balık yağı falanda bünyenin folik asit alması için zaten mesela hafta 3-4 kere balık yiyen birine folik asit hiç gerekmiyor ilk 3 ayda ceviz yoğurt ürünleri badem çok faydalıArkadaşlar omega 3 ya da balık yağı alan var mı aranızda? bir internet sitesinde ilk beş ay beyin gelişimi için önemli diyordu. Ama benim doktorum da sace folik asit verdi başka hiçbir ilaç kullanmıyorum.
vallaha eskilere göre birçok şey var mesela karın sivri olursa erkek kalça genişlerse kız ama her bünyede farklı oluyor herşeyden önce sağlıklı olsun bende kız isteyenlerdenim
benimde mide bulantım yok annem diyor bana çektiysen hiç olmaz annemde iki hamileliğinde hiç bi fark yaşamamış ayrıca annemde kızda karnı sivri oğlanda kalça genişlemiş :97:
artık bekleyeceğiz mecburen ne olduğunu öğrenene kadar
balık yağı falanda bünyenin folik asit alması için zaten mesela hafta 3-4 kere balık yiyen birine folik asit hiç gerekmiyor ilk 3 ayda ceviz yoğurt ürünleri badem çok faydalı
evet canım aynıyız vallaha ben hiç bişey hissetmiyorum aynı hamilelikten önceki gibiyim yani görmesem bilmesem inanmayacağım hamile olduğuma tek fark olan göğüs uçlarım acıyor dokununca ve bazen adet sancısı gibi hafif kasılmalar oluyor başka bişe yok
senin nasıl gidiyor
ayrıca senin son adet tarihin ne zamandı ben en son 9 mayısta oldum ultrasona göre bu çizelgedeki hafta doktorum geç döllenme olmuş dedi zaten bende yumurtlama sorunu vardı tam bir mucize oldu hiç beklemediğim bi anda
Bende sana benzere şeyler yaşıyorum ,miğdem hiç bulanmıyor,gayet rahatım çok şükür,eskiden çok erken uyumak isterdim ama şimdi oda düzeldi,12 de uyuyup 8 de uyanıyorum ...bana 2 kere altdan baktı doktorum çünkü hamileliğimi çok erken farketmiştim o zaman altdan bakması gerekiyordu 7. haftada karnımdan bakmaya başladı,artık ayda 1 gidicem.Bu arada miğde bulantın olmuyosa sağlıksız bir bebek anlamına gelmiyor,benim kuzenimdede hiç olmamışdı ve gayet sağlıklı bire oğlu var :) bu durumda erkek olma ihtimali olabilirmiş vitamin içiyorum hergün,onun dışında folikasitli içinde 1-2 vitaminin olduğu bir ilaç var onuda testlerim düzgün çıktığı için 2-3 günde bir içmemi söyledi doktor.Ayrıca şimdiden 1,5 kilo aldım bebeğim için değer napıyım artık
Rahatlattın içimi teşekkürler :))) benim aldığım kiloya ne demezsin 47 kiloydum :b 51 kilo oldumhep yemek hep yemek istiyorm 25 kilo almazsam iyi
Hayırlısı versin allahım :)) desene bu sezon erkek moda olacak o zamanBende 2,5 kilo aldım. Mide bulantısı olmaması iyiliğine karşılık kilolalar bunlar :)
Bir de elimdeki bi kitapta yazıyor eski cinsiyet belirleme yöntemlerindenmş mide bulantısı varsa kız yoksa erkekmiş.
Pek güvenilir değil tabi ama istatistik oluşturabilirz sonrasında kimin bulantısı vardı kimin kızı oldu kimin oğlu oldu diye
hahahahaDüşük kiloda hamile kalanlar zaten diğerlerine göre daha hızlı kilo alıyorlar ben 69 kilo ile hamile kaldım ,o yüzden hiç takma bence :)benimde iştahım çok iyi bu gidişle 100 kg doğuma gitmiyimsonra veririz ne yapalım
Rahatlattın içimi teşekkürler :))) benim aldığım kiloya ne demezsin 47 kiloydum :b 51 kilo oldumhep yemek hep yemek istiyorm 25 kilo almazsam iyi
Vermedi banada doktor hatta benimde aklıma gelen bu olud ama bol bol ceviz ye yeşil sebze ye semiz otu, ıspanak gibi omega ihtiyacını karşılıyormuş ....Arkadaşlar omega 3 ya da balık yağı alan var mı aranızda? bir internet sitesinde ilk beş ay beyin gelişimi için önemli diyordu. Ama benim doktorum da sace folik asit verdi başka hiçbir ilaç kullanmıyorum.
