kızlarrr bugün bende akşam gidicem doktora insan çok heyecan yapıyooo:) nasıl acaba büyüdü mü. çünkü birşey yemiyorum hep çıkıyo 10+4 deyim ama 3 kilo verdim. yalnız göbeğim eskiye göre daha büyük
bende seninle aynı durumdayım canım senin sat tarihin ne
aklına esiyorsa bgit benimde 2 hafta sonraydı gittim bugnü boşver git gör bebişi bişi olmazYa herkes doktora gidiyo, benim randevum daha 17 ağustosta...
Çokta pimpirikliymişim gibi önden de gitmek istemiyorum ama çatlıycam meraktan :)
benim sat tarihim 30 nisan ama geç döllenme dedi doktor muhtemel doğum tarihim 17 şubat. senin ki nasıl
Ya herkes doktora gidiyo, benim randevum daha 17 ağustosta...
Çokta pimpirikliymişim gibi önden de gitmek istemiyorum ama çatlıycam meraktan :)
selam anneler,
dün akşam 4 gibi müdürden izin alarak ve tabi adamcağızı da biraz panikleterek doktorda aldım soluğu..
bebişimin kalp atışlarını dinledik, ayaklarını hareket ettirişini de izledikten sonra rahata kavuştum.. Allah'a binlerce kez şükür olsunki bebişim iyi..
yalnız benim dinlenmem gerektiğini söyledi..
bir de sat a göre 2 gün daha küçükmüş bebişim..
selam anneler,
dün akşam 4 gibi müdürden izin alarak ve tabi adamcağızı da biraz panikleterek doktorda aldım soluğu..
bebişimin kalp atışlarını dinledik, ayaklarını hareket ettirişini de izledikten sonra rahata kavuştum.. Allah'a binlerce kez şükür olsunki bebişim iyi..
selam anneler,
Hoşgeldin....
Hadi çok şükür... Gözün aydın
bişey olmamasınıa çok sevindim.rapor alsaydın bugün için hafta sonuda dinlenince bişeyin kalmaz inşallah
bişey olmamasınıa çok sevindim.rapor alsaydın bugün için hafta sonuda dinlenince bişeyin kalmaz inşallah
ya alttaki çizelgeyi nasıl yaptın bende yapmak istiyorum
ya alttaki çizelgeyi nasıl yaptın bende yapmak istiyorum
canım ben yapmadım,banada arkadaşlardan biri yaptı,bilenlerden rica etsek sanada yapar....bilen varmıııııııııııııııııı :)
kimseden ses çıkmıyor(((
Esimin tarafı hep erkek diyor. Fal baktırdım hepsinde erkek cıktı. Ama ben ilk zamanlarda kız geciriyordum icimden ama simdi erkekmis gibi geliyor bana da.
Allah hayırlısını saglıklısını versin de ben ikisini de severim =) Allah'a sukur esim de ayırt etmez geri kafalı degil oyle ama her erkek gibi o da ilk once erkek olsun istiyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?