mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

teşekkür ederim, canlarım... biraz olsun rahatladım sanırım.. doktorumu da aradım ulaşamadım.. saat 4 gibi tekrar arayacağım.. onunla konuşursam daha rahat hissedeceğim kendimi..

teşekkür ederim, canlarım... biraz olsun rahatladım sanırım.. doktorumu da aradım ulaşamadım.. saat 4 gibi tekrar arayacağım.. onunla konuşursam daha rahat hissedeceğim kendimi..

canım 3 düşük yaptım.(1 dış gebelik 2 düşük) bu 4. hamileliğim.(şimdi karnımdan kan sulandırıcı iğne yapıyorum,sorun kanımdaymış çünkü) yani tecrübelendim. benim düşüklerimde önce kehverengi lekelenme, sonra pembeye dönen lekelenme, sonra şiddetli sırt kasık apandisit ağrısı gibi ağrılar ve parlak kıpkırmızı regli gibi kanamalar olmuştu. ama korkunç bir ağrı. minicik bir parçayı atana kadar ölüp ölüp diriliyosun. allah kimseye yaşatmasın. O yüzden çok şiddetli ağrınız olmadan endişelenmeyin olur mu? Bebişlerimiz Allaha emanet

canım benim çok sağol.. inşallah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder Yaradan..

şu an biraz iyi hissediyorum o da sayenizde.. birden ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim çünkü!!

akşam da planım vardı Fenerbahçenin maçına gidecektim en iyisi eve gidip dinlenmek sanırım.. gerçi günlerdir yata yata bir hal oldum.. işten eve gidip birşeyler yiyip yatakta alıyorum soluğu..

kıyamam sana, çok iyi bilirim o korkuları. ama dediğim gibi çok şiddetli sancın ve kanaman olmadığı sürece korkma. bak çalışıyorsun da bende çalışıyorum. bence eve git dinlen, kuzularımız iyice dinlensin ve tekrar söylüyorum bol su iç. içine bir iki damla limon sık iyi gelir.

Benim bildiğim tetanoz asısı 20. haftada yapılır..Hatta doktorun verdiği takip kartının arkasında bile böyle yazıyor..

2'li test için de 4.cü ayı beklemeyin..Çok geç..11-14 haftası yapılması lazım 2'li testin..

hamileyken tetanoz aşısı olduğunu şimdi öğrenmiş oldum...

daha neler öğreneceğim acaba :)

doktoru aradım şimdi, herhangi bir zorlanma filan oldu mu diye sordu hayır dedim..

huzursuz olduysan gel ultrasonla bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi..

doktoru aradım şimdi, herhangi bir zorlanma filan oldu mu diye sordu hayır dedim..

huzursuz olduysan gel ultrasonla bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi..

Bencede eğer çok huzursuz olduysan kontrole git... Birşey yoktur ama insan tedirgin oluyor...

yok canım korkma,aynısı 7.haftada bana oldu gece atladık gitiik ama çok şükür bişey olmadı, doktor yorulmuşsundur dedi,ilaç bile vermedi.Ama gitmek gerekirmiş ,bebeğe baktı içerde kan varsa tehlikeli olurdu müdehale ederdik ama yok dedi...sen korkma ama mutlaka git

Yorgunluk durumunuz nasıl hanımlar ben bitmiş durumdayım bugün hemen eve gitmek istiyorum...Allahtan hava güzel bugün esiyo serin serin

Çalışanlara Allah kolaylık versin...
Ben geçen ay sonu işten ayrıldım, 20 gündür evdeyim, çalışmaya alışkın olunca da çok canım sıkılıyor evde... ama iştede herhalde zorlanırdım...

anlıyorum seni zor olmalı...inş.sağlıcaklla doğar bebeğin..benimde ilk olcek Allah'ım kısmet ederse..tarifsiz duygular içindeyim :))

benimde ilk bebeğim olacak Allah izi verirse...bende çok heycanlıyım,bir önceki bebeğin ortada hiçbişey yokkken birdenmi düştü,yoksa gelişimimi gerideydi

Kızlar ilk anneliğiniz mi benim ilk olacak onun için çok heyecanlıyım ilk bebeğimi 3 aylıkken düşürmüştüm o korkuyu atamıyorum üstümden ((

benimde ilk bebeğim olacak Allah izi verirse...bende çok heycanlıyım,bir önceki bebeğin ortada hiçbişey yokkken birdenmi düştü,yoksa gelişimimi gerideydi

Evet en iyisini yapmışsın en azından dinlenebilirsin istediğin zaman çalışırken o olmuyor belli olmuyor ki bir an bitiyorsun ee işleride yapmak zorundasın patron anlamazki halden :)) bizim yerimizede dinlen canım sefan olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…