evet 11.günü 288.31 di 15.günü tekrarladım 800.74 cıktı bana biraz düşük geldi tam anlamıyla 2ye katladıgını düşünürsek 4günlük artıs az geldi 1100 falan bekliyodum ama ortalam 2katı olması gerekiyomus hemşirem cok güzel bir deger tekrarlamana gerek yok dedi bidahada yapmadım ilkinde 4kez tekrarlatmıslardı deger düşük basladıgı için.ama içim görene kadar rahat olmıycak.valla ikiz olsa iyi olur tabi ama önce saglıklı olsun.saol canım benim.inşş seninde ikiz olsunnn
Canim bana dr um %60 artis olmasi gerekiyor demisti herseferinde...
Bence hesaplarsan seninki tam ona denk geliyor yani gayet iyi... Allah bozmasin artikca artsin...
Insallah canim insallah ikiz olur ama ikiz olmazsa bile tek olsun saglikli olsun benim olsun...
Sen ne yapiyorsun bu saate ayakta uyuyup dinlenmen gerekmiyormu senin ? Biraz kaynanalik yapmis oldum ama neysebebisler icin deger dimi ...
Hadi ben bir saat gerideyim can sykyntysyndan geberiyorum sabahlara kadar ayaktayim...
Hadi canim ben cikiyorum ii geceler, biraz beyaz showu izleyip yatacagim kendine ve bebislere iyi bak yarin görüsürüz öptüm
Canim sen bilirsin ama sen iki tanesini cözüp bakmalarini iste öyle talep et belki o cözecekleri ikisinden birisi iyi kalite olacak belkide ikiside iyi olacak transferin yapilabilecek en fazla bir ay gec transfer olursun o ikiside kötü cikarsa!geriye kalan 3. cözdütürürsün oda olmadi kisa protokole yeniden yumurtalarin toplanir ama turkiyede birazda madiyata baglamislar gibime geldi benim tüp bebek olayina duygusal degilde maddi acidan bakiyorlar tamamen buda cok üzücü.
Canim sen bir konus bu durumu detayli bir sekilde drunla baska sekilde denenemezmi diye...
kızlar iyi geceler bana biraz bilgi verin nolursunuz bizde ağustosta tüp bebeğe başlıycaz ist da nereyi önerirsiniz , tedavi süreci nasıl oluyo ist da yatılı kalmak gerekecek mi?
kızlar bugün 8.gün oldu hala kanama durmadı.daha ne kadar sürer acaba yaa??
teşekkürler tatlım. inşallah ya,,, sen de duyarsın meleğinin kalp atışlarını. insan ancak o zaman inanıyor hamile olduğuna. hele ki ben de hiç bi belirti yok.
sen de varmış. bi yandan güzel biliyo musun:) ben çok dinliyodum kendimi. diyodum belirti yok acaba bebekte mi yok diye. hepsi ayrı güzel canım. olsun. az istemedik sonuçta. olan ne varsa katlanıcaz artık seve seve
Canim bukadar uzun sürmesi normal degil bence bir drunu ara sor...
Kendine dikkat et ohss oldun bide dimi sen ara bir sor ihmal etme bence...
normal regl zamanın nekadar sürüyordu bilemiyorum ama her ihtimale karşı doktoruna danış bencede iyi değil uzun süreli kanama senin için de zararlı.
canım dün ultrasonda gördük bebeğimi kalibinin atışını bile gördük inanılmazdı öldüm öldüm dirildim o ana kadar ama çok şükür içim biraz daha rahatladı bide şu bulantılar olmasa benden iyisi olmayacak..
evt canım ohss de oldumyarın 10.gün hala devam ediyor olursa arıcam artık ama muayeneye gel derse Ankaraya gitmek gerekecek.bu süreçte defalarca gittik.canımız cıktı şehirler arası yasamaktan.ama sonuç hiçbirsey (
canım normalde 7.gün bir damla ya gelir ya gelmez.ama bugün artık 9 oldu.ilk günler de normal reglde oldugundan çok daha yogun bir kanama oldu.insallah yarına bitmiş olur artık...
bu arada çok sevindim bebeğinin kalp atışlarını duymana.eminim mükemmel bir duygudur.insallah hepimiz birgün anne oluruz:)))
ne güzel canım o an varya harika bişey tarifsiz ya.Allahım inşş banada ve sabırsızlıkla bekleyenlerede görmeyi nasip eder
Allah korusun bebegini...canım...amin inşallah hepimize ...çok sağol cnm güzel allahım inş.sizede en kısa zamanda yaşatır bu güzel duyguyu ben bile hala tam sevinemiyorum inş.yüzünü görene kadar hep böyle tetikte olucam sanırım kanamalar bulantılar derken 7 haftayı yaptık inş. bundan sonra artık herşey yolunda gider.
valla canım birebir aynı durum olmasada ben düşügümden sonra rahim içi temizlenmesi amacıyla kürtaj oldum kendi dr um yapsın kürtajı diye 3gün bekledim o arada kanamanın siddetini takip et artma olursa eger hemen bekleme gel demişlerdi zararlı ymıs yani dr una bi danıssan iyi olur.bide ben kürtaj olduktan sonra içerisi temizlendigi halde hormanalmiş 25gün kanamam oldu aynı kırklı kadınlar gibi ilacla kesebildik anca.bi danıs derim canım dahada kesilmesse
kızlar iyi geceler bana biraz bilgi verin nolursunuz bizde ağustosta tüp bebeğe başlıycaz ist da nereyi önerirsiniz , tedavi süreci nasıl oluyo ist da yatılı kalmak gerekecek mi?
Kizlar bugün transferim yapildi ne olur bana dua edin 5 tane emriyo cözüldü ve sadece birisi blasta ulasti ne olur dualariniza ihtiyacim var bol bol dua edin benim icin...
çok sevindim canımmmmm....inşallah güzel haberlerini alırız...benim daha transfere çokkkkkk...inşallah hepimiz anne oluruz bu denemelerimiz sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?