mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Ya herkes doktora gidiyo, benim randevum daha 17 ağustosta...

Çokta pimpirikliymişim gibi önden de gitmek istemiyorum ama çatlıycam meraktan :)

selam anneler,

dün akşam 4 gibi müdürden izin alarak ve tabi adamcağızı da biraz panikleterek doktorda aldım soluğu..

bebişimin kalp atışlarını dinledik, ayaklarını hareket ettirişini de izledikten sonra rahata kavuştum.. Allah'a binlerce kez şükür olsunki bebişim iyi..

yalnız benim dinlenmem gerektiğini söyledi..

bir de sat a göre 2 gün daha küçükmüş bebişim..

Son düzenleme:

Hoşgeldin....
Hadi çok şükür... Gözün aydın

bişey olmamasınıa çok sevindim.rapor alsaydın bugün için hafta sonuda dinlenince bişeyin kalmaz inşallah

gözün aydın canım yat dinlen mutlaka ağır yük kaldırma bir yerlere uzanma birde topuklu ayakkabı giyme :)

Hoşgeldin....
Hadi çok şükür... Gözün aydın

Sağolasın canım.. :)

bişey olmamasınıa çok sevindim.rapor alsaydın bugün için hafta sonuda dinlenince bişeyin kalmaz inşallah

sağol canım yaa, doktora kalsa rapor veriyorduda istemedim, şubede yetkilimiz izne çıktı yerine ben bakıyorum o yüzden şimdilik buradayım, geldiği zaman birkaç gün dinlenmeyi bende düşünüyorum..

yemek yiyordum bakamadım.. siz bana son adet tarihini muhtemel doğum tarihini ve notunuzu da yazın hazırlayım size

Allah sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin arkadaşım. bana da çoğu insan erkek diyor ya bakalım. eşim senin eşin gibi hiç farketmez diyor. ama gönlünde yatan nedir tam olarak bilmiyorum, erkekler birden fazla bebek istedikleri için ilkin cinsiyeti çok önemli değil sanki.Allah nzarlardan korusun yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…