mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Kocaman olmuş peki cinsiyeti ile ilgili bişi dedimi doktor maşallah allah bağışlasın :)))) ayy çok heyecanlı

Yok daha doktora gostermedim burda sadece olcum yapıyorlar. Salı gunu gidicem doktora bakalım bisey diycekler mi
Allah hepimizinkini bagıslasın insallah..

Merhaba arkadaslar bende bugün ikili test için doktoruma gittim. Çok şükür bir sorun yok gibi görünüyor kan testinin sonucunu bir hafta sonra alacağım. Cinsiyet için çok ugrasti doktorum ama pozisyonu çok doğru olmasına rağmen malesef kordon tam kapattı bizim merak ettigimiz noktayı :)) Allah hepimize böyle güzel duyguları yaşatsın inşallah:)

Bu arada ben bugün doktora gidecem bi bakacam bebişe özledim yaww hahaha iki hafta bekleyemeyeceğim bidaha giderim iki hatfa sonra ne olacak ki sanki

Bayanlar hepinize günaydın .................

2 li test ne oluyo :))) benim haberim yok böyle bişiyden

Ayrıntılı ultrason ve kan testleri kapılıyor,ense kalınlığı falan ölçülüp down sendromu olup olmadığı kontrol ediliyor diye biliyorum sen kaçıncı haftandasın?12 haftada yapılması lazım

Hımmm sizi seviyorum ya ne güzel :))) bilgi alıyorum hastaneyi arıyorum otuz saat bekletiyorlar hatta

Kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında yaptılar kan sayımı o oluyor sanırım dimi...Ense kalınlığı ve zeka testi için doktor bana 13.hafta gelirsiniz demişti bütün doktorlar kafasına göremi söylüyor nedir iice allak pullak oldum bugün başka doktora gidecem bakalım bebişin biraz fotosunu çekelim inşallah bişi yoktur bebişimizin

İlk yaptırdığın kan testleri farklıydı kan şekeri,troid,hepatitler falan yapıldı,bu çok daha farklı genelde 12.haftada çağarıyolar ama 13. haftada geç değil...12-14.hafta arası yapılıyor.

Bebişim 10 haftasını bitiriyo yarın :) allah izin verirse 11`e doğru devam :)))
SAT 15 MAYIS BENİM :)))))) AYNI TARİHTE KALAN YOK HERALDE DİMİ VE YILDÖNÜMÜMÜZDE ÖĞRENDİK BEBEĞİMİZİ İLK O GÜN GÖRDÜK 18 HAZİRANDA :)) ÖYLE BİR ANISIDA OLDU EĞER 18 ŞUBATTA ALLAH İZİN VERİRSE DOĞARSA NİŞAN TARİHİMİZDE DÜNYAYA GELMİŞ OLACAK İşte eyleee :)))

cnm kımı doktor ıkılı testı yaprımıyo bılee sonuclar helekı ssk da sakın yaptırma dıyolarr yanlıs cıkıyormuss aylarcaa telasla beklıyosun sonraa özelde yaptır dedılerr banada 2 lı tesltlerıı bakalım benımde bugun randevum var tam 10 haftadayımm 1 de randevumm sabahın körunde uyandımm uyuyamadımm oyuzden bu yenıbır doktorr bakalım ne dıcekk

benim sat 18 mayıs 3 gün var aramızda fakat normalde 9+2 gözüküyor aşağıda gördüğün gibi ...doktorlarda böyle hesaplıyor aslında ...mesela kontrole gittiğimde 9+2 sin diyor...ben bu hesaplardan anlamadım ...mesela sende 11 e gircem diyosun,karışık baya

Senin ilk bebişmi iyi bilgilisin

Şimdi en kritik hafta 10.hafta oluyordu dimi ?

ilk bebeğim ama çok araştırıyorum,okuyorum,meraklıyım yani 10. hafta kritik diye bişey yok aslında ilk 3 ay kritik buda bebeğin organ gelişimi bu aylarda olduğundan 1,5 hafta sonra falan tüm organ gelişimi tamamlanıyor ve düşük riskide en aza iniyor ...sonra Allah ın izniyle rahatlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…