öyledir valla hiç sasırmadım.özel doktoru olmayanlar orda önüne kim gelirse ona muayene oluyorlar.benm doktorum oldugu halde ilgii eksikliği hissettim ki birde ordaki artık asistan mıdır onlar bilmiyorum sadece onlara muayene olarak hemşirelerle muhatap olanların vay haline...nasıl yapabilirler böyle bir seyi yaa...gonal f bizi bile mahvetti.o adamcagız ne hale gelmiştir.o ilaçlara bosu bosuna verilen paralar da cabası...insan hayatı çok ucuz bizim ülkemizde yaa...
canımmm benim.hayırlsı olsun insallah.bu defa umutlu ol hersey güzel olsun.sen şimdi basla biz de yaz ortasında baslayalım.bu defa olcak insallah Allahın izniyle...
Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...
rana_82 nasilsin? Toparlandinmi biraz???
evet daha iyiyim zaman ilaç oldu...ilk 2 gün çok çokkkkk kötüydü...çok şükür iyiyim...sen nasılsın?
Iyi olmana inan cok sevindim
Bende iyiyim sükür iste 3.transferi iple cekiyorum:) Bekliyorum ama bi yandanda korkuyorum elimde degil...
Mutluyum umutluyum
Bu sefer olacak...
Sizde cok beklemeyim hemen gelin arkamdan...
Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...
canım hatırladığım kadarıyla geçen aydı demi senin negatifti bu ay hemen dondurulmuşlara başlanıldı.. dondurulmuşlar için ne zaman tedaviye başladın ne kadar sürdü?
Canim kusura bakma sorun gözümden kacmis özürdilerim...
Söyle anlatayim ilk transfer negatif sonuclaninca benim hemen tekrarlamak istedim dr bana rahimin toplanmasi ve vuccudun ilaclari atmasi icin iki kez adet olmamam gerektigini söyledi ben bu adetim gecerlimi deyince evet dedi yani ilkle ikincini arasinda alti hafta vardi...
Dondurulmuslarla tekrarlaninca tek adet yetiyormus bende hemen adet olur olmaz tekrarlatmak istedim bu sefer negatiften tam 3 haft sonra denemis olacagim...
ben dondurulmuslarim bitesiye kadar tekrarlamayi düsünüyorum Allah nasip ederse ama tabiki insallah bu sefer tutacak dondurulmuslarimda simdiki gelecek olan bebisme kardes adayi olarak bekliyecekler...
Canim umudumu kaybetmiyorum rabbim iyi eyler ne eylerse guzel eyler... Umarim bende senin gibi mutlu sona ulasirim...hayırlısı olsun canım umudunu hiç kaybetme olurmu.rabbim gönlüne göre hayırlı saglıklı bebiş nasip etsin inşşş
canım benm görüştügüm bir doktora sordum bu konuyu.benm toplam 5 tane dondurulmusum var.onların hepsini çözdürüyorlarmıs.zaten birkaçı çözdürme esnasında zarar görüyormus.kalanlar arasında en iyiyi seçiyorlarmıs ama sonra da tekrar dondurulamadıgı için o dondurulmuslarla deneme sansımız sadece 1 kez oluyormuş.senn kaç tane var ki?
Canim kusura bakma sorun gözümden kacmis özürdilerim...
Söyle anlatayim ilk transfer negatif sonuclaninca benim hemen tekrarlamak istedim dr bana rahimin toplanmasi ve vuccudun ilaclari atmasi icin iki kez adet olmamam gerektigini söyledi ben bu adetim gecerlimi deyince evet dedi yani ilkle ikincini arasinda alti hafta vardi...
Dondurulmuslarla tekrarlaninca tek adet yetiyormus bende hemen adet olur olmaz tekrarlatmak istedim bu sefer negatiften tam 3 haft sonra denemis olacagim...
ben dondurulmuslarim bitesiye kadar tekrarlamayi düsünüyorum Allah nasip ederse ama tabiki insallah bu sefer tutacak dondurulmuslarimda simdiki gelecek olan bebisme kardes adayi olarak bekliyecekler...
Canim umudumu kaybetmiyorum rabbim iyi eyler ne eylerse guzel eyler... Umarim bende senin gibi mutlu sona ulasirim...
Canim benim 10tane dondurlmusum var ama benim embriyolarim 1. kalitede denildigi icin herseferinde transfer edilecegi kadar cözdürüldü gecen transferde iki tane cözdüler 3.gün transferiydi. Bu sefer 3 tane cözelim 5güne kadar götürelim en iyi ikisini transfer edelim dediler bana...
Insallah Allahin izniyle bu son olur bu transferden sonra geriye 7tane kaliyor...
Insallah bizde meleklerimize kavusuruz canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
benm 3.gün 12 tane vardı.pgd yapıldı.6 saglıklı 6 sağlıksız denildi.sağlıksız olanlar çöpe gitti.4.gün 1 tane transfer edildi ve geri kalan 5 tanesi donduruldu.şimdi geri kalanların hepsini çözdürücez dediler.((
Canim umudumu kaybetmiyorum rabbim iyi eyler ne eylerse guzel eyler... Umarim bende senin gibi mutlu sona ulasirim...
Canim benim 10tane dondurlmusum var ama benim embriyolarim 1. kalitede denildigi icin herseferinde transfer edilecegi kadar cözdürüldü gecen transferde iki tane cözdüler 3.gün transferiydi. Bu sefer 3 tane cözelim 5güne kadar götürelim en iyi ikisini transfer edelim dediler bana...
Insallah Allahin izniyle bu son olur bu transferden sonra geriye 7tane kaliyor...
Insallah bizde meleklerimize kavusuruz canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
ne güzel söylemişsin mevla ne eylerse güzel eyler tabiki.daha henüz mutlu sona ulasabilmiş degilim canım ama tabi pozitifi görmekte ayrı bi mutluluk inşş devam eder bu kez üzmez beni bebişim.önemli olan devamı.inanıyorum canım inşş bu kez sende çift cizgiyi göreceksin inşş.
Nurrr,
Canim bebis nasil?
Yoksa bebislermi desem ?
Gittinmi kontrole?
Umarim iyisinizdir iyi bak bebislere ve kendine...
valla canım inan bende cok merak ediyorum nasıl ne durumda dahası ordamı bilmiyorum:26:kontrole gitmedim malesef 15gün sonrasına dediler geldiye sanırım kese bebiş kalp atısı hepsi görülsün diye ilkindede 6+3te falan gitmiştim.ama sabredebilecek gibi degilim belki bu hafta giderim..bu arada agzındanda bal damlıyo hani.bebişler falanAllahım innşşş sanada isteyen bütün arkadaslarada nasip etsin Allah gözümüzden akan gözyasları herzaman sevinçten olsun inşş
Insallah canim Allahin izniyle ve sizin dualarinizla inaniyorum bu sefer mutlu sona kavusacagim Allah nasip ederse tabi
Canim 200 kusrdu sanirsam senin ilk test sonucun sonra tekrarlamadilarmi? Yükselisini falan görmek icin?
Habersiz birakma bebislerden haber alir almaz yaz :) Ay insallah rabbim gönlüne göre versin ikiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?