Hayırlısı versin allahım :)) desene bu sezon erkek moda olacak o zamançoğumuzun midesi bulanmıyo :s ben kız istiyom eşim erkek bakalım allah hayırlısını versin
Canım zayıf olman bence bir şans dilediğin kadar kilo alabilirsin işte ne güzel. Gerçi inşallah 25 kilo almazsın ama bende daha rahat davranabilirisin senin adına mutlu oldum. Doktorlar 12-14 arası kilo alın diyorlar ama beden kitle indeksi zayıf kategorisine girenler için 16 hatta 18 kiloya kadar çıkabilir kilo alımı diye okumuştum tersine kilolu olanların ise 10 kilo kadar almaları daha iyi diye okudum. Ben 60 kilo ile hamile kaldım şimdi 62,5 umarım bundan sonra daha yavaş ilerler kilo alımım.
Amin canım.hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah Allah gönlüne göre yahaşi bir şehzade verirAmin canım Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben kendimle dalga geçiyorum Hürrem gibi şehzade doğurmam lazım diye :) Şehzadem benim diye dolaşcam ortalıkta Allah nasip ederse tabi :) Kız çocuğu da ayrı bi güzellik ayrı bi tatlılık inşallah ilki erkek ikinci çocuğum kız olur :) Tam sipariş oldu benimnkisi böyle deyince eşi kızıyor ama Allah'tan başka kimden isteyeceğiz ki ben isteyim de Allah dualarımı kabul etsin inşallah. Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim
Tatlım teşekkürler bilgiler için senin kilonda çok güzel benim kuzenlerden biliyorum 80 kilo oldukalrını biliyorum 45-50 kilodan :s genedik diildir umarımbirdek gögüs uçlarım inanılmaz acıyo dokunamıyorum bile ve ilk çatlağım oluştu gözünüz aydın ayy napcam ben bilmiyorum ve sormayı unuttum en önemli konu :)))
çatlaklar için ürün öneren veya kullanan varmı benim karnım resmen göbek yaptı pantolonlarım benim kapanmıyo tam beden giyiyordum
Bende 2,5 kilo aldım. Mide bulantısı olmaması iyiliğine karşılık kilolalar bunlar :)
Bir de elimdeki bi kitapta yazıyor eski cinsiyet belirleme yöntemlerindenmş mide bulantısı varsa kız yoksa erkekmiş.
Pek güvenilir değil tabi ama istatistik oluşturabilirz sonrasında kimin bulantısı vardı kimin kızı oldu kimin oğlu oldu diye
çatlaklar için ürün öneren veya kullanan varmı benim karnım resmen göbek yaptı pantolonlarım benim kapanmıyo tam beden giyiyordum
canım bende miğdesi bulanmayanlardanım. yarın 12. haftam. bazı yiyeceklerden tiksinmem dışında bulantı çekmedim, hiç istifra etmedim. ve doktorum haftaya perşembe cinsiyetini %80 söylerim dedi. bakalım istatistik ve eski yöntemler tutacak mı?
perşembe gününü senin kadar bekliyorumcanım bende miğdesi bulanmayanlardanım. yarın 12. haftam. bazı yiyeceklerden tiksinmem dışında bulantı çekmedim, hiç istifra etmedim. ve doktorum haftaya perşembe cinsiyetini %80 söylerim dedi. bakalım istatistik ve eski yöntemler tutacak mı?
canım yarın mutlaka haber verperşembe gününü senin kadar bekliyorumbakalım istatistik tutacakmı hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?