mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Evet katılıyorum sana o testlerimi özelde yaptırıcam bende zaten devlet hastanesinden randevu alamadım ki hep dolu diyorlar halkalıdan alacam onuda alamadım gidiyim özele rahat rahat en iyisi :)) B.köydekinide kapattılar en azından yakındı hemen gidiyordum

Peki senin kaç haftalık tatlım

günaydın kızlar

bugün nasılsınız
Bombaaa :))) ama ben bugün abdest alırken sabah ağzıma su verirken midem bulandı çıkardım diş fırçasını ağzıma götüremiyorum midem kalkıyo başka sıkıntım yok bugün şükür bide bebişin fotosunu çekmeye gidecem mutluyum özledim keratayı :))

Sen nasılsın bakem ::)))

ben anadoluyakasında beykozda oturuyorum oyuzden cok hastane var burdaa sımdı ıse medistate dıye özel bır hastane acıldı cokguzel oruya baslıcam bugunn bakalım doktorlarını ıyı aya anlatıyoalr hastane cok guzel zate ıns ıyıbır doktordurdaa bakalım yoksa aynı hastanede prof var ona baslıcam anlıcan dokotr doktor gezıyoss yanıı
ya benım karın agrılarım oluyo heledaha devam eden varmı benım gıbı agrıları

Şimdi nasıl bak :))) ben 9+6 yani 10.hafta olmuş oluyorum son günüm yarın.
Pazar günü 11.haftaya girmiş oluyorum 10+1 demek 11.hafta demek ...Böyle durum yani :)) sende 10.haftasın 3+ 3- olabiliyormuş aynı gün doğurabilirizi

bızım aramızdada bır gunvar bende tam 10 haftadayım yanı buyuk ıhtımal aynı gun doğum yapıcazz:))

Sağol anladım şimdi...evet aynı güne denk gelebilir doğummmm acaba cinsiteyleri ne 2 li testde çıkar büyük ihtimalle:2:

Sağol anladım şimdi...evet aynı güne denk gelebilir doğummmm acaba cinsiteyleri ne 2 li testde çıkar büyük ihtimalle:2:

Cinsiyetler 2li testte belli olmuyor canım herkesin. Sadece erkekse doktor bir ihtimal soyluyor. Ama 14-15 inci haftalarda daha net anlasılıyor gosterirse yaramazlar =)

Ben bakacam bugün tipine inşallah belki anlarım ekranda hahahaha birazdan gdiyimde bir bakıyım yavruya keşke seyyar böyle evde kendimiz bakabilsek ya böyle bişi icat etseler ya

Bende muhatemel tarih doğmu tarihi 18 şubat gösteriyo :)) sende 19 mü gösteriyo

cnm bız adetten hesaplayamıyorz ben ıkı yaft gec yumurtlamısım yoksa suan 12 haftalıgımm normal adetten hesaplarsak ama 10 dayım yanıı doktor öle dedı
15-19 arası olacak ama bakalımm kısmet belkı daha erken bıle olabılırr aslında 12.02.2010 ıstıyorummeyer sezeryan olursam ama kısmet

kızlar bende bebişimin cinsiyetini çok merak ediyorum. doktorumuz perşembe günü %80 söylerim dedi çok heyecanlıyım.açıkçası pek hissetmiyorum ben, kimi anneler hissedermiş ya.

kızlar bende bebişimin cinsiyetini çok merak ediyorum. doktorumuz perşembe günü %80 söylerim dedi çok heyecanlıyım.açıkçası pek hissetmiyorum ben, kimi anneler hissedermiş ya.

Ben de salı gunu tahlil sonuclarını gostermek icin gidicem doktora insallah tahminde bulunur da 2 hafta sonra ozele gidip tekrar baktırırım =)

benimde sat 15 mayıs canım..!!bugün tam 9+5 im..

Ben de salı gunu tahlil sonuclarını gostermek icin gidicem doktora insallah tahminde bulunur da 2 hafta sonra ozele gidip tekrar baktırırım =)

herkes tahminde bulunuyor değil mi? benim iş arkadaşlarım liste yapıp cinsiyet hakkında tahminlerini yazdılar. cildin güzelleşti, karnın sivrileşti erkek olacak diyen, acı ekşi yiyosun kız diyen, çin takvimi kız diyor kafam karmakarışık oldu. kim ne derse desin son sözü doktorlarımız söyleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…