Mayıs 2011 'de transfer olacaklar...

Canim bana dr um %60 artis olmasi gerekiyor demisti herseferinde...
Bence hesaplarsan seninki tam ona denk geliyor yani gayet iyi... Allah bozmasin artikca artsin...
Insallah canim insallah ikiz olur ama ikiz olmazsa bile tek olsun saglikli olsun benim olsun...
Sen ne yapiyorsun bu saate ayakta uyuyup dinlenmen gerekmiyormu senin ? Biraz kaynanalik yapmis oldum ama neyse bebisler icin deger dimi...
Hadi ben neyse bir saat gerideyim can sykyntysyndan geberiyorum sabahlara kadar ayaktayim...

Son düzenleme:

saol canım içime su serptin..hep %100 olması gerek gibi bir algı oluyo hamilelerde..inşş artmıstır eşim stres yapıosun diye kızıo testide tekrarlatmıyo 800cıkınca üzülmüştü cünkü.valla tek olsun saglıklı olsun benim olsun süpermişş

aayy kızzz kalplerimiz karsılıklıymıs valla bende sana dicektim bu saatte benim gibi ayaktasın neden yatmıyosun diye...valla canım eşim suan işte gececi bende 3e kadar falan oturyorum öle yatıyorum .bu daha iyi halim sabah 7ye kadar yatmıyodum eşim gelince beraber yatıyodukşimdi yine iyi yani

Kalp kalbe karsidir derler canim.
Hadi canim ben cikiyorum ii geceler, biraz beyaz showu izleyip yatacagim kendine ve bebislere iyi bak yarin görüsürüz öptüm

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler bana biraz bilgi verin nolursunuz bizde ağustosta tüp bebeğe başlıycaz ist da nereyi önerirsiniz , tedavi süreci nasıl oluyo ist da yatılı kalmak gerekecek mi?

haklısın canm yaa ben o tedavi sürecinde ne hallere girdim.ohss oldum.kusmalar,şişlikler.5 kilo aldım bir hafta içinde.muhtemelen suydu onlar ama.çok zordu doktorum da ilgilenmedi pek.bol su iç gecer dedi sadece.sabahlara kadar uyuyamadım,hiç birsey yiyemedim.5 tane dondurulmus o kadar önemli ki benm içn.temmuzda baslarsam agustos bası transfer olcak ve ben de agustos ta tatilde olcam ondan evde bol bol yatabilirm ama transfer ertelelenirse işe baslamıs olcam ve bu biraz sıkıntı oluyr.bir de bizim etraftan kimse bilmiyor tüp bebk olayını.herkes sürekli neden izin aldıgımı,neden ankaraya gidip durdugumuzu soruyor.yalanlar uyduruyorum.inşallah hersey yolunda gider de temmuzda en az embriyo harcayarak biter bu iş((

kızlar iyi geceler bana biraz bilgi verin nolursunuz bizde ağustosta tüp bebeğe başlıycaz ist da nereyi önerirsiniz , tedavi süreci nasıl oluyo ist da yatılı kalmak gerekecek mi?

canım istanbulda merkez öneremem bilmiyorum orayı ama kalman gerekecek.çünkü yumurta toplanmaya yakın her gün kontrole gideceksin

canım dün ultrasonda gördük bebeğimi kalibinin atışını bile gördük inanılmazdı öldüm öldüm dirildim o ana kadar ama çok şükür içim biraz daha rahatladı bide şu bulantılar olmasa benden iyisi olmayacak..

Canim bukadar uzun sürmesi normal degil bence bir drunu ara sor...
Kendine dikkat et ohss oldun bide dimi sen ara bir sor ihmal etme bence...

evt canım ohss de oldumyarın 10.gün hala devam ediyor olursa arıcam artık ama muayeneye gel derse Ankaraya gitmek gerekecek.bu süreçte defalarca gittik.canımız cıktı şehirler arası yasamaktan.ama sonuç hiçbirsey(

normal regl zamanın nekadar sürüyordu bilemiyorum ama her ihtimale karşı doktoruna danış bencede iyi değil uzun süreli kanama senin için de zararlı.

