Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

Cok sagol canim... Insallah umutluyum hep umutluydum ama olmadi ama bu sefer olacak insallah... Hadi benim arkamdan gelin hemen sizde insallah hepimiz yaz bitmeden hamileyiz diyebiliriz... Allahim bizede nasip etsin insallah...

evet daha iyiyim zaman ilaç oldu...ilk 2 gün çok çokkkkk kötüydü...çok şükür iyiyim...sen nasılsın?

Iyi olmana inan cok sevindim

Bende iyiyim sükür iste 3.transferi iple cekiyorum:) Bekliyorum ama bi yandanda korkuyorum elimde degil...
Mutluyum umutluyum
Bu sefer olacak...
Sizde cok beklemeyim hemen gelin arkamdan...

Iyi olmana inan cok sevindim

Bende iyiyim sükür iste 3.transferi iple cekiyorum:) Bekliyorum ama bi yandanda korkuyorum elimde degil...
Mutluyum umutluyum
Bu sefer olacak...
Sizde cok beklemeyim hemen gelin arkamdan...

inşallah canım bende aynen öyle çok umutluyum inş.Rabbim nasip eder...bu sefer 2 emr.konulacak bakalım...

Kizlar 3.transferim icin start verildi haziran 23 de transferim olacak iki tane blast transfer edilecek neler yasadigimi az cok biliyorsunuz ne olur dua edin benim icin...

hayırlısı olsun canım umudunu hiç kaybetme olurmu.rabbim gönlüne göre hayırlı saglıklı bebiş nasip etsin inşşş

canım hatırladığım kadarıyla geçen aydı demi senin negatifti bu ay hemen dondurulmuşlara başlanıldı.. dondurulmuşlar için ne zaman tedaviye başladın ne kadar sürdü?

Canim kusura bakma sorun gözümden kacmis özürdilerim...
Söyle anlatayim ilk transfer negatif sonuclaninca benim hemen tekrarlamak istedim dr bana rahimin toplanmasi ve vuccudun ilaclari atmasi icin iki kez adet olmamam gerektigini söyledi ben bu adetim gecerlimi deyince evet dedi yani ilkle ikincini arasinda alti hafta vardi...
Dondurulmuslarla tekrarlaninca tek adet yetiyormus bende hemen adet olur olmaz tekrarlatmak istedim bu sefer negatiften tam 3 haft sonra denemis olacagim...
ben dondurulmuslarim bitesiye kadar tekrarlamayi düsünüyorum Allah nasip ederse ama tabiki insallah bu sefer tutacak dondurulmuslarimda simdiki gelecek olan bebisme kardes adayi olarak bekliyecekler...

canım benm görüştügüm bir doktora sordum bu konuyu.benm toplam 5 tane dondurulmusum var.onların hepsini çözdürüyorlarmıs.zaten birkaçı çözdürme esnasında zarar görüyormus.kalanlar arasında en iyiyi seçiyorlarmıs ama sonra da tekrar dondurulamadıgı için o dondurulmuslarla deneme sansımız sadece 1 kez oluyormuş.senn kaç tane var ki?

hayırlısı olsun canım umudunu hiç kaybetme olurmu.rabbim gönlüne göre hayırlı saglıklı bebiş nasip etsin inşşş
Canim umudumu kaybetmiyorum rabbim iyi eyler ne eylerse guzel eyler... Umarim bende senin gibi mutlu sona ulasirim...

Canim benim 10tane dondurlmusum var ama benim embriyolarim 1. kalitede denildigi icin herseferinde transfer edilecegi kadar cözdürüldü gecen transferde iki tane cözdüler 3.gün transferiydi. Bu sefer 3 tane cözelim 5güne kadar götürelim en iyi ikisini transfer edelim dediler bana...
Insallah Allahin izniyle bu son olur bu transferden sonra geriye 7tane kaliyor...
Insallah bizde meleklerimize kavusuruz canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

benm 3.gün 12 tane vardı.pgd yapıldı.6 saglıklı 6 sağlıksız denildi.sağlıksız olanlar çöpe gitti.4.gün 1 tane transfer edildi ve geri kalan 5 tanesi donduruldu.şimdi geri kalanların hepsini çözdürücez dediler.((

Canim sen bilirsin ama sen iki tanesini cözüp bakmalarini iste öyle talep et belki o cözecekleri ikisinden birisi iyi kalite olacak belkide ikiside iyi olacak transferin yapilabilecek en fazla bir ay gec transfer olursun o ikiside kötü cikarsa!geriye kalan 3. cözdütürürsün oda olmadi kisa protokole yeniden yumurtalarin toplanir ama turkiyede birazda madiyata baglamislar gibime geldi benim tüp bebek olayina duygusal degilde maddi acidan bakiyorlar tamamen buda cok üzücü.
Canim sen bir konus bu durumu detayli bir sekilde drunla baska sekilde denenemezmi diye...

slm arkadaşlar ist da tavsiye edebileceginiz doktor varmı .
benim tedavim düşükle sonuçlandı ama sizleri okuduktan sonra tekrar denemeye karar verdim .
rabbim cumlemizin yardımcısı olsun .

Nurrr,
Canim bebis nasil?
Yoksa bebislermi desem ?
Gittinmi kontrole?
Umarim iyisinizdir iyi bak bebislere ve kendine...

ne güzel söylemişsin mevla ne eylerse güzel eyler tabiki.daha henüz mutlu sona ulasabilmiş degilim canım ama tabi pozitifi görmekte ayrı bi mutluluk inşş devam eder bu kez üzmez beni bebişim.önemli olan devamı.inanıyorum canım inşş bu kez sende çift cizgiyi göreceksin inşş.

Insallah canim Allahin izniyle ve sizin dualarinizla inaniyorum bu sefer mutlu sona kavusacagim Allah nasip ederse tabi

Son düzenleme:
Nurrr,
Canim bebis nasil?
Yoksa bebislermi desem ?
Gittinmi kontrole?
Umarim iyisinizdir iyi bak bebislere ve kendine...

valla canım inan bende cok merak ediyorum nasıl ne durumda dahası ordamı bilmiyorum:26:kontrole gitmedim malesef 15gün sonrasına dediler geldiye sanırım kese bebiş kalp atısı hepsi görülsün diye ilkindede 6+3te falan gitmiştim.ama sabredebilecek gibi degilim belki bu hafta giderim..bu arada agzındanda bal damlıyo hani.bebişler falanAllahım innşşş sanada isteyen bütün arkadaslarada nasip etsin Allah gözümüzden akan gözyasları herzaman sevinçten olsun inşş

Canim 200 kusrdu sanirsam senin ilk test sonucun sonra tekrarlamadilarmi? Yükselisini falan görmek icin?
Habersiz birakma bebislerden haber alir almaz yaz :) Ay insallah rabbim gönlüne göre versin ikiz olsun...

Son düzenleme:
Insallah canim Allahin izniyle ve sizin dualarinizla inaniyorum bu sefer mutlu sona kavusacagim Allah nasip ederse tabi

inan yatıyorum kalkıyorum ayırmaksızın Allahım evlat sahibi olabilmek için bu yolda ugrasan herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip et diye dua ediyorum ben okadar cok gözyası döktüm okadar acı yasadım yıprandım vazgectigim yenildigim anlarda oldu 5senedir ama ugrastıgımız seyin sonu amacı bebekse ne olursa olsun bütün yasananlara cekilenlere deger...varsa nasibimizde evlat sahibi olmak olacak inşşş.ama bizde elimizden geleni yapacaz tabi ..yılmak yokkkkkkkkkkkk

Canim 200 kusrdu sanirsam senin ilk test sonucun sonra tekrarlamadilarmi? Yükselisini falan görmek icin?
Habersiz birakma bebislerden haber alir almaz yaz :) Ay insallah rabbim gönlüne göre versin ikiz olsun...

evet 11.günü 288.31 di 15.günü tekrarladım 800.74 cıktı bana biraz düşük geldi tam anlamıyla 2ye katladıgını düşünürsek 4günlük artıs az geldi 1100 falan bekliyodum ama ortalam 2katı olması gerekiyomus hemşirem cok güzel bir deger tekrarlamana gerek yok dedi bidahada yapmadım ilkinde 4kez tekrarlatmıslardı deger düşük basladıgı için.ama içim görene kadar rahat olmıycak.valla ikiz olsa iyi olur tabi ama önce saglıklı olsun.saol canım benim.inşş seninde ikiz olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…