Kızlar folik asit kullanan var mı?Ben artık kullanmıyorum...[/
NEDEN KULLANMIYIYORSUN CANIM BENİM BİLDİĞİM KADAR 3 AY BİTENE KADAR KULLANILMASI GEREKİYORMUŞ.
selam kızlar çok öksürüyorum demiştim ya
antibiyotik öksürük şurubu içiyorum hala geçmedi
geçen hafta kontrole gittim öksürmekten kese de kanamalar oluşmuş
doktor 1 hafta yatacaksın dedi yarın kontrole gitçem dua edin bana
bu arada demir 50-170 arası olması lazımmış benim 13 çıktı
doktor 3 kutu iğne verdi
dua edin bana yarın için
evde olmak yatmak evden çıkamamak çok zor
topikte 4 kişi varız ama sohbet etmiyoruz:))neden?? arkadaşlar ben ;bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum..ilk haftalarda düşük dendi son kontrolümde bebek suyu az ..hep olumsuz şeyler duydum acaba ondan mı..ya da sizde de oluyo mu böyle korkular
Kızlar folik asit kullanan var mı?Ben artık kullanmıyorum...[/
NEDEN KULLANMIYIYORSUN CANIM BENİM BİLDİĞİM KADAR 3 AY BİTENE KADAR KULLANILMASI GEREKİYORMUŞ.
12 haftalık olduk canım o yüzden bıraktım...
selam kızlar,
bu sabah kalktığımda tuvalet kağıdında çok açık pembemsi bir leke belirdi.. başta çok ciddiye almadım ama şu an çok korkuyorum..
doğum yapan bir arkadaş bu düşüş tehlikesi diyor.. doktora git hemen dedi ama şu an gidebilecek durumda değilim.. ancak belki işten çıkışta gidebilirim..
sizce bu arkadaşımın dediği gibi düşük tehlikesimidir???
Korkma canım olabilir.Bendede oldu.Progestan verir doktorun birazda istirahat edersin geçer.Geçmiş olsun.İhmal etme ama..
selam kızlar,
bu sabah kalktığımda tuvalet kağıdında çok açık pembemsi bir leke belirdi.. Başta çok ciddiye almadım ama şu an çok korkuyorum..
Doğum yapan bir arkadaş bu düşüş tehlikesi diyor.. Doktora git hemen dedi ama şu an gidebilecek durumda değilim.. Ancak belki işten çıkışta gidebilirim..
Sizce bu arkadaşımın dediği gibi düşük tehlikesimidir???
çok bir kanama gelmediği sürece bişey olmazmış, rahimdeki kılcal damarlar çatladığı için minik kanamalar olabilirmiş diye duymuştum ama sen doktora gitmesende bir ara bilgi al geçmiş olsun kafana takma bişey yoktur.
Korkma canım olabilir.Bendede oldu.Progestan verir doktorun birazda istirahat edersin geçer.Geçmiş olsun.İhmal etme ama..
HEMOGRAM(12-20)PARAMETRE:0-0
HGB :11,8
NEU :69,0
LYM :24,7
RBC :4,11
MONO :5,0
EOS :1,1
BASO :0,2
WBC :6,6
HCT :35,8
MCV :87,1
MCHC :33,1
MCH :28,8
RDW :13,4
PLT :169
MPV :10,9
PDW :17,7
LYM :1,6
NEU :4,6
MONO :0,3
EOS :0,1
BAS :0,0
DEMİR :102
DEMİR BAĞLAMA KAPASİTE :270
FERRİTİN :16,09
HDL KOLESTEROL :56
KOLESTEROL :141
LDL KOLESTEROL :72
TRİGLİSERİD :63
ALT :8
AST :14
BİLİRUBİN TOTAL :0,57
BİLİRUBİN DİREKT :0,22
GLUKOZ(AKŞ) :99
SERBEST T3 :3,66
SERBEST T4 :1,07
TSH :1,9560
ÜRE :23
KREATİNİN : 0,63
ÜRİK ASİT :3,6
ALBÜMİN :4,0
KALSİYUM (CA) :9,1
KLOR(CI) :106
FOSFOR(P) :3,58
MAGNEZYUM :2,3
POTASYUM :5,1
SODYUM :139
HBsAg(ELİSA) :NEGATİF 0,
HCV(ELİSA) :NEGATİF 0,
HIV 1/2 (HIZLI TEST) :NEGATİF 0,
hanımlar ben 29/06/2011 tarihinde test yapmıştım sonular bu kan sayım testi doktora götürdüm güzel dedi tetonuz için 15 .haftada dediler bana ense boyu ve zeka testi için ise 3.ay ve 4.ay da gitmemi söyledi haftaya gidecem bakalım :s doktor pek ilgilenmiyormu ne
şunu sorayım peki, bu leke sadece bu sabah oldu sonrası yok yani.. bu yine de düşük belirtisi olarak alınabilir mi?
Kızlar ilk anneliğiniz mi benim ilk olacak onun için çok heyecanlıyım ilk bebeğimi 3 aylıkken düşürmüştüm o korkuyu atamıyorum üstümden((
Canım niye öyle olumsuz şeyler düşünüyorsun kendini geriyorsun bebeği etkiliyorsun bence yoktur böyle düşünme akıntıtıd o kanda olduğunu sanmıyorum ben sabahları idrar daha koyu çıkıyor çünkü fark ettiyseniz diğer gün aralıklarına göre ...Allah hayırlısı versin sıkma canını :)) okiş...şunu sorayım peki, bu leke sadece bu sabah oldu sonrası yok yani.. bu yine de düşük belirtisi olarak alınabilir mi?
bendede 3 hafta kadar önce olmuştu, pembemsi bi leke, çok şükür birşey olmadı... Düşük olduğunda lekelenme değil daha çok kanama gibi oluyormuş okuduğum kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?