cnm kımı doktor ıkılı testı yaprımıyo bılee sonuclar helekı ssk da sakın yaptırma dıyolarr yanlıs cıkıyormuss aylarcaa telasla beklıyosun sonraa özelde yaptır dedılerr banada 2 lı tesltlerıı bakalım benımde bugun randevum var tam 10 haftadayımm 1 de randevumm sabahın körunde uyandımm uyuyamadımm oyuzden bu yenıbır doktorr bakalım ne dıcekk
Peki senin kaç haftalık tatlımilk bebeğim ama çok araştırıyorum,okuyorum,meraklıyım yani10. hafta kritik diye bişey yok aslında ilk 3 ay kritik buda bebeğin organ gelişimi bu aylarda olduğundan 1,5 hafta sonra falan tüm organ gelişimi tamamlanıyor ve düşük riskide en aza iniyor ...sonra Allah ın izniyle rahatlarız inşallah
Bombaaa :))) ama ben bugün abdest alırken sabah ağzıma su verirken midem bulandı çıkardım diş fırçasını ağzıma götüremiyorum midem kalkıyo başka sıkıntım yok bugün şükürgünaydın kızlar
bugün nasılsınız
Peki senin kaç haftalık tatlım
Evet katılıyorum sana o testlerimi özelde yaptırıcam bende zaten devlet hastanesinden randevu alamadım kihep dolu diyorlar halkalıdan alacam onuda alamadım gidiyim özele rahat rahat en iyisi :)) B.köydekinide kapattılar en azından yakındı hemen gidiyordum
Şimdi nasıl bak :))) ben 9+6 yani 10.hafta olmuş oluyorum son günüm yarın.benim sat 18 mayıs 3 gün var aramızda fakat normalde 9+2 gözüküyor aşağıda gördüğün gibi ...doktorlarda böyle hesaplıyor aslında ...mesela kontrole gittiğimde 9+2 sin diyor...ben bu hesaplardan anlamadım ...mesela sende 11 e gircem diyosun,karışık baya
Şimdi nasıl bak :))) ben 9+6 yani 10.hafta olmuş oluyorum son günüm yarın.
Pazar günü 11.haftaya girmiş oluyorum 10+1 demek 11.hafta demek ...Böyle durum yani :)) sende 10.haftasın 3+ 3- olabiliyormuş aynı gün doğurabilirizi
Şimdi nasıl bak :))) ben 9+6 yani 10.hafta olmuş oluyorum son günüm yarın.
Pazar günü 11.haftaya girmiş oluyorum 10+1 demek 11.hafta demek ...Böyle durum yani :)) sende 10.haftasın 3+ 3- olabiliyormuş aynı gün doğurabilirizi
Bende muhatemel tarih doğmu tarihi 18 şubat gösteriyo :)) sende 19 mü gösteriyobızım aramızdada bır gunvar bende tam 10 haftadayım yanı buyuk ıhtımal aynı gun doğum yapıcazz:))
Sağol anladım şimdi...evet aynı güne denk gelebilir doğummmmacaba cinsiteyleri ne 2 li testde çıkar büyük ihtimalle:2:
Sağol anladım şimdi...evet aynı güne denk gelebilir doğummmmacaba cinsiteyleri ne 2 li testde çıkar büyük ihtimalle:2:
Bende muhatemel tarih doğmu tarihi 18 şubat gösteriyo :)) sende 19 mü gösteriyo
Cinsiyetler 2li testte belli olmuyor canım herkesin. Sadece erkekse doktor bir ihtimal soyluyor. Ama 14-15 inci haftalarda daha net anlasılıyor gosterirse yaramazlar =)[/QU
İnşalah en kısa zamanda gösterirlerrrrrr
kızlar bende bebişimin cinsiyetini çok merak ediyorum. doktorumuz perşembe günü %80 söylerim dediçok heyecanlıyım.açıkçası pek hissetmiyorum ben, kimi anneler hissedermiş ya.
SAT 15 MAYIS BENİM :)))))) AYNI TARİHTE KALAN YOK HERALDE DİMİ VE YILDÖNÜMÜMÜZDE ÖĞRENDİK BEBEĞİMİZİ İLK O GÜN GÖRDÜK 18 HAZİRANDA :)) ÖYLE BİR ANISIDA OLDU EĞER 18 ŞUBATTA ALLAH İZİN VERİRSE DOĞARSA NİŞAN TARİHİMİZDE DÜNYAYA GELMİŞ OLACAKİşte eyleee :)))
Ben de salı gunu tahlil sonuclarını gostermek icin gidicem doktora insallah tahminde bulunur da 2 hafta sonra ozele gidip tekrar baktırırım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?