[sıze=2]2 gündürde idrar sorunu başladı arada öle bi tutyoki 5 dk arayla gidiyorum.hamile kalmadan öncede sistit olmuştum gene olucam diye ödüm kopuyo hamileliktenmidir bu sık idrar[/sıze]
Selam kızlar. Doktora gittim bugun vajinamda yanma ve kasıntı oldugu icin..
İdrar tahlili yaptırdım ve doktorum kum doktugumu soyledi.. Bol bol su icmemi soyledi gunde en az 2 lt su icmem gerekiyormus.
Bir de ilac yazdı. İnsallah bebegimde bir sıkıntı yasamam. Allah'ıma emanet..
Bugun acayip sekilde bas agrım var sanki catlıyor basım tansiyonum da 10/4 cıktı cok dusuk..
canım geçmiş olsun merak etme bişey olmaz bebişe,benimde 1 hafta önce iltihap görüldü testlerimde 3 günlük bir antibiyotik kullandım şimdi iyiyim,baş ağrısına gelince bikaçgün önce 2 gün boyunca benimkide çok ağrıyodu benimde tansiyonum düşmüştü şimdi çok şükür iyiyim.Dinlanmek uzanmak iyi geliyor,ve yemek yemek .
SAgol tatlım. Karnım cok ac suan yemegin pismesini bekliyorum karnımı doyurayım 1 tane agrı kesici icicem yoksa ben boyle uzanıp da uyuyamam..
kızlar ölüyorum sol göğsümün ağrısından
ne yatabiliyorum sağa sola dönemiyorum
hareket ettikçe nefes alıp verdikçe aşırı ağrıyor
6 hafta 6 günlük iken dr gittim ve 0,92 cm di bebek çokmu küçük sizin bebeklerin boyu kaç cm??
kızlar ölüyorum sol göğsümün ağrısından
ne yatabiliyorum sağa sola dönemiyorum
hareket ettikçe nefes alıp verdikçe aşırı ağrıyor
canım benim geçmiş olsun. bundan 1 hafta önce gögüs ve sırt ağrısından evde 3 gün yattım. hatta bebeğime bişey oldu diye o kadar korktum ki bir de bunun için dert sahibi oldum. benim de bi sabah yataktan kalkarken ağrılarım başladı ve gögsüme doğru yayıldı agrı. nefes alırken bıçak saplanıyormuş gibi oluyor, geceleri yatakta dönemiyor nefessiz kalıyordum. hemen doktora gittim. hamile olduğum için ne fılm çekebıldıler ne de o sancıları kesecek bi ilaç kullanabıldım. kendı doktorumla konuşmam gerektıgını hamıle olduğum için ellerınden pek bişi gelmeyecegını, cıgerlerımın su toplamış olabılecegınden bahsettıler. hayır zaten halihazırda her şeyden nem kapıyoruz bir de bu haberı ve ruh halimi düşün. koştura koştura kendı doktoruma gittim. bana Magnorm 365 mg 30 Efervesan Tablet yazdı. günde bir tane suya karıştırıp içiyorum ve rahatladım. meğer kas spazmım ve boyun düzleşmem azmış. stresli olduğm bi dönemde ( bir de deniz kenarında abimin düğünü vardı 2 ay evde yattığımdan dolayı iyice hareketsız kalan kaslarım ve tum gün ayakta koşturunca hepten gerıldı kaslar) başıma geldi bu. şmdi ıyıyım çok şükür korkma ve iyi düşün bakalım. bu ara açık havada ince bı kıyafetle kalıp üşütmuş olabılırsın, stres kaslarını tetiklemış olabılır, gögüslerin doğuma hazırlanıyor olabılır. ama sakın kötü düşünme tekrar çok geöçmiş olsun. korkma.
bu arada tüm "hamile pompiş"lere günaydın. (eşimin bana seslenme şekli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?