mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Arkadaşlar omega 3 ya da balık yağı alan var mı aranızda? bir internet sitesinde ilk beş ay beyin gelişimi için önemli diyordu. Ama benim doktorum da sace folik asit verdi başka hiçbir ilaç kullanmıyorum.
balık yağı falanda bünyenin folik asit alması için zaten mesela hafta 3-4 kere balık yiyen birine folik asit hiç gerekmiyor ilk 3 ayda ceviz yoğurt ürünleri badem çok faydalı

bendeki kitapta sol gögüs ve göz daha büyükse kız diyor sağ taraf büyük olursa erkekmiş. Benim bulantım yok erkek olur diyorum ama sol gögsüm daha fazla şiş bu durumda kız olması lazım :) Bunlar işin eğlencesi tahmin etmek mümkün bile değil tabi ki de ama bi şekilde mutlu ediyor beni :) Allah senin de gönlüne göre versin iinşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

balık yağı falanda bünyenin folik asit alması için zaten mesela hafta 3-4 kere balık yiyen birine folik asit hiç gerekmiyor ilk 3 ayda ceviz yoğurt ürünleri badem çok faydalı

Böyle düşünmemiştim hiç. Balık çok sevmeme rağmen hiç yiyesim gelmiyor iyi ki folik asit var gönlüm rahat en azından :)

Tam bir mucize olmuşbende senin gibi gayet iyiyim,gögüs olayı bendede aynı:44:benim sat 18 mayıs

Rahatlattın içimi teşekkürler :))) benim aldığım kiloya ne demezsin 47 kiloydum :b 51 kilo oldum hep yemek hep yemek istiyorm 25 kilo almazsam iyi

Rahatlattın içimi teşekkürler :))) benim aldığım kiloya ne demezsin 47 kiloydum :b 51 kilo oldum hep yemek hep yemek istiyorm 25 kilo almazsam iyi

Düşük kiloda hamile kalanlar zaten diğerlerine göre daha hızlı kilo alıyorlar ben 69 kilo ile hamile kaldım ,o yüzden hiç takma bence :)benimde iştahım çok iyi bu gidişle 100 kg doğuma gitmiyimsonra veririz ne yapalım

Hayırlısı versin allahım :)) desene bu sezon erkek moda olacak o zaman çoğumuzun midesi bulanmıyo :s ben kız istiyom eşim erkek bakalım allah hayırlısını versin

hahahaha boy fukarasıyım birde kilo alırsam iyice top gibi olurum vurdularmı dönerim tepe takla

Canım zayıf olman bence bir şans dilediğin kadar kilo alabilirsin işte ne güzel. Gerçi inşallah 25 kilo almazsın ama bende daha rahat davranabilirisin senin adına mutlu oldum. Doktorlar 12-14 arası kilo alın diyorlar ama beden kitle indeksi zayıf kategorisine girenler için 16 hatta 18 kiloya kadar çıkabilir kilo alımı diye okumuştum tersine kilolu olanların ise 10 kilo kadar almaları daha iyi diye okudum. Ben 60 kilo ile hamile kaldım şimdi 62,5 umarım bundan sonra daha yavaş ilerler kilo alımım.

Arkadaşlar omega 3 ya da balık yağı alan var mı aranızda? bir internet sitesinde ilk beş ay beyin gelişimi için önemli diyordu. Ama benim doktorum da sace folik asit verdi başka hiçbir ilaç kullanmıyorum.
Vermedi banada doktor hatta benimde aklıma gelen bu olud ama bol bol ceviz ye yeşil sebze ye semiz otu, ıspanak gibi omega ihtiyacını karşılıyormuş ....

Hayırlısı versin allahım :)) desene bu sezon erkek moda olacak o zaman çoğumuzun midesi bulanmıyo :s ben kız istiyom eşim erkek bakalım allah hayırlısını versin

Amin canım Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben kendimle dalga geçiyorum Hürrem gibi şehzade doğurmam lazım diye :) Şehzadem benim diye dolaşcam ortalıkta Allah nasip ederse tabi :) Kız çocuğu da ayrı bi güzellik ayrı bi tatlılık inşallah ilki erkek ikinci çocuğum kız olur :) Tam sipariş oldu benimnkisi böyle deyince eşi kızıyor ama Allah'tan başka kimden isteyeceğiz ki ben isteyim de Allah dualarımı kabul etsin inşallah. Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Tatlım teşekkürler bilgiler için senin kilonda çok güzel benim kuzenlerden biliyorum 80 kilo oldukalrını biliyorum 45-50 kilodan :s genedik diildir umarım birdek gögüs uçlarım inanılmaz acıyo dokunamıyorum bile ve ilk çatlağım oluştu gözünüz aydın ayy napcam ben bilmiyorum ve sormayı unuttum en önemli konu :)))

çatlaklar için ürün öneren veya kullanan varmı benim karnım resmen göbek yaptı pantolonlarım benim kapanmıyo tam beden giyiyordum

Bayanlar aldığımız kilolar nerelere gidiyormuş bakın

3500gr bebekte
700gr plasenta
800 gr büyümüş olan uterus (rahim)
1800 gr anne kan dolaşımındaki artış
4500gr annede biriken yağ, ödem ve kas kitlesi
700 gr amnios sıvısı
Toplam 12 kilogram

Amin canım.hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah Allah gönlüne göre yahaşi bir şehzade verir

Çatlaklar için mustela nın ürünlerini kullanmayı planlıyorum kendi adıma ama bi kaç hafta sonra başlarım herhalde.
Ben şimdilik her duş sonunda duştayken bebe yağı sürüyorum her yerime güzel masaj yapıyorum sonra son bi su döküp çıkıyorum. Yağ gitsin diye özellikle yıkamıyorum yani sadece fazlası kalmasın diye su dökünüyorum.Cildim yumuşacık oluyo gerilmiyor. Bence deneyebilirsin.

canım bende miğdesi bulanmayanlardanım. yarın 12. haftam. bazı yiyeceklerden tiksinmem dışında bulantı çekmedim, hiç istifra etmedim. ve doktorum haftaya perşembe cinsiyetini %80 söylerim dedi. bakalım istatistik ve eski yöntemler tutacak mı?

çatlaklar için ürün öneren veya kullanan varmı benim karnım resmen göbek yaptı pantolonlarım benim kapanmıyo tam beden giyiyordum

lierac diye bi krem okumuştum o çok iyi geliyormuş genelde onu kullanıyorlar ayrıca ben evde kendim yaptım yağlardan
kakao, buğday, portakal, kayısı ve çilek yağı karıştırdım ama henüz sürmeye başlamadım bişe uygulamıyorum başlamakmı gerekiyor acaba bilemiyorumki insan birazda üşengeç oluyor

Hadi bakalım hayırlı sağlıklı haberleri bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin.
Aslında cinsiyet 11-12 haftalarda rahatça görülüyormuş ama kimi doktorlar 16. haftaya kadar söylemekten kaçınıyorlarmış. Belki de doğana kadar öğrenmeden pır pır beklemek daha iyi diye düşünüyorum bazen :)

perşembe gününü senin kadar bekliyorum bakalım istatistik tutacakmı hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…