canım yarın mutlaka haber veriçimden erkek gibi geçiyor bebeişim hayırlısı inşallah
canım yarın mutlaka haber veriçimden erkek gibi geçiyor bebeişim hayırlısı inşallah
perşembe gününü senin kadar bekliyorumbakalım istatistik tutacakmı hayırlısı olsun canım[/QUOTE
istatistik tutarsa benimde bir şehzadem olur:) bakalım ilerleyen haftalarda bir tablo yapmaya başlarız.
Hadi bakalım hayırlı sağlıklı haberleri bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin.
Aslında cinsiyet 11-12 haftalarda rahatça görülüyormuş ama kimi doktorlar 16. haftaya kadar söylemekten kaçınıyorlarmış. Belki de doğana kadar öğrenmeden pır pır beklemek daha iyi diye düşünüyorum bazen :)
yanlışlıkla bebişim yazmışım Allah söyletti galiba ,seninki erkek gibi geliyo diycekdim galiba ikimizinkide erkek olucak
İnşallah benimki de erkek olur :)
sen ne zaman gideceksin tekrar kontrola bide doktorun senden kan ve idrar testleri yaptımı? bana önceki hafta sağlık ocağında yaptılar inşallah doktor tekrar yapmaz nasıl olsa 11. haftada ense kalınlığına bakarken mecbur tekrar kan alınacak
evet bende öyle düşündüm zaten aldım fotokopisini bakalım bize ne zaman boyutlu ultrason yapılacak merak ediyorum :44:ben 7-8 haftada idrar kan şekeri hepatiti gibi testlerimi yaptırdım,11 . haftamda çağardı tekrar 5 ağustosda gidicem ,sonrasında 2 li testleri ister fakat 2li testlerdeki kan testleri ile önceden yapılanlar farklı...yani sen sağlık ocağında yaptırdığın test sonuçlarını doktoruna götür mutlaka
evet bende öyle düşündüm zaten aldım fotokopisini bakalım bize ne zaman boyutlu ultrason yapılacak merak ediyorum :44:
selam kızlar çok öksürüyorum demiştim ya
antibiyotik öksürük şurubu içiyorum hala geçmedi
geçen hafta kontrole gittim öksürmekten kese de kanamalar oluşmuş
doktor 1 hafta yatacaksın dedi yarın kontrole gitçem dua edin bana
bu arada demir 50-170 arası olması lazımmış benim 13 çıktı
doktor 3 kutu iğne verdi
dua edin bana yarın için
evde olmak yatmak evden çıkamamak çok zor
Kızlar folik asit kullanan var mı?Ben artık kullanmıyorum...
Kızlar folik asit kullanan var mı?Ben artık kullanmıyorum...
cinsiyet ne zaman belli oluyordu kızlar
11. haftadan sonra diyorlar ...en kesin 16 hafta bazıları 11 de bile görebiliyormuş
evet canım aynıyız vallaha ben hiç bişey hissetmiyorum aynı hamilelikten önceki gibiyim yani görmesem bilmesem inanmayacağım hamile olduğuma tek fark olan göğüs uçlarım acıyor dokununca ve bazen adet sancısı gibi hafif kasılmalar oluyor başka bişe yok
senin nasıl gidiyor
ayrıca senin son adet tarihin ne zamandı ben en son 9 mayısta oldum ultrasona göre bu çizelgedeki hafta doktorum geç döllenme olmuş dedi zaten bende yumurtlama sorunu vardı tam bir mucize oldu hiç beklemediğim bi anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?