canım normalde 7.gün bir damla ya gelir ya gelmez.ama bugün artık 9 oldu.ilk günler de normal reglde oldugundan çok daha yogun bir kanama oldu.insallah yarına bitmiş olur artık...
bu arada çok sevindim bebeğinin kalp atışlarını duymana.eminim mükemmel bir duygudur.insallah hepimiz birgün anne oluruz:)))

ne güzel canım o an varya harika bişey tarifsiz ya.Allahım inşş banada ve sabırsızlıkla bekleyenlerede görmeyi nasip eder

kızlar bugün 8.gün oldu hala kanama durmadı.daha ne kadar sürer acaba yaa??

valla canım birebir aynı durum olmasada ben düşügümden sonra rahim içi temizlenmesi amacıyla kürtaj oldum kendi dr um yapsın kürtajı diye 3gün bekledim o arada kanamanın siddetini takip et artma olursa eger hemen bekleme gel demişlerdi zararlı ymıs yani dr una bi danıssan iyi olur.bide ben kürtaj olduktan sonra içerisi temizlendigi halde hormanalmiş 25gün kanamam oldu aynı kırklı kadınlar gibi ilacla kesebildik anca.bi danıs derim canım dahada kesilmesse

çok sağol cnm güzel allahım inş.sizede en kısa zamanda yaşatır bu güzel duyguyu ben bile hala tam sevinemiyorum inş.yüzünü görene kadar hep böyle tetikte olucam sanırım kanamalar bulantılar derken 7 haftayı yaptık inş. bundan sonra artık herşey yolunda gider.

ne güzel canım o an varya harika bişey tarifsiz ya.Allahım inşş banada ve sabırsızlıkla bekleyenlerede görmeyi nasip eder

teşekkür ederim cnm insan burda üzülenler varken sevincini yazmaya çekiniyor aslında ama moral olur sizede diye paylaşıyorum inanın çünkü hep olumsuz şeyler dahada insanı kötü yapıyor. En azından olumlu sonuçların olduğunu bilmek inancını çoğaltıyor insanın. İnş. güzel rabbim sizede hayırlısı ile nasip eder.Her dileğinizi için her duanız için Allah bin kere razı olsun.

Allah korusun bebegini...canım...amin inşallah hepimize ...

Canım bugün 10.gün ama sanki bugün bitcek gibi.o yüzden doktoru da aramadım.ama tabii bir artış olursa hemen ararım

Merhaba canım İstanbulda birçok iyi Tüp Bebek merkezi var fakat insan en ufak olumsuzlukta soğuyabiliyor.İnanmak ve güvenmek lazım, ben Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yaptırdım cnm çok şukur hamileyim şu an 7 haftalık ssk geçerli olduğundan daha ekonomik oldu benim için, yatıya kalma konusuna gelince sana nasıl bir tedavi uygun görülür bilemiyoruz uzun protokol kısa portokol fakat her halukarda arkadaşın da değidiği gibi yumurta takibinde gün aşırı kontrol olacağından yatılı kalmak şart, sana benim doktorumun adını da güvenle verebilirim Prof.Dr.Mehmet İdil. inş. herşey gönlünce olur cnm Allah yardmcınız olsun.

Kizlar bugün transferim yapildi ne olur bana dua edin 5 tane emriyo cözüldü ve sadece birisi blasta ulasti ne olur dualariniza ihtiyacim var bol bol dua edin benim icin...

Kizlar bugün transferim yapildi ne olur bana dua edin 5 tane emriyo cözüldü ve sadece birisi blasta ulasti ne olur dualariniza ihtiyacim var bol bol dua edin benim icin...

çok sevindim canımmmmm....inşallah güzel haberlerini alırız...benim daha transfere çokkkkkk...inşallah hepimiz anne oluruz bu denemelerimiz sonunda...

çok sevindim canımmmmm....inşallah güzel haberlerini alırız...benim daha transfere çokkkkkk...inşallah hepimiz anne oluruz bu denemelerimiz sonunda...

Insallah canim ya insallah inan bu sefer bebisimin göbüsümde olmasi icin okadar cok dua ediyorumki Allahim hepimizin yardimcisi olsun su zor sürecte emeklerimizi bosa cikarmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…