mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Kızlar geldimmm :)))) bebişimin kalp sesleri odayı inletti maşallah gümgümgümgümgüm :)) herşey güzel çok şükür 2 hafta sonra 2`li teste gidecez bakalım kısmetse :)))

ALLAHIM SEN MELEKLERİMİZ KORU :))HANIMLAR TİPİ BİRAZ ERKEK GİBİ GELDİ HAYIRLISI

Ne yaptın,dün akşam doktora gidecektim ama girmedin merak ettim,umarım ciddi bişey yoktur

Esimin tarafı hep erkek diyor. Fal baktırdım hepsinde erkek cıktı. Ama ben ilk zamanlarda kız geciriyordum icimden ama simdi erkekmis gibi geliyor bana da.
Allah hayırlısını saglıklısını versin de ben ikisini de severim =) Allah'a sukur esim de ayırt etmez geri kafalı degil oyle ama her erkek gibi o da ilk once erkek olsun istiyor =)

maşalahhhhhhh hadi hayırlısı canımmmmm

allah tamamına erdirsin canım..bebeğinin crl si yani boyu kaç mm miş?merak ettimde söyleyebilirmisin canım..benimkide bugün 9+5 de ..benim kontrolüm 2 hafta sonra!

Masallah canım. Cinsiyeti icin daha erken =) 1 ay daha sabret

bak YAZANLARI SÖYLEYİM SANA
fabs 35
gsc 1
bgaın 255
persıst 30
power 70
crl 31,06 MM UA:9W6D
AUA APRL-18-2012 EDD

0------------419-----------------419 DİYE BÖYLE BİR ÇİGİZ VAR :)))

ay canım yaa herşeyi yazmışsın..sağol..benimkide meraktan işte.enson 7 haftalıkken kalp atışları için gitmiştim,1 ay sonra gel dedi 2 haftadan az kaldı ama ben çok merak ediyorum nekada büyüüdü diye.seninlede tarihlerimiz aynı olunca bi isoruyım dedim.benimkide öyle olmuştır herhalde:)

kızlarrr bugün bende akşam gidicem doktora insan çok heyecan yapıyooo:) nasıl acaba büyüdü mü. çünkü birşey yemiyorum hep çıkıyo 10+4 deyim ama 3 kilo verdim. yalnız göbeğim eskiye göre daha büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…