmuzda bir daha yaptırmayı düşünüyorum senin gibi,bakalım doktorum iki tane koyabileceğini söyledi banada,hayırlısı olsun ikimiz içinde..
ah ah nekadar sevindim bir değil iki tane ne güzel bir duygu cnm ya darısı başıma inş.bende yarın gidicem doktora inş.senle 1-2 gün aramız vardı zaten inş.bende duyarım bebeğimin kalp atışını ama çok kötü bulantılarım var ve kusmaya başladım inş.geçer ama ciddi mahvediyor insanı..neyse yinede herşeye değer yeterki bebeğimi kucağıma alayım kokusunu duyayım yarabbim...
canım benim Ankara tıp için ilgisizlik olayını bir arkadaşımdan duydum...yazık köyden gelmişler...kadının eşinde sıkıntı varmış ve şu ilacı şöyle kullacaksınız diye hiç tarif bile etmemişler bunun üzerinde adamda sıkıntı olduğu için adam kullanacağını sanmış ve kaç gün gonal f kullanmış...diyorlarki gittik adam fenalaşmış tabi bize güldüler diyo...direk orayı bırakmışlar...hiç ilgi yok diyorlar...gazi hastanesinde oldular doktorumuzda aynı şimdi o hamile çok şükür...
Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim
olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...
Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?