mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

hepimizin duası herbirimiz için canım. bişey çıkmayacak korkma.

ben de 12+5'ım bugün. 52-53 le başladım 55,5 im. o kadar çıkarmaya ne ara o kadar kilo aldım bilemem. :) doktora sorsan kilo değil hamileliğimin ilk başlarında hastanede yediğim şişelerce serumun şişliği o. ama bence löp löp kilo yani :)

kıslar slm bıse danısmak ıstıyorumm 2 tes ıcıcn doktorda bana 5 agustosta gel dedı ama kıme sordurysam doğurmus yaptırma dıyolar kaç kısı yaptırmıassa yok kulagıyokk bounu kıs kafası buyuk dmeısler hep cocuklar nur tı,opu gıbı dogmuss etrafımızda cok var kafam karısdı hep yalıs cıkıyomussı cunku sız hıc arasdırdınızmı
bu konuyuu

:))) Bende çok kilo aldım ya 47 ile başladım 51,5 oldum :s dün 51,80 gösteriyordu püfff çok kilo alırım diye tırsıyorum yırtık hiç yoktu bir çizgim oldu bile :s

Evet evet evet :))) araştırdım.Yaptırmalısın belki bir çare olmuyormuş doğru ama ben yaptırmanı öneririm.Bende 5 ağustosta gidiyorum :)) 10+2 ben sen?

Evet evet evet :))) araştırdım.Yaptırmalısın belki bir çare olmuyormuş doğru ama ben yaptırmanı öneririm.Bende 5 ağustosta gidiyorum :)) 10+2 ben sen?

bende aynıyıss 10+2 bugun cnm kıs arkadsım doktor bır arkadıs var sormus yaptırmmı dıye hep para tuzagı demıs kafanı akrısdırırlar aldır derlerse aldırcakmısın demıs
hayır demıs ozman yaptırma demıss cunku hep yanlıs yönlendırıryolar demıss

Öyle olumsuz düşünme sonradan pişman olmaktansa yaptır bence bende yaptırmasammı diye düşündüm biraz para tuzağıymış doğru ama yapacak bişi yok bizimde iki doktor var ailede ama yaptırılması gerekiyor hepsi birer aşama yapacağız tatlım :s ...Sende yaptır bence sonra pişman olma.

Bende süt içemiyorum yumurta desen azıma süremem..yaptığım tek değişik şey sabahları kalktığımda üzüm pekmezini sulandırıyorum 1 bardak onu içiyorum.Kansız kalmamak için ve medine hurması anneye ve bebeğin zeka gelişimine çok yararlıymış sık sık ondan yiyorum.

benim 3 `e bölündü :))) karın,popo,gögüs :s püff pantolonlarımı giyemiyorum düşün belleri hayatta olmuyor hepsi :) 36 beden şimdi 38 oldum önümüzdeki ay 40 ı göstermezse ibre iyidir :d

aynen canım benim benim sadece popoda yok göğüs ve göbek bakalım sonunda kaç bedende kalacağım

bendede süt yumurta hak getire kokusundan tiskindim yaa. Evet medine hurması çok yararlı ve tok tutuyor bende hergün yiyorum mutlaka.

2 gündürde idrar sorunu başladı arada öle bi tutyoki 5 dk arayla gidiyorum.Hamile kalmadan öncede sistit olmuştum gene olucam diye ödüm kopuyo hamileliktenmidir bu sık idrar

Son düzenleme:
Maşallah bugunlerde cok iştahım acıldı..Doydugumu bilmiyorum.. Ben sizin tersinize kilo alayım diye uğrasıyorum..

Zayıfım ama maşallah göbişim belirginleşti..Eşimle ikimiz hep bakıyoruz belli oluyor..

Evet hurma çok yararlıymış ben hac ve umre işinde çalışıyorum çok ilgiliyim hurmayla yani hatta bir hurmada 3 muzun kalorisi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…