Bugün sunucu Esra Erolda doğum yapacakmış,doğuma girmiş diye duydum Allah kolaylık versin,normailmi doğuruyor acaba?
selam kızlar,
bu sabah kalktığımda tuvalet kağıdında çok açık pembemsi bir leke belirdi.. başta çok ciddiye almadım ama şu an çok korkuyorum..
doğum yapan bir arkadaş bu düşüş tehlikesi diyor.. doktora git hemen dedi ama şu an gidebilecek durumda değilim.. ancak belki işten çıkışta gidebilirim..
sizce bu arkadaşımın dediği gibi düşük tehlikesimidir???
herkes tahminde bulunuyor değil mi? benim iş arkadaşlarım liste yapıp cinsiyet hakkında tahminlerini yazdılar. cildin güzelleşti, karnın sivrileşti erkek olacak diyen, acı ekşi yiyosun kız diyen, çin takvimi kız diyor kafam karmakarışık oldu. kim ne derse desin son sözü doktorlarımız söyleyecek.
Kızlar geldimmm :)))) bebişimin kalp sesleri odayı inletti maşallah gümgümgümgümgüm :)) herşey güzel çok şükür 2 hafta sonra 2`li teste gidecez bakalım kısmetse :)))
ALLAHIM SEN MELEKLERİMİZ KORU :))HANIMLAR TİPİ BİRAZ ERKEK GİBİ GELDİ HAYIRLISI
Eki Görüntüle 228778
Kızlar geldimmm :)))) bebişimin kalp sesleri odayı inletti maşallah gümgümgümgümgüm :)) herşey güzel çok şükür 2 hafta sonra 2`li teste gidecez bakalım kısmetse :)))
Eki Görüntüle 228778
benimde sat 15 mayıs canım..!!bugün tam 9+5 im..
Ne yaptın,dün akşam doktora gidecektim ama girmedin merak ettim,umarım ciddi bişey yoktur
NERDE YAZIYO BOYU 5,5 CM Mİ ÖYLE BİŞİ DEDİ DOKTOR AMA O AN KALP SESİNE ODAKLANDIMallah tamamına erdirsin canım..bebeğinin crl si yani boyu kaç mm miş?merak ettimde söyleyebilirmisin canım..benimkide bugün 9+5 de ..benim kontrolüm 2 hafta sonra!
NERDE YAZIYO BOYU 5,5 CM Mİ ÖYLE BİŞİ DEDİ DOKTOR AMA O AN KALP SESİNE ODAKLANDIMkağıtta yazar mı
NERDE YAZIYO BOYU 5,5 CM Mİ ÖYLE BİŞİ DEDİ DOKTOR AMA O AN KALP SESİNE ODAKLANDIMkağıtta yazar mı
Eki Görüntüle 228778
bak YAZANLARI SÖYLEYİM SANA
fabs 35
gsc 1
bgaın 255
persıst 30
power 70
crl 31,06 MM UA:9W6D
AUA APRL-18-2012 EDD
0------------419-----------------419 DİYE BÖYLE BİR ÇİGİZ VAR :)))
bak YAZANLARI SÖYLEYİM SANA
fabs 35
gsc 1
bgaın 255
persıst 30
power 70
AUA APRL-18-2012 EDD
0------------419-----------------419 DİYE BÖYLE BİR ÇİGİZ VAR :)))
Kız benimki 13üncü haftasında benimkinin boyu 5.5 cm
ben ilk gördüğümde 7.haftada 12.o5 mm di.normaldir herhalde..bilmemki..şimdide haziran arkadaşımınki kadar olmuştur sanırım..sağlıklı olsunda ben onu sonradanda boyunu büyütürüm
Burası tatlım 3 cm civarı bebisinin boyu =)
Sağooll tatlımbebişim 3 cmmı olmuş ayyyy yerim ben onu anasının kuzusuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?