mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Ne güzel ikiniz de perşembeye öğreniyorsunuz ben bile heyecanlandım. Allah hayılısını versin. benim bir perşembe daha beklemem lazım :)

canım yarın mutlaka haber ver içimden erkek gibi geçiyor bebeişim hayırlısı inşallah

sen ne zaman gideceksin tekrar kontrola bide doktorun senden kan ve idrar testleri yaptımı? bana önceki hafta sağlık ocağında yaptılar inşallah doktor tekrar yapmaz nasıl olsa 11. haftada ense kalınlığına bakarken mecbur tekrar kan alınacak

inan ben dokuz ay öğrenmeden duramam, çatlarım. iş arkadaşlarımın tahminlerini yazdım bir kağıda. iddaaya girenler bile var
klasik bir laf ama çok doğrudur, Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip etsin.

günaydınlar..
dün akşam sormuştum kfama takılıp duruyordu ,kaç haftalık oldum vs..sağolun cevaplamışsınız..artık daha net im bu konuda..
yazılanları okuyordumda bende doktorumun dediği birşeyi paylaşmak istedim.
doktorum sabahları pekmez yememi önerdi ,pekmezde bol miktarda demir olduğu için.fakat içerisine 1-2 damla limon sıkıp iç dedi.yada portakal suyu.
limon ve portakaldaki asit pekmezdeki demirin vücuda emilimini sağlıyormuş!pekmez ve limon kulağa hiç hoş gelmiyor biliyorum ,hele boğazımdan geçip,yutmam ayrı bir dert ama mecburen hersabah 2 kaşık içiyorum.

ben 7-8 haftada idrar kan şekeri hepatiti gibi testlerimi yaptırdım,11 . haftamda çağardı tekrar 5 ağustosda gidicem ,sonrasında 2 li testleri ister fakat 2li testlerdeki kan testleri ile önceden yapılanlar farklı...yani sen sağlık ocağında yaptırdığın test sonuçlarını doktoruna götür mutlaka

evet bende öyle düşündüm zaten aldım fotokopisini bakalım bize ne zaman boyutlu ultrason yapılacak merak ediyorum :44:

selam kızlar çok öksürüyorum demiştim ya
antibiyotik öksürük şurubu içiyorum hala geçmedi
geçen hafta kontrole gittim öksürmekten kese de kanamalar oluşmuş
doktor 1 hafta yatacaksın dedi yarın kontrole gitçem dua edin bana
bu arada demir 50-170 arası olması lazımmış benim 13 çıktı
doktor 3 kutu iğne verdi
dua edin bana yarın için
evde olmak yatmak evden çıkamamak çok zor

Canım merak etme herşey yolundadır inşallah...yarın dönünce mutlaka haber ver...bol bol dinlen,bebişinle gezesin inşallah

ay ne güzel kızlar şükredin ben ölüyorum yemek yiyemiyorum kilo almak yerine yarım kilo bile verdim (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…