Kocaman olmuş peki cinsiyeti ile ilgili bişi dedimi doktor maşallah allah bağışlasın :)))) ayy çok heyecanlı
merhabalar arkadaşlar
Bende 11 haftalık hamileyim haftaya ikili test yaptırıcam çok heyecanlıyım
2 li test tam 12 . haftayı dolduruncamı yapılıyor acaba ?ben hastanemi aradım öyle dediler normalde ben 11+2 de gidicekdim 12 de yapılıyo dediler bilen varmı?
Canım ben bugün tam 12+0 gunünde yaptırdım testi daha dogrusu doktorum bu tarihte yapılmasını istedi.
Bayanlar hepinize günaydın .................
2 li test ne oluyo :))) benim haberim yok böyle bişiyden
Bu arada ben bugün doktora gidecem bi bakacam bebişe özledim yawwhahaha iki hafta bekleyemeyeceğim bidaha giderim iki hatfa sonra ne olacak ki sanki
Hımmm sizi seviyorum ya ne güzel :))) bilgi alıyorum hastaneyi arıyorum otuz saat bekletiyorlar hattaAyrıntılı ultrason ve kan testleri kapılıyor,ense kalınlığı falan ölçülüp down sendromu olup olmadığı kontrol ediliyor diye biliyorum sen kaçıncı haftandasın?12 haftada yapılması lazım
benimde pazartesi randevum..heyecanla bekliyorum..bu arada kaç haftalık bebişin??
Hımmm sizi seviyorum ya ne güzel :))) bilgi alıyorum hastaneyi arıyorum otuz saat bekletiyorlar hatta
Kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında yaptılar kan sayımı o oluyor sanırım dimi...Ense kalınlığı ve zeka testi için doktor bana 13.hafta gelirsiniz demişti bütün doktorlar kafasına göremi söylüyor nediriice allak pullak oldum bugün başka doktora gidecem bakalım bebişin biraz fotosunu çekelim inşallah bişi yoktur bebişimizin
SAT 15 MAYIS BENİM :)))))) AYNI TARİHTE KALAN YOK HERALDE DİMİ VE YILDÖNÜMÜMÜZDE ÖĞRENDİK BEBEĞİMİZİ İLK O GÜN GÖRDÜK 18 HAZİRANDA :)) ÖYLE BİR ANISIDA OLDU EĞER 18 ŞUBATTA ALLAH İZİN VERİRSE DOĞARSA NİŞAN TARİHİMİZDE DÜNYAYA GELMİŞ OLACAKBebişim 10 haftasını bitiriyo yarın :) allah izin verirse 11`e doğru devam :)))
Hımmm sizi seviyorum ya ne güzel :))) bilgi alıyorum hastaneyi arıyorum otuz saat bekletiyorlar hatta
Kan testi yaptırmıştım sağlık ocağında yaptılar kan sayımı o oluyor sanırım dimi...Ense kalınlığı ve zeka testi için doktor bana 13.hafta gelirsiniz demişti bütün doktorlar kafasına göremi söylüyor nediriice allak pullak oldum bugün başka doktora gidecem bakalım bebişin biraz fotosunu çekelim inşallah bişi yoktur bebişimizin
Senin ilk bebişmi iyi bilgilisinİlk yaptırdığın kan testleri farklıydı kan şekeri,troid,hepatitler falan yapıldı,bu çok daha farklı genelde 12.haftada çağarıyolar ama 13. haftada geç değil...12-14.hafta arası yapılıyor.
SAT 15 MAYIS BENİM :)))))) AYNI TARİHTE KALAN YOK HERALDE DİMİ VE YILDÖNÜMÜMÜZDE ÖĞRENDİK BEBEĞİMİZİ İLK O GÜN GÖRDÜK 18 HAZİRANDA :)) ÖYLE BİR ANISIDA OLDU EĞER 18 ŞUBATTA ALLAH İZİN VERİRSE DOĞARSA NİŞAN TARİHİMİZDE DÜNYAYA GELMİŞ OLACAKİşte eyleee :)))
Senin ilk bebişmi iyi bilgilisin
Şimdi en kritik hafta 10.hafta oluyordu dